WISŁA MOŻE ZAGRAĆ Z JUVE W ELIMINACJACH!?
- Reggie
- Juventino
No nie wiem czy tak fajnie by było, bo rzeczywiście Wisła miała by co najmniej marne szanse na wygraną, ale popularność Juve w Polsce spadła by znaczniePolbos pisze:Fajnie by sie stało gdyby Wisła trafiła na Juventus. Chetnie bym zobaczył jak Bianconeri rozkładaja wiślaków na łopadki. Juventus to nie Lazio, i z Wisłą bez najmniejszych problemów by sobie poradziło.
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- dawidpln
- Juventino
Ja niechciałbym aby te drużyny się spotkały ponieważ znowu nie mielibyśmy polskiej drużyny w LM. Pozatym wydaje się to mało prawdopodobne, ostatnio czytałem ze Wisła ma wysoki współczynnik UEFA i raczej nie zagra z druzynami z wyższej półki, moze nawet bedzie rozstawiona!!
Forza Juventus
- uszaty
- Juventino
Ja bym wolałżeby Wisła spodkała sie z Juve dopiero po przejściu eliminacji czyli w fazie grupowej LM. Wydaje mi sie że Juve nie trafi na Wisłe w eliminacjach tylko na kogoś innego. Obstawiam ze Wisła spodka sie z jakąs drużyną z Hiszpanii albo z Anglii i wtedy będzie im troche cięzko przejśc do fazy grupowej ale będe im kibicował całym sercem bo lubie Wisłe:)
- Bob
- Juventino
po prostu super by było suuper ponieważ bym mogł pooglądać wJUVE W akcji 

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja bym też chciał żeby Juve trafiło na Wisłę w fazie gupowej, bo chciałbym żeby jakiś Polski klub wreszcie zagrał w LM.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Jakby się zdarzyła taka sytuacja to ja bym pierwsza była na sektorze Juvolków najgłośniej wykrzykując Juve do bojuuuuuuuuuuu
a jakby jacyś fajni kibolo Juve przyjechali to bym im tak łatwo nie dała o sobie zapomnieć;)

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- JUVEFANE_10
- Juventino
jeszcze jest moźliwość że juve trafi na Banik Ostrawawięc by było lepiej ja mam do ostrawy 20km
JESTEM OSZUSTEM