LM - rewanże 1/4 finału

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Klemens

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2004, 23:55

Futbol jest piekny!! Nie wierze wlasnym oczom, ale jesli to tylko wspanialy sen, to nie chce sie budzic! LM zyskuje dla mnie teraz mnostwo uroku - ktokolwiek by nie wygral, bede zadowolony...

Macias

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2004, 23:58

Heh, ciesze się, że faworyci zostali pokonani bo ta Liga Mistrzów nabierze troche smaczku :) Szkoda mi tylko samego meczu Arsenal - Chelsea, bo jeśli byłaby dogrywka na którą liczyłem to dopiero byłby emocje :) No cóż a Real - zlekceważył przeciwnika, Beckham już chciał się pozbyć żółtej kartki ze swojego konta, żeby spokojnie grać w półfinale i pewnie później w finale, nie udało się.

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2004, 00:08

:D :twisted: :D :twisted: :D :twisted: :D :twisted: :D :twisted: :D :twisted: :D :twisted: :D :twisted: :D :twisted: :D :twisted: :D

"los Galaretos" odpadli!!

Och coż za cudowna wiadomość.. :D :D :D Jestem very happy :twisted: :twisted: Ech...zawsze wierzyłem w Monaco - choć jak wylosowali ich to byłem pełen obaw.. Ale piłka nożna jest piękna... :D Choć szkoda Arsenalu.. bramka Reyesa - miodzio.. :wink: No cóż...zobaczymy jak jutro zagrają Milańscy.. choć wg mnie to Depor nie postawi im wielkiego oporu i powinni ich bez problemu przejść

Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2004, 00:16

Zmesta jest slodka! Bravo Morientes! Zloty chlopak! Zemscil sie :D

A Didier zemsicl sie za Juventus :D Calym sercem bylem za Monaco i udalo sie :D Teraz MONACO na Mistrza! :D Najwazniejsze ze odpadl REAL i MU :D wspaniale... szkoda ze Juve juz nie gra... ale na otarcie lez.. REAL TEZ NIE!! :twisted: :twisted:

Juve za rok pokarze kto tu rzadzi :D Ale mit o Realu i parzystych wygranych prysl raz na zawsze! Koniec rzadow Realu! teraz zaczna sie rzadu Francuzko-Włoskie :D

Ciesze sie ze Monaco wygralo :D Didier jak na 1 sezon radzi sobie wysmienicie :D oby tak dalej :D i teraz bez zadnych watpliwosci jesli LIPPI odejdzie z JUVE chce DIDIERA na jego zastepce :D

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2004, 08:38

Stało sie tak jak chciałem, przegrał real, przegrał arsenal, nie poszedłem do szkoły, mam 7h siedzienia przed kompem i jestem szczęśliwy, cóż deschamps poszedł w ślady juve również wygrywając 3-1, kto wie może lippi sie z nim spotakł przekazał mu jakies cenne informacje, które pomogą monaco wygrać nad wielkim (teraz juz małym) releam.
A chcelsea wygrało dzieki szczęściu, nie lubie arsenalu, dlatego byłem za chelsea, kanonierzy mogli strzelic w pierwszej połowie ok.2bramek, i tego nie wykorzystali, i powinini mieć żal do samych siebie, że nie potrafili wygrąc z rywalem za miedzy.
Co się stało to się nie odstanie,
milan jest głównym kandydatem do wygrania LM
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2004, 19:17 przez Andryk, łącznie zmieniany 3 razy.

ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2004, 09:11

Arsenal :( :( :( odpadł szkoda szkoda szkoda tak im życzyłem tegorocznej LM a tu Chelsea :? której nie lubie

Chelsea czy Milan oto jest pytanie :?:

Jednak Milan'owi bym bardziej życzył tej wygranej bo Chelsea praktycznie kupiła sobie
Europe :evil:

Dawniej Virus[Mauro].
x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2004, 09:30

Teraz mi się przypomniało że trenerem Monaco jest przecież didier Deschamps , to jest chyba jego pierwszy sezon trenerski , albo pierwszy w Monaco , już osiągną olbrzymi sukces i moim zdaniem nawet teraz nadawałby sie na trenera Juve , przecież ze średniaka Monaco zrobił znakomity team , naprawde duże gratulacje .

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2004, 09:45

Monaco w meczu z Realem udowodniło, że jest świetną drużyną i wydaje mi się, że oni mogą jeszcze w tym roku namieszać w LM (choć już namieszali :P ). Strasznie cieszy mnie porażka Realu, jesttem wprost wniebowzięty. 3-1... to mi przypomina mecz na Della Alpi rok temu 8) Jak widać Deschamps potrafi znakomicie ułożyć drużyne, i jestem coraz bardziej do niego przekonany, i myśle, że on byłoby idelnym następcą Lippiego (jeżeli ten będzie musiał odejść :( ). Co do drugiego meczu to powiem szczerze, że po bramce Arsenalu byłem pewien na 100%, że to właśnie "Kanonierzy" awansują do półfinału. Arsenal miał dobrą pierwszą połowę, ale w drugiej po prostu stanęli na boisku, a Chelsea z czasem grała coraz lepiej. Myśle, że piłkarze Ranieriego słusznie wygrali to spotkanie bo po prostu byli wczoraj lepsi...

