Ancelotti broni arbitra
- swiergot
 - Juventino

No i gdyby nie Shevchenko, to by tak do wieczora trzy razy nie gwizdnął :lol:TomekW pisze:Przypomne rowniez koledze adminowi, ze gra sie do momentu, w ktorym sedzia gwizdnie trzykrotnie i zaprosi wszystkich do szatni.
A nie siedem.TomekW pisze:I jesli pokazal 5 minut, to gramy 5 minut.

- TomekW
 - Juventino

Dla wyjasnienia: 7 (minut czasu rzeczywistego) - 2 (minuty przerwy na opatrywanie symulujacego bramkarza) = 5 (minut gry).swiergot pisze:A nie siedem.TomekW pisze:I jesli pokazal 5 minut, to gramy 5 minut.
Przykro mi, ze czlowiek pelniacy tu funkcje admina nie widzi roznicy miedzy piecioma minutami, a piecioma minutami gry. :lol: No coz, nie kazdy musi byc dobry z matematyki :lol:
Abbiamo un grande sogno in fondo al nostro cuore
Vedere il grande Milan che vince il Tricolore!
- swiergot
 - Juventino

Może i liczyć nie potrafię, ale czytać i wyrażać co mam na myśli - tak.TomekW pisze:Dla wyjasnienia: 7 (minut czasu rzeczywistego) - 2 (minuty przerwy na opatrywanie symulujacego bramkarza) = 5 (minut gry).swiergot pisze:A nie siedem.TomekW pisze:I jesli pokazal 5 minut, to gramy 5 minut.
Przykro mi, ze czlowiek pelniacy tu funkcje admina nie widzi roznicy miedzy piecioma minutami, a piecioma minutami gry. :lol: No coz, nie kazdy musi byc dobry z matematyki :lol:

