Stadion MU: Terroryści planowali masakrę

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Chris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2004, 20:36

El_chico_a_Coruna pisze:Widzisz Martin o tym mowilem! Wchodze sobie na forum, a tu kazda plota juz na mnie czeka :wink:

Heh, ja raczej nigdy nie powolalbym sie na "The Sun" bo to chyba najwieksze pismo brukowe na swiecie! Bylem w Anglii nie raz i sprawdzilem! W tym roku tez jade i sproboje podeslac wam jakiegos "newsa" :wink: na potwierdzenie mojej teorii
NO tu akurat masz rację, choć mówili też o tym w serwisach informacyjnych w różnych telewizjach, więc takie wyssane z palcas to chyab nie jest.

Juve per sempre!!!
juvek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2004, 23:09

jak widać to nie zadna plota tylko prawda i to jest najbardziej smutne.
teraz jak wiedomo ze zamachu nie bedzie to za miesiąc nikt nie bedzie o tym pamietał, ale gdyby sie stało to była by to największa katastrofa na boisku, to strzszne

. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2004, 15:12

Szymeq pisze:No to szokujące!!!!!!!!
Przecież niedługo Mistrzostwa Europy!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieje że na Delle Alpi i do Polski nie przylęcą..
Do Polski przyjdą, bo my sami sobie umiemy stworzyć taką atmosferę, wystarczy przypomnieć mecz Jagelonia-Legia...

Dobrz że udaremnili tą tragedie, bo mógłby byc niezły bałagan w futbolu i jeszcze bardzo wiele ofiar, napewno nigdzie by nie grali meczy, A ManU którego szczerzę nienzawidzę, szkoda by mi było, bo jak wspomniałem choć ich nienawidzę, to by było głupie żeby taki wielki klub ucierpiał przez terrorystów, musimy wziąść na nich rewanż za ostatnie porażki, a terroryści niech się odwalą od piłki jak chća to niech rozwalają punkty polityczne, bo to o co walczą to walczą z politykami a nie ze sportem.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Bakuś

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2004, 16:20

hehe najwyraźniej ci z al qaidy nielubią manchesteru ale szkoda tych wszystkich ludzi

El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2004, 17:38

ADAMJUVENTUSPL pisze: Do Polski przyjdą, bo my sami sobie umiemy stworzyć taką atmosferę, wystarczy przypomnieć mecz Jagelonia-Legia...
No to juz chyba nie musza przyjezdzac, bo kogo jak kogo, ale bandytow to chyba w Polsce nie brakuje :?
ADAMJUVENTUSPL pisze:to by było głupie żeby taki wielki klub ucierpiał przez terrorystów
Przede wszystkim to ucierpieliby zwykli, normalni, niewinni ludzie, a nie klub.

Elohi

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 8 razy

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2004, 18:34

Ojej!!! To straszne by bylo!! Nie nawidze man utd ale nie zycze im tego i nikomu czegos podobnego

""Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta""
ODPOWIEDZ