Chris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2004, 09:46

Andrewtbg pisze:Stało sie tak jak chciałem, przegrał real, przegrał arsenal, nie poszłem do szkoły, mam 7h siedzienia przed kompem i jestem szczęśliwy, cóż deschamps poszedł w ślady juve również wygrywając 3-1, kto wie może lippi sie z nim spotakł przekazał mu jakies cenne informacje, które pomogą monaco wygrać nad wielkim (teraz juz małym) releam.
A chcelsea wygrało dzieki szczęściu, nie lubie arsenalu, dlatego byłem za chelsea, kanonierzy mogli strzelic w pierwszej połowie ok.2bramek, i tego nie wykorzystali, i powinini mieć żal do samych siebie, że nie potrafili wygrąc z rywalem za miedzy.
Co się stało to się nie odstanie,
milan jest głównym kandydatem do wygrania LM
Ja też nie byłem w szkole, ale Ty chyba powinienes jednak isc na j. polski. Pisze się poszedłem a nie poszłem.

A co do meczy to jestem bardzo zawiedziony porażką Arsenalu no i ucieszony zwycięswem Monaco. Myślę że głównym powodem przegranej drużyny z Madrytu był brak ich najlepszego ostatnio gracza - Beckhama.

Juve per sempre!!!
Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2004, 10:38

szkoda mi Arsenalu bo ich bardzo lubię są moją 3 ulubioną drużyną szkoda że odpadli ale z Lehmanem nie dojdą daleko powinni kupić Abiattiego natomiast z Realu miałem niezłą polewkę buhahahaha ale nistety Milan bedzie miał szansę na wiele pucharów LM,Scudetto,Supercoppa Italia,Interkontynentalny,Superpuchar Eupory

Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre :D !!
J1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2004, 10:50

Virus[Mauro] pisze:Jednak Milan'owi bym bardziej życzył tej wygranej bo Chelsea praktycznie kupiła sobie
Europe :evil:
nie zgadzam się z tobą ani trochę :!: :!: :!:
Chelsea od kilku lat gra bardzo dobrze w Premiership i jest zawsze w czołówce :!: :!: :!:
Abramovic pomógł im w końcu zajść dalej w Europie :!: :!: :!:
...i za to nie powinno się na niego bluzgać :!: :!: :!:
poprostu spełnił chłopak z Rosji swoje marzenie i to mu się chwali :!: :!: :!:
zarobił gość wystarczająco pieniędzy i już :!: :!: :!:
ciekawy jestem ilu z nas będzie w stanie spełnić swoje marzenia i czy wtedy na nas też będą za to bluzgać :!: :!: :!:

Obrazek
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2004, 11:06

Oglądałem teraz bardzo obszerne skróty meczu Naprawde całe Moaco zagrało kapitalnie cos cudownego nasz juz zawodnik Adebayor trafił w słupek wcześneij również jakiszawodnik ponownie trafił w słupek Moaco zasłuzyło na awans Deshamps wykonał niesamowitą robtę i marze teraz o tym aby za kilka miesiecy objął Juventus zabierajac ze soba Rothena Giulyiego abo Morientesa a najlepiej ich wszytskich ..... :P real przyjechał na ten mecz znudzony grał tak jakby ten mecz miałtylko sie odbycmyślami juz pzred meczem byli w półfinale MONACO..... zycze im wygranai LM 8)

Zawsze Wierni ! ! !
juveni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2004, 12:36

U mnie braciszek z ojczulkiem oglosili wczoraj zalobe narodowa :D bo real odpadl a ja swietowalem z tego powodu. Teraz zyczylbym sobie final Monaco Porto bo to druzyny w ktore nikt nie wierzyl. Byloby swietnie bo pokazaliby ze nie tylko kasa sie liczy :D :D :D

Don't hear the bell but you answer the call
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2004, 12:39

Moim zdaniem i marzeniem jest teraz zobaczyc MONACO wznoszace puchar Europy.. w ostatecznosci MILAN :P

El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2004, 14:06

Dla mnie wczorajsze wyniki to megasensacje :shock:
Oczywiscie bardzo mnie cieszy, ze Monaco awansowalo, bo Realu nie kocham, a poza tym to nasz Didier tam treneruje :D
A Arsenal? No coz - tragiczny blad Lehmana :? i po golu Chelsea sie rozruszala... Szkoda tylko, ze strzlili gola przed koncem, bo chcialem sobie karne poogladac :wink:

A CL wygra niesety Milan :( ktory w polfinale wyeliminuje Porto :(

A dzis ide na mecz, chociaz nie wiem czy warto sie dolowac

ODPOWIEDZ