- Lypsky
 - Juventino

Uchodze na tym forum za jednego z bardziej klotliwych uzytkownikow a jak czytalem to co napisales nie moglem tego tak zostawic poniewaz moi koledzy sa dzis poblazliwi.A wiec zaczynamy :twisted: Nam udaloby sie dowiezc zwyciestwo do konca bez pomocy sedziego jak bylo w waszym przypadku.Wygrywalismy 3:1 wiec nie wiem o co ty sie sprzeczasz gdyby nie bylo bramy 2:1 dl Juve i koniec :twisted:TomekW pisze:Pod warunkiem, ze udaloby sie ja dowiezc do konca. A od momentu gola na 2:1 przewage miala Modena i niewykluczone, ze udaloby im sie wyrownac. A bramka Francuza, do tego nieprzepisowa, przekreslila szanse gosci i odebrala im ochote do gry.Wicior pisze:Niestety, ale jeżeli gol Trzegueta nie zostałby uznany to i tak wygrana 2:1 daje nam 3pkt.(jeżeli nie wiesz).
Ty Tomku takze za bardzo nie rozumiesz mowy pisanej.Jestem pewien ze Wicior wie swoje ty swoje a takie glupie komentarze ze mozesz mu to rozrysowac zachowaj dla siebie.Zgadzam sie z Wiciorem ze sedzia pomogl Milanowi.TomekW pisze:Widac uzytkownik Wicior nie bardzo rozumie mowe pisana. Jesli naprawde nie rozumiesz, ze nie bylo zadnej pomocy sedziego, to widocznie musisz to sobie rozrysowac :lol:Wicior pisze:A co do Milanu, to niestety, ale lepiej przyznaj, ze pomoc sędziego w zdobyciu wyrównującego gola miała kolosalne znaczenie.
Chociaz z drugiej strony Milan moze byc wdzieczny sedziemu... Za to, ze dopilnowal, by doliczony czas gry trwal rzeczywiscie 5 minut, tak jak bylo pokazane przez technicznego. A ze Marchegiani symulowal (a moze i nie) kontuzje przez 2 minuty, to razem wyszlo 7.
Znowu twoje glupie uwagi zatrzymaj dla siebie moze tobie przyznamy range "osiolek" bo zawziety troche jestes.Nie jestes ojcem Wiciora wiec nie wydaje mi sie zebys mogl sie do niego zwracac synku bo za chwile on bedzie do cibie mowil coreczko :twisted: Ciekaw skad wiesz ze nie ogladalismy skrotow???Moze specjalenie wczoraj pojechalismy do Wloch na ten mecz???Jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj.Plotkarskie serwisy hhhhhhmmmmmmm moze Milan.pl :twisted:TomekW pisze:Coz za blyskotliwe wnioskowanie! Moze admini nadadza uzytkownikowi Wicior range "Myśliciel"? :lol: Niezle to sobie obmyslil :lol:Wicior pisze:I tak doszedłem do wniosku, że nie miałeś sie czego czepić to czepiłeś sie Trezegueta.
Synku zrozum, ze gol Trezegueta padl ze spalonego, wiec nie czepiam sie, tylko sygnalizuje ewidentna pomylke liniowego. A Paparesta nie popelnil bledu i to juventini w tym temacie czepiaja sie. A najsmieszniejsze jest to, ze wiekszosc nie ma zielonego pojecia, o czym pisze. Meczu nie widziala, skrotow pewnie tez i bazuje na plotkarskich serwisach typu hattrick :lol:.
Kolejna twoja ''inteligentna uwaga :evil: wiec tak Tomku o lekko przydlugim nicku.Forumowicz do ktorego sie zwracasz byl z nami na meczu :twisted: i ogladal mecz :twisted:TomekW pisze:Ciesze, ze forumowicz o lekko przydlugim nicku podzielil sie z nami swymi spostrzezeniami i przemysleniami. Jednak wg mnie forumowicz moglby sie zastanowic nad tym, co pisze. Jak forumowicz mogl dopatrzyc sie przerw w grze w meczu, ktory nie byl transmitowany przez zadna z telewizji? Czy forumowicz Juve_Siamo... ogladal chocby skroty? Pewnie nie, bo wowczas nie pisalby takich bzdur. No i niech mi jeszcze forumowicz wyjasni, skad przyszlo mu do glowy, ze sedzia doliczyl az 7 minut? :lol:
HHHHMMMM tego ze zmianami to nie wiedzialem ale kiedys w Polsce byl podobny mecz Polonia-Wisla wtedy sedzia drukowal dla Polonia doliczyl 8min. i choc Polonia przegrywala 1:2 zdolala strzelic 2 bramki i wygrac.TomekW pisze:W drugiej polowie dokonano czterech zmian, a przyjetym jest, ze za kazda zmiane sedzia dolicza 30 sekund. Do tego trzykrotnie na boisku pojawialy sie ekipy medyczne.
Podobnie jak moj dobry znajomy Swiergot przypominam 5min to nie 7!!! :evil:TomekW pisze:Przypomne rowniez koledze adminowi, ze gra sie do momentu, w ktorym sedzia gwizdnie trzykrotnie i zaprosi wszystkich do szatni. I jesli pokazal 5 minut, to gramy 5 minut.
Jeszcze jedno na koniec kolejna twoja ''madra'' uwaga tym razem do Swiergota.On swoja funkcje Admina wypelnia bardzo dobrze i liczyc takze umie ale jak sam powiedziales ''I jesli pokazal 5 minut, to gramy 5 minut''zastanow sie co piszesz a pozniej czepiaj sie innych w tym przypadku Swiergota.On jest dobrym Adminem a nie wiem jak ty na stronie Milanu (z tego co sie orientuje tam jestes Adminem) jezeli przychodzisz do nas :twisted: Ale zapraszamy ja zawsze jestem chetny na ostra wymiane zdan!!! :twisted:
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
						- TomekW
 - Juventino

