Maresca
- Seiru
- Juventino
ZGADZAM SIE!!!pajzano pisze:Dajcie spokój Dionizosowi. Chlopak ma w części rację. Owszem, Del Piero wiele zrobił dla Juve. Owszem, jest jednym z najlepszych graczy, którzy wkladali koszulkę w czarno-biale pasy. Był świetnym graczem...No właśnie, był. Po dawnej klasie niewiele zostało. Jest to wina kontuzji, jaką odniósł w 1998. Po tym okresie zdarzały mu się świetne i dobre mecze, ale nie gral na miare oczekiwań, zczęsto zawodził. Obecnie cześciej się leczy niż gra. Tak więc jeśli chodzi o budowanie nowego skladu, to błędem będzie opieranie go na Del Piero. Powinien być uzupełnieniem zespołu, a nie jego podstawą. Minęły czasy, gdy wygrywal nam mecze. Jeśli widzicie go w roli kogoś, kto poprowadzi zespół do zwyciestw, to uważam, że jesteście w błędzie. Nie ma sensu ślepo się w niego zapatrywać.
Del Piero powinien grać w Juve, ale nie powinien stanowić podstawy zespołu, potrzebna nam nowa twarz, w przyszłości może to być Maresca, albo Chiumento.
U Lippiego Del Piero miał zawsze pewne miejsce, ale jak to będzie u następnego

non mollare mai
- Slim
- Juventino
Moim zdaniem u Prandelliego Alex bedzie grzal lawke... Prandelli dostanie nowych mlodych zawodnikow miedzy innymi przywiezie ze soba Gilardino na ktorym postawi filar ataku... filarem druzyny zostanie Enzo Maresca i jesli sie uda sprowadzic Ferrariego to on bedzie filarem obrony....
Alex za kadencji PRandelliego moim zdaniem pozostanie juz tylko wspomnieniem... a szkoda... Bedzie mi go trudniej porzegnac niz Roberto Baggio.... Co ma byc to bedzie...
Owszem uwazam ze Alex bedzie gral ale to beda wejscia z lawki, trudno mi sobie wyobrazic Alexa bez opaski EL CAPITANO....
Ale cos czuje ze tak wlasnie jak napisalem bedzie...
Alex za kadencji PRandelliego moim zdaniem pozostanie juz tylko wspomnieniem... a szkoda... Bedzie mi go trudniej porzegnac niz Roberto Baggio.... Co ma byc to bedzie...
Owszem uwazam ze Alex bedzie gral ale to beda wejscia z lawki, trudno mi sobie wyobrazic Alexa bez opaski EL CAPITANO....

- Dionizos
- Juventino
Widze, ze dziwnie czemus rozgorzala tu dyskusja

Dziwic? Ktos kto ogladal Alexa w akcji w tym sezonie, nie moze sie dziwic, ze mam go za nieuzytecznego pilkarza. Nie bede po raz setny z kolei pisac co mysle o Del Piero. Dal zainteresowanych polecam wczesniejsze tematy.Virus[Mauro] pisze:Wypowiedź Dionizosa może dziwić
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Ja mimo wszystko nie mogę czytać tego co piszecie. Wiem że to już nie pierwsza młodość
Alexa.... Ale wy go już kurde na serio na emeryte posyłacie to co w takim razie robi jeszcze na boisku taki dziad jak Roberto Baggio?????????????
Ludzie złoci Alex zawsze był i będize podporą Juve mi isę wydaje że owszem nie nakładajmy na niego ciężaru podpory fizycznej Juve ale dla wielu piłkarzy sama jego obecnośc jest czymś ważnym i jako kapitan sie świetnie sprawdza sorry ale nie rozumiem was
Ludzie złoci Alex zawsze był i będize podporą Juve mi isę wydaje że owszem nie nakładajmy na niego ciężaru podpory fizycznej Juve ale dla wielu piłkarzy sama jego obecnośc jest czymś ważnym i jako kapitan sie świetnie sprawdza sorry ale nie rozumiem was

