LM - rewanże 1/4 finału
- Macias
- Juventino

Heh, ciesze się, że faworyci zostali pokonani bo ta Liga Mistrzów nabierze troche smaczku
Szkoda mi tylko samego meczu Arsenal - Chelsea, bo jeśli byłaby dogrywka na którą liczyłem to dopiero byłby emocje
No cóż a Real - zlekceważył przeciwnika, Beckham już chciał się pozbyć żółtej kartki ze swojego konta, żeby spokojnie grać w półfinale i pewnie później w finale, nie udało się.
- Johnny777
- Juventino

"los Galaretos" odpadli!!
Och coż za cudowna wiadomość..
- Slim
- Juventino

Zmesta jest slodka! Bravo Morientes! Zloty chlopak! Zemscil sie 
A Didier zemsicl sie za Juventus
Calym sercem bylem za Monaco i udalo sie
Teraz MONACO na Mistrza!
Najwazniejsze ze odpadl REAL i MU
wspaniale... szkoda ze Juve juz nie gra... ale na otarcie lez.. REAL TEZ NIE!! :twisted: :twisted:
Juve za rok pokarze kto tu rzadzi
Ale mit o Realu i parzystych wygranych prysl raz na zawsze! Koniec rzadow Realu! teraz zaczna sie rzadu Francuzko-Włoskie
Ciesze sie ze Monaco wygralo
Didier jak na 1 sezon radzi sobie wysmienicie
oby tak dalej
i teraz bez zadnych watpliwosci jesli LIPPI odejdzie z JUVE chce DIDIERA na jego zastepce 
A Didier zemsicl sie za Juventus
Juve za rok pokarze kto tu rzadzi
Ciesze sie ze Monaco wygralo
- Andryk
- Juventino

Stało sie tak jak chciałem, przegrał real, przegrał arsenal, nie poszedłem do szkoły, mam 7h siedzienia przed kompem i jestem szczęśliwy, cóż deschamps poszedł w ślady juve również wygrywając 3-1, kto wie może lippi sie z nim spotakł przekazał mu jakies cenne informacje, które pomogą monaco wygrać nad wielkim (teraz juz małym) releam.
A chcelsea wygrało dzieki szczęściu, nie lubie arsenalu, dlatego byłem za chelsea, kanonierzy mogli strzelic w pierwszej połowie ok.2bramek, i tego nie wykorzystali, i powinini mieć żal do samych siebie, że nie potrafili wygrąc z rywalem za miedzy.
Co się stało to się nie odstanie,
milan jest głównym kandydatem do wygrania LM
A chcelsea wygrało dzieki szczęściu, nie lubie arsenalu, dlatego byłem za chelsea, kanonierzy mogli strzelic w pierwszej połowie ok.2bramek, i tego nie wykorzystali, i powinini mieć żal do samych siebie, że nie potrafili wygrąc z rywalem za miedzy.
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2004, 19:17 przez Andryk, łącznie zmieniany 3 razy.
- ahojekk
- Juventino

- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Arsenal
odpadł szkoda szkoda szkoda tak im życzyłem tegorocznej LM a tu Chelsea :? której nie lubie
Chelsea czy Milan oto jest pytanie
Jednak Milan'owi bym bardziej życzył tej wygranej bo Chelsea praktycznie kupiła sobie
Europe :evil:
Chelsea czy Milan oto jest pytanie
Jednak Milan'owi bym bardziej życzył tej wygranej bo Chelsea praktycznie kupiła sobie
Dawniej Virus[Mauro].
- x_men_1988
- Juventino

Teraz mi się przypomniało że trenerem Monaco jest przecież didier Deschamps , to jest chyba jego pierwszy sezon trenerski , albo pierwszy w Monaco , już osiągną olbrzymi sukces i moim zdaniem nawet teraz nadawałby sie na trenera Juve , przecież ze średniaka Monaco zrobił znakomity team , naprawde duże gratulacje .
- Ultras
- Qualità Juventino

- Podziekował: 7 razy
Monaco w meczu z Realem udowodniło, że jest świetną drużyną i wydaje mi się, że oni mogą jeszcze w tym roku namieszać w LM (choć już namieszali
). Strasznie cieszy mnie porażka Realu, jesttem wprost wniebowzięty. 3-1... to mi przypomina mecz na Della Alpi rok temu 8) Jak widać Deschamps potrafi znakomicie ułożyć drużyne, i jestem coraz bardziej do niego przekonany, i myśle, że on byłoby idelnym następcą Lippiego (jeżeli ten będzie musiał odejść
). Co do drugiego meczu to powiem szczerze, że po bramce Arsenalu byłem pewien na 100%, że to właśnie "Kanonierzy" awansują do półfinału. Arsenal miał dobrą pierwszą połowę, ale w drugiej po prostu stanęli na boisku, a Chelsea z czasem grała coraz lepiej. Myśle, że piłkarze Ranieriego słusznie wygrali to spotkanie bo po prostu byli wczoraj lepsi...
- Chris
- Juventino

