Maresca

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Seiru

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 maja 2004, 20:59

pajzano pisze:Dajcie spokój Dionizosowi. Chlopak ma w części rację. Owszem, Del Piero wiele zrobił dla Juve. Owszem, jest jednym z najlepszych graczy, którzy wkladali koszulkę w czarno-biale pasy. Był świetnym graczem...No właśnie, był. Po dawnej klasie niewiele zostało. Jest to wina kontuzji, jaką odniósł w 1998. Po tym okresie zdarzały mu się świetne i dobre mecze, ale nie gral na miare oczekiwań, zczęsto zawodził. Obecnie cześciej się leczy niż gra. Tak więc jeśli chodzi o budowanie nowego skladu, to błędem będzie opieranie go na Del Piero. Powinien być uzupełnieniem zespołu, a nie jego podstawą. Minęły czasy, gdy wygrywal nam mecze. Jeśli widzicie go w roli kogoś, kto poprowadzi zespół do zwyciestw, to uważam, że jesteście w błędzie. Nie ma sensu ślepo się w niego zapatrywać.
ZGADZAM SIE!!!
Del Piero powinien grać w Juve, ale nie powinien stanowić podstawy zespołu, potrzebna nam nowa twarz, w przyszłości może to być Maresca, albo Chiumento.
U Lippiego Del Piero miał zawsze pewne miejsce, ale jak to będzie u następnego :?:

non mollare mai
Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 maja 2004, 21:23

Moim zdaniem u Prandelliego Alex bedzie grzal lawke... Prandelli dostanie nowych mlodych zawodnikow miedzy innymi przywiezie ze soba Gilardino na ktorym postawi filar ataku... filarem druzyny zostanie Enzo Maresca i jesli sie uda sprowadzic Ferrariego to on bedzie filarem obrony....

Alex za kadencji PRandelliego moim zdaniem pozostanie juz tylko wspomnieniem... a szkoda... Bedzie mi go trudniej porzegnac niz Roberto Baggio.... Co ma byc to bedzie...

Owszem uwazam ze Alex bedzie gral ale to beda wejscia z lawki, trudno mi sobie wyobrazic Alexa bez opaski EL CAPITANO.... :( Ale cos czuje ze tak wlasnie jak napisalem bedzie...

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 maja 2004, 22:19

Widze, ze dziwnie czemus rozgorzala tu dyskusja :D
Virus[Mauro] pisze:Wypowiedź Dionizosa może dziwić
Dziwic? Ktos kto ogladal Alexa w akcji w tym sezonie, nie moze sie dziwic, ze mam go za nieuzytecznego pilkarza. Nie bede po raz setny z kolei pisac co mysle o Del Piero. Dal zainteresowanych polecam wczesniejsze tematy.

Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2004, 21:40

Ja mimo wszystko nie mogę czytać tego co piszecie. Wiem że to już nie pierwsza młodość :wink: Alexa.... Ale wy go już kurde na serio na emeryte posyłacie to co w takim razie robi jeszcze na boisku taki dziad jak Roberto Baggio?????????????
Ludzie złoci Alex zawsze był i będize podporą Juve mi isę wydaje że owszem nie nakładajmy na niego ciężaru podpory fizycznej Juve ale dla wielu piłkarzy sama jego obecnośc jest czymś ważnym i jako kapitan sie świetnie sprawdza sorry ale nie rozumiem was :(

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 03 maja 2004, 09:52

Maggie Del Piero pisze:to co w takim razie robi jeszcze na boisku taki dziad jak Roberto Baggio?????????????
Wiesz Baggio nie gra na starość w Juve gdzie napewno są większe aspiracje niż w Bresci .. lub Perugi gdzie gra Ravanelli ...

Alex zrobił dla nas bardzo dużo ale ja uważam że się wypalił

PS: Jest to moje prywatne zdanie

Dawniej Virus[Mauro].
Dziadek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2004, 11:55

Ok JA i tak uwazam ze Del Piera na emeryture nie mozna wysłać. Chciałbym wam też przypomnieć że jest to temat o Maresce który powinienen zostać w Juve.

Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2004, 12:32

lolex by był jakby go sprzedali!!! Mam nadzieje ze tak się nie stanie. Moggi myśl przyszłościowo a nie......

Obrazek
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2004, 20:36

Maggie Del Piero pisze:Ale wy go już kurde na serio na emeryte posyłacie to co w takim razie robi jeszcze na boisku taki dziad jak Roberto Baggio?????????????
Ja nie posylam go na emeryture go jest stary, po prostu nieprzydatny. A Baggio? On jest bogiem futbolu...

fighter_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2004, 21:10

a ja myslalem ze Moggi ustapil z swojej pozycji, czy sie myle?

JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2004, 21:14

Philby pisze:Moim zdaniem u Prandelliego Alex bedzie grzal lawke... Prandelli dostanie nowych mlodych zawodnikow miedzy innymi przywiezie ze soba Gilardino na ktorym postawi filar ataku... filarem druzyny zostanie Enzo Maresca i jesli sie uda sprowadzic Ferrariego to on bedzie filarem obrony....

Alex za kadencji PRandelliego moim zdaniem pozostanie juz tylko wspomnieniem... a szkoda... Bedzie mi go trudniej porzegnac niz Roberto Baggio.... Co ma byc to bedzie...

Owszem uwazam ze Alex bedzie gral ale to beda wejscia z lawki, trudno mi sobie wyobrazic Alexa bez opaski EL CAPITANO.... :( Ale cos czuje ze tak wlasnie jak napisalem bedzie...
Jeśli by miało tak być to ja nie chcę Prandelliego :!: Del Piero musi grać to jest obecnie symbol Juve i inaczej se tego nie wyobrażam :!:

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2004, 23:44

Dziadek pisze:Ok JA i tak uwazam ze Del Piera na emeryture nie mozna wysłać. Chciałbym wam też przypomnieć że jest to temat o Maresce który powinienen zostać w Juve.
No tak mi się też zdawało że to nie temat o Del Piero...;) Enzo się powinien obrazić że go tak olaliście w tym topiku :twisted:

BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2004, 11:39

Martwia mnie doniesienia prasowe,w których można wyczytać,że Maresca zostanie oddany w ramach rozliczeń za innych piłkarzy( do tej pory słyszałem o Gilardino i Vierim).Moim zdaniem oddawanie młodego zawodnika,który grał chyba najrówniej w obecnym sezonie w Juventusie byłoby ogromnym błędem!Potrzebne są nam zmiany,ale nie takie.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2004, 13:40

Tylko nie sprzedajcie Maresci! To będzie gwiazda przyszłego sezonu! Odkrycie Ligi Mistrzów itp. Warty jest przynajmniej 15 mln €, a jak znam życie to poszedłby (jeśli w ogóle) za jakieś 7 mln :cry:

--------------------------------------------------------------------
fighter_juve pisze:a ja myslalem ze Moggi ustapil z swojej pozycji, czy sie myle?
:-D No tak, był taki news, nawet pamiętam że 1 kwietnia :-D czyli dla mniej wtajemniczonych w prima aprilis

jeśli chcesz pisac dwa posty to dawaj zawsze "zmień" i pisz w jednym. Ostrzezenie za dwa posty pod rząd.
kouba

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
Dziadek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2004, 15:15

BIANCONERI pisze:Martwia mnie doniesienia prasowe,w których można wyczytać,że Maresca zostanie oddany w ramach rozliczeń za innych piłkarzy( do tej pory słyszałem o Gilardino i Vierim).Moim zdaniem oddawanie młodego zawodnika,który grał chyba najrówniej w obecnym sezonie w Juventusie byłoby ogromnym błędem!Potrzebne są nam zmiany,ale nie takie.
Jesli chodzi o Gilardino to nie jest on warty 10 mln i wypozyczenie Maresci. O Vierim to nie słyszałem. Dla mnie tak jak Del Piero jest znakiem Juve, jak Maldini znakiem Milanu tak Vieri znakiem Interu i nie byłbym za bardzo zadowolony gdyby przyszedł do Juve. Nie darzyłbym go zbyt dużą sympatią. Gdy by sie wydarzyło że by przyszedł zamiast Maresci to juz w ogóle. MAresca musi zostac. Gdyby było pewne że za kogoś to juz raczej wybrałbym Gilardiniego.....

MediapuntA

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2004, 18:30

Dionizos pisze:Maresca odejdzie, to radzilbym Moggiemu nie wychylac sie zza drzwi swojego domu. To juz jest symbol druzyny, wielki wojownik. Niech sie pozbeda jakichs nieuzytecznych Del Pierow, a nie kogos, kto nie dosc, ze swietnie gra to jeszcze kocha Juve!
Stary ty nie wiesz co piszesz.Nie pamiętasz już jak DEL PIERO w meczu z Realem strzelił gola dzięki czemu awansowało JUVE.Te jego piękne zwody.
Powiem ci szczerze że wole (i to bardzo) żeby Maresca odszedł a nie DEL PIERO.DEL PIERO to podpora drużyny !!!!!!!!!!!!!!

ODPOWIEDZ