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Wiesz Baggio nie gra na starość w Juve gdzie napewno są większe aspiracje niż w Bresci .. lub Perugi gdzie gra Ravanelli ...Maggie Del Piero pisze:to co w takim razie robi jeszcze na boisku taki dziad jak Roberto Baggio?????????????
Alex zrobił dla nas bardzo dużo ale ja uważam że się wypalił
PS: Jest to moje prywatne zdanie
Dawniej Virus[Mauro].
- Juverulez!
- Juventino
- Dionizos
- Juventino
Ja nie posylam go na emeryture go jest stary, po prostu nieprzydatny. A Baggio? On jest bogiem futbolu...Maggie Del Piero pisze:Ale wy go już kurde na serio na emeryte posyłacie to co w takim razie robi jeszcze na boisku taki dziad jak Roberto Baggio?????????????
- fighter_juve
- Juventino
a ja myslalem ze Moggi ustapil z swojej pozycji, czy sie myle?
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
- Pawciosss
- Juventino
Jeśli by miało tak być to ja nie chcę Prandelliego :!: Del Piero musi grać to jest obecnie symbol Juve i inaczej se tego nie wyobrażam :!:Philby pisze:Moim zdaniem u Prandelliego Alex bedzie grzal lawke... Prandelli dostanie nowych mlodych zawodnikow miedzy innymi przywiezie ze soba Gilardino na ktorym postawi filar ataku... filarem druzyny zostanie Enzo Maresca i jesli sie uda sprowadzic Ferrariego to on bedzie filarem obrony....
Owszem uwazam ze Alex bedzie gral ale to beda wejscia z lawki, trudno mi sobie wyobrazic Alexa bez opaski EL CAPITANO....Ale cos czuje ze tak wlasnie jak napisalem bedzie...
- Johnny777
- Juventino
No tak mi się też zdawało że to nie temat o Del Piero...Dziadek pisze:Ok JA i tak uwazam ze Del Piera na emeryture nie mozna wysłać. Chciałbym wam też przypomnieć że jest to temat o Maresce który powinienen zostać w Juve.

- BIANCONERI
- Juventino
Martwia mnie doniesienia prasowe,w których można wyczytać,że Maresca zostanie oddany w ramach rozliczeń za innych piłkarzy( do tej pory słyszałem o Gilardino i Vierim).Moim zdaniem oddawanie młodego zawodnika,który grał chyba najrówniej w obecnym sezonie w Juventusie byłoby ogromnym błędem!Potrzebne są nam zmiany,ale nie takie.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Reggie
- Juventino
Tylko nie sprzedajcie Maresci! To będzie gwiazda przyszłego sezonu! Odkrycie Ligi Mistrzów itp. Warty jest przynajmniej 15 mln €, a jak znam życie to poszedłby (jeśli w ogóle) za jakieś 7 mln 
--------------------------------------------------------------------
jeśli chcesz pisac dwa posty to dawaj zawsze "zmień" i pisz w jednym. Ostrzezenie za dwa posty pod rząd.
kouba
--------------------------------------------------------------------
:-D No tak, był taki news, nawet pamiętam że 1 kwietnia :-D czyli dla mniej wtajemniczonych w prima aprilisfighter_juve pisze:a ja myslalem ze Moggi ustapil z swojej pozycji, czy sie myle?
jeśli chcesz pisac dwa posty to dawaj zawsze "zmień" i pisz w jednym. Ostrzezenie za dwa posty pod rząd.
kouba
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Dziadek
- Juventino
Jesli chodzi o Gilardino to nie jest on warty 10 mln i wypozyczenie Maresci. O Vierim to nie słyszałem. Dla mnie tak jak Del Piero jest znakiem Juve, jak Maldini znakiem Milanu tak Vieri znakiem Interu i nie byłbym za bardzo zadowolony gdyby przyszedł do Juve. Nie darzyłbym go zbyt dużą sympatią. Gdy by sie wydarzyło że by przyszedł zamiast Maresci to juz w ogóle. MAresca musi zostac. Gdyby było pewne że za kogoś to juz raczej wybrałbym Gilardiniego.....BIANCONERI pisze:Martwia mnie doniesienia prasowe,w których można wyczytać,że Maresca zostanie oddany w ramach rozliczeń za innych piłkarzy( do tej pory słyszałem o Gilardino i Vierim).Moim zdaniem oddawanie młodego zawodnika,który grał chyba najrówniej w obecnym sezonie w Juventusie byłoby ogromnym błędem!Potrzebne są nam zmiany,ale nie takie.
- MediapuntA
- Juventino
Stary ty nie wiesz co piszesz.Nie pamiętasz już jak DEL PIERO w meczu z Realem strzelił gola dzięki czemu awansowało JUVE.Te jego piękne zwody.Dionizos pisze:Maresca odejdzie, to radzilbym Moggiemu nie wychylac sie zza drzwi swojego domu. To juz jest symbol druzyny, wielki wojownik. Niech sie pozbeda jakichs nieuzytecznych Del Pierow, a nie kogos, kto nie dosc, ze swietnie gra to jeszcze kocha Juve!
Powiem ci szczerze że wole (i to bardzo) żeby Maresca odszedł a nie DEL PIERO.DEL PIERO to podpora drużyny !!!!!!!!!!!!!!