I teraz postanowiles uchodzic rowniez, za jednego z bardziej smiesznych uzytkownikow? :lol: No coz... Twoja sprawaDjJuve pisze:Uchodze na tym forum za jednego z bardziej klotliwych uzytkownikow a jak czytalem to co napisales nie moglem tego tak zostawic poniewaz moi koledzy sa dzis poblazliwi.
Skad ta pewnosc? Czyzbys razem z uzytkownikiem z lekko przydlugim nickiem odwiedzil wrozke? :lol:DjJuve pisze:Nam udaloby sie dowiezc zwyciestwo do konca bez pomocy sedziego jak bylo w waszym przypadku.
Ja sie nie sprzeczam. Od kilku postow wyjasniam tylko, ze bramka Trezegueta padla ze spalonego. Nic wiecej. Moze byscie wygrali 2:1, a moze byloby 2:2. To nie ma znaczenia. A to, ze gol byl nieprzepisowy ma. Zwlaszcza, ze zarzucacie Milanowi pomoc sedziow. Najpierw spojrzcie na siebie, a potem na innych.DjJuve pisze:Wygrywalismy 3:1 wiec nie wiem o co ty sie sprzeczasz gdyby nie bylo bramy 2:1 dl Juve i koniec :twisted:
Udowodnij. Ja przedstawilem fakty, a mimo to uzytkownik Wicior postanowil przekonywac mnie, ze ziemia jest plaska :lol:DjJuve pisze:Ty Tomku takze za bardzo nie rozumiesz mowy pisanej.
Kazdy wie swoje. Ale czasem lepiej milczec, niz porywac sie z motyka na slonceDjJuve pisze:Jestem pewien ze Wicior wie swoje ty swoje
Masz do tego prawo. Nie moge zabronic Ci sie mylicDjJuve pisze:Zgadzam sie z Wiciorem ze sedzia pomogl Milanowi.
Ja jestem zawziety? A kto z uporem maniaka, wbrew faktom, stara mi sie wmowic, ze Milan zremisowal dzieki pomocy sedziego?DjJuve pisze:moze tobie przyznamy range "osiolek" bo zawziety troche jestes.
A jakim prawem mialby sie do mnie zwracac "coreczko"? Moj nick jasno okresla moja plec. Z kolei logika wypowiedzi Wiciora pozwala mi przypuszczac, ze moze byc w wieku moich dzieci. Na szczescie nie jestem jego ojcem :lol:DjJuve pisze:Nie jestes ojcem Wiciora wiec nie wydaje mi sie zebys mogl sie do niego zwracac synku bo za chwile on bedzie do cibie mowil coreczko :twisted:
Bo piszecie bzdury. Gdybyscie ogladali choc skroty to byscie nie zajmowali glosu w tej sprawie.DjJuve pisze:Ciekaw skad wiesz ze nie ogladalismy skrotow???
Ale wlasnie o to chodzi, ze wiemDjJuve pisze:Moze specjalenie wczoraj pojechalismy do Wloch na ten mecz???Jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj.
Chyba kpisz. Swoje zlosliwe i klamliwe uwagi mozesz zachowac dla siebie. Tak sie sklada, ze w prawie rocznej historii ACMilan.PL, a wczesniej przez prawie 3 lata na ACMilanPL ani razu nie musielismy dementowac zadnego newsa. Po prostu nie bawimy sie w plotki transferowe. A serwisy typu hattrick, lech czy seriea.pl zyja wlasnie takimi plotami. Podobnie dzieje sie na JP - "Kapo w Juve!", "Kapo jednak nie w Juve!", "Kapo jednak w Juve!" :lol:DjJuve pisze:Plotkarskie serwisy hhhhhhmmmmmmm moze Milan.pl :twisted:
A potem sie obudziliscie? :lol:DjJuve pisze:Forumowicz do ktorego sie zwracasz byl z nami na meczu :twisted: i ogladal mecz :twisted:
Alez ja nie zarzucam Swiergotowi, ze zle pelni funkcje adminaDjJuve pisze:Jeszcze jedno na koniec kolejna twoja ''madra'' uwaga tym razem do Swiergota.On swoja funkcje Admina wypelnia bardzo dobrze i liczyc takze umie
Ja sie zastanowilem porzadnie i odpisalem. A Ty nie bardzo. Ale zal mi klawiszy, aby Ci to znow tlumaczyc. Przeczytaj sobie dokladnie poprzedni post.DjJuve pisze:ale jak sam powiedziales ''I jesli pokazal 5 minut, to gramy 5 minut''zastanow sie co piszesz a pozniej czepiaj sie innych w tym przypadku Swiergota.
Spokojnie, spokojnie. Nie musisz mu tak slodzic :lol: :lol: Jesli jest dobrym adminem, to sam o tym wie i na pewno nie lubi wazeliniarzy.DjJuve pisze:On jest dobrym Adminem
A co ma wspolnego fakt bycia adminem na stronie Milanu do przychodzenia na forum JP? Oswiec mnie, bo nie nadazam za Twoim tokiem myslenia :lol:DjJuve pisze:a nie wiem jak ty na stronie Milanu (z tego co sie orientuje tam jestes Adminem) jezeli przychodzisz do nas :twisted:
ZauwazylemDjJuve pisze:Ale zapraszamy ja zawsze jestem chetny na ostra wymiane zdan!!! :twisted:
- Wicior
 - Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Niestety, ale twoje wypowiedzi na tym forum są troszeczke nie na miejscu.Jeżeli chciałbyś zauważyć to na tym forum nie jesteś Adminem i nie masz prawa, czy też możliwości ingerowania jak to forum jest prowadzone i jeszcze w dodatku wdawać sie w kłutnie z wspomnianym Adminem, jeszcze o taką głupią czynność jaką jest liczenie którego uczysz sie już w 4 roku życia.Z tego co napisałeś to ty sam nie umiesz liczyć, bo 5minut jest 5 minut, a 7 jest 7.TomekW pisze:Wicior pisze:Synku zrozum, ze gol Trezegueta padl ze spalonego, wiec nie czepiam sie, tylko sygnalizuje ewidentna pomylke liniowego. A Paparesta nie popelnil bledu i to juventini w tym temacie czepiaja sie. A najsmieszniejsze jest to, ze wiekszosc nie ma zielonego pojecia, o czym pisze. Meczu nie widziala, skrotow pewnie tez i bazuje na plotkarskich serwisach typu hattrick :lol:
Z twoich wypowiedzi także wynika, ze uważasz sie za wielką postać na forum.Niestey, ale to moze cie kiedyś doprowadzić do złego końca.
A tak apropo to na waszym forum nie wzbudzamy takich "kłutni", no może sytuacja z użytkownikiem Fighterinho, ale to zupełnie co innego
Aha.Bardzo bym cie prosił o nie nazywanie mnie jak to powiedziałeś"synkiem", bo niechciałbym mieć z tobą nic wspólnego, ponieważ stan twojej wiedzy nie jest zbyt wysoki.Bystrością także nie grzeszysz. :evil:
- Rybeq
 - Juventino