Ja też nie byłem w szkole, ale Ty chyba powinienes jednak isc na j. polski. Pisze się poszedłem a nie poszłem.Andrewtbg pisze:Stało sie tak jak chciałem, przegrał real, przegrał arsenal, nie poszłem do szkoły, mam 7h siedzienia przed kompem i jestem szczęśliwy, cóż deschamps poszedł w ślady juve również wygrywając 3-1, kto wie może lippi sie z nim spotakł przekazał mu jakies cenne informacje, które pomogą monaco wygrać nad wielkim (teraz juz małym) releam.
A co do meczy to jestem bardzo zawiedziony porażką Arsenalu no i ucieszony zwycięswem Monaco. Myślę że głównym powodem przegranej drużyny z Madrytu był brak ich najlepszego ostatnio gracza - Beckhama.
Juve per sempre!!!
- Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
- Juventino

szkoda mi Arsenalu bo ich bardzo lubię są moją 3 ulubioną drużyną szkoda że odpadli ale z Lehmanem nie dojdą daleko powinni kupić Abiattiego natomiast z Realu miałem niezłą polewkę buhahahaha ale nistety Milan bedzie miał szansę na wiele pucharów LM,Scudetto,Supercoppa Italia,Interkontynentalny,Superpuchar Eupory
Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
!!
- J1897
- Juventino

nie zgadzam się z tobą ani trochę :!: :!: :!:Virus[Mauro] pisze:Jednak Milan'owi bym bardziej życzył tej wygranej bo Chelsea praktycznie kupiła sobie
Chelsea od kilku lat gra bardzo dobrze w Premiership i jest zawsze w czołówce :!: :!: :!:
Abramovic pomógł im w końcu zajść dalej w Europie :!: :!: :!:
...i za to nie powinno się na niego bluzgać :!: :!: :!:
poprostu spełnił chłopak z Rosji swoje marzenie i to mu się chwali :!: :!: :!:
zarobił gość wystarczająco pieniędzy i już :!: :!: :!:
ciekawy jestem ilu z nas będzie w stanie spełnić swoje marzenia i czy wtedy na nas też będą za to bluzgać :!: :!: :!:
- Olszan
- Juventino

Oglądałem teraz bardzo obszerne skróty meczu Naprawde całe Moaco zagrało kapitalnie cos cudownego nasz juz zawodnik Adebayor trafił w słupek wcześneij również jakiszawodnik ponownie trafił w słupek Moaco zasłuzyło na awans Deshamps wykonał niesamowitą robtę i marze teraz o tym aby za kilka miesiecy objął Juventus zabierajac ze soba Rothena Giulyiego abo Morientesa a najlepiej ich wszytskich .....
real przyjechał na ten mecz znudzony grał tak jakby ten mecz miałtylko sie odbycmyślami juz pzred meczem byli w półfinale MONACO..... zycze im wygranai LM 8)
Zawsze Wierni ! ! !
- juveni
- Juventino

U mnie braciszek z ojczulkiem oglosili wczoraj zalobe narodowa
bo real odpadl a ja swietowalem z tego powodu. Teraz zyczylbym sobie final Monaco Porto bo to druzyny w ktore nikt nie wierzyl. Byloby swietnie bo pokazaliby ze nie tylko kasa sie liczy

Don't hear the bell but you answer the call
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
- El_chico_a_Coruna
- Juventino

Dla mnie wczorajsze wyniki to megasensacje :shock:
Oczywiscie bardzo mnie cieszy, ze Monaco awansowalo, bo Realu nie kocham, a poza tym to nasz Didier tam treneruje
A Arsenal? No coz - tragiczny blad Lehmana :? i po golu Chelsea sie rozruszala... Szkoda tylko, ze strzlili gola przed koncem, bo chcialem sobie karne poogladac
A CL wygra niesety Milan
ktory w polfinale wyeliminuje Porto
A dzis ide na mecz, chociaz nie wiem czy warto sie dolowac
Oczywiscie bardzo mnie cieszy, ze Monaco awansowalo, bo Realu nie kocham, a poza tym to nasz Didier tam treneruje
A Arsenal? No coz - tragiczny blad Lehmana :? i po golu Chelsea sie rozruszala... Szkoda tylko, ze strzlili gola przed koncem, bo chcialem sobie karne poogladac
A CL wygra niesety Milan
A dzis ide na mecz, chociaz nie wiem czy warto sie dolowac