Zeby więcej użytkowników JP "grzeszyło" taką bystrością.Wicior pisze:Aha.Bardzo bym cie prosił o nie nazywanie mnie jak to powiedziałeś"synkiem", bo niechciałbym mieć z tobą nic wspólnego, ponieważ stan twojej wiedzy nie jest zbyt wysoki.Bystrością także nie grzeszysz. :evil:
Dyskusja bez większego sensu. Juve wygrało. Milan zremisował. Sposób jest nie ważny.
A sędziowie ? Raz pomogą, raz przeszkodzą.
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
						20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- pionka
 - Milanista

Toż to jest chodząca encyklopedia włoskiej piłki nożnej :shock:Wicior pisze:(..) niechciałbym mieć z tobą nic wspólnego, ponieważ stan twojej wiedzy nie jest zbyt wysoki.Bystrością także nie grzeszysz. :evil:
O bystrości napisał już Rybeq
Wasze marzenia są naszą rzeczywistością.
"Chodzi przede wszystkim o Juventus, który mógłby zaopatrzyć lekami niejedną misję humanitarną." - Przegląd Sportowy 7.12.2004r
						"Chodzi przede wszystkim o Juventus, który mógłby zaopatrzyć lekami niejedną misję humanitarną." - Przegląd Sportowy 7.12.2004r
- Lypsky
 - Juventino

Hahahaha!!!Smieszny jestes!!!Takiego smiesznego goscia jak ty na JuvePoland nie bylo i ty mnie smiesznym nazywasz :lol: Chcesz walczyc z calym swiatem o to ze sedzia we wczorajszym meczu pomogl waszej druzynie!!! :evil: Ostudz sie troche bo sie zgrzales :lol:TomekW pisze:I teraz postanowiles uchodzic rowniez, za jednego z bardziej smiesznych uzytkownikow? :lol: No coz... Twoja sprawaDjJuve pisze:Uchodze na tym forum za jednego z bardziej klotliwych uzytkownikow a jak czytalem to co napisales nie moglem tego tak zostawic poniewaz moi koledzy sa dzis poblazliwi.![]()
Odwiedzilem wrozke wraz z tym uzytkownikiem i przepowiedziala nam zwyciestwo Juve oraz zo to ze sedzia w meczu Milanu bedzie tak drukowal ze Mediolanczycy strzela wreszccie bramke (nie wiem ile by jeszcze ten mecz trwal gdyby ni bramka Shevy) :lol:TomekW pisze:Skad ta pewnosc? Czyzbys razem z uzytkownikiem z lekko przydlugim nickiem odwiedzil wrozke? :lol:DjJuve pisze:Nam udaloby sie dowiezc zwyciestwo do konca bez pomocy sedziego jak bylo w waszym przypadku.
Patrzymy na siebie ja mowie ze bramka Treze nie powinna sie liczyc a sedzia sedziowal we wczorajszym meczu dla Milanu :evil:TomekW pisze:Ja sie nie sprzeczam. Od kilku postow wyjasniam tylko, ze bramka Trezegueta padla ze spalonego. Nic wiecej. Moze byscie wygrali 2:1, a moze byloby 2:2. To nie ma znaczenia. A to, ze gol byl nieprzepisowy ma. Zwlaszcza, ze zarzucacie Milanowi pomoc sedziow. Najpierw spojrzcie na siebie, a potem na innych.DjJuve pisze:Wygrywalismy 3:1 wiec nie wiem o co ty sie sprzeczasz gdyby nie bylo bramy 2:1 dl Juve i koniec :twisted:
To co piszesz jest dowodem.Wszystko od pocztku do konca."Walczysz z wiatrakami" :lol:TomekW pisze:Udowodnij. Ja przedstawilem fakty, a mimo to uzytkownik Wicior postanowil przekonywac mnie, ze ziemia jest plaska :lol:DjJuve pisze:Ty Tomku takze za bardzo nie rozumiesz mowy pisanej.
Dlatego nie rob tego i nie porywaj sie z motyka na slonce :lol:TomekW pisze:Kazdy wie swoje. Ale czasem lepiej milczec, niz porywac sie z motyka na slonceDjJuve pisze:Jestem pewien ze Wicior wie swoje ty swoje![]()
Mow sobie co chcesz!!!W tej sprawie cie nie slucham nawet dyby sedzia przedluzyl 30min. bys bronil Milanu i mowilbys ze sedzia nie pomagal!!!Dalej wmawiaj sobie ze sedzia wam nie pomogl :lol:TomekW pisze:Masz do tego prawo. Nie moge zabronic Ci sie mylicDjJuve pisze:Zgadzam sie z Wiciorem ze sedzia pomogl Milanowi.![]()
Kto???Hmmm.Caly swiat!!! :lol:TomekW pisze:Ja jestem zawziety? A kto z uporem maniaka, wbrew faktom, stara mi sie wmowic, ze Milan zremisowal dzieki pomocy sedziego?DjJuve pisze:moze tobie przyznamy range "osiolek" bo zawziety troche jestes.
Takim prawem ze gdyby byl tak zlosliwy i nie mily jak ty moglby sie tak zwracac.Ja bym tak mowil gdybys nazwal mnie swoim synkiem. :evil:TomekW pisze:A jakim prawem mialby sie do mnie zwracac "coreczko"? Moj nick jasno okresla moja plec. Z kolei logika wypowiedzi Wiciora pozwala mi przypuszczac, ze moze byc w wieku moich dzieci. Na szczescie nie jestem jego ojcem :lol:DjJuve pisze:Nie jestes ojcem Wiciora wiec nie wydaje mi sie zebys mogl sie do niego zwracac synku bo za chwile on bedzie do cibie mowil coreczko :twisted:
Tak tak siedziales u mnie od wczoraj i sprawdzales czy przypadkiem nie ogladam skrotu z meczu :lol: My piszemy glupoty???To jak mozna nazwac to co ty piszesz???Arcyglupoty???Mistrzostwo w gadaniu glupot??? :lol:TomekW pisze:Bo piszecie bzdury. Gdybyscie ogladali choc skroty to byscie nie zajmowali glosu w tej sprawie.DjJuve pisze:Ciekaw skad wiesz ze nie ogladalismy skrotow???
O jak ty wszystko wiesz!!!A moze mam komputer we Wloszech???O tym nie pomyslales inteligecie???Moze mam laptopa???Skad wiesz kiedy moglem wyjechac???Moze mialem ochote obejrzec jak sedzia bedzie drukowal dla Milanu :lol: Moze bylem z rodzicami???A jak nawet sam skad wiesz czy rodzice nie pusciliby mnie???Pisanie glupot to twoja specjalnosc wiec ciebie powinno to rajcowac :lol: (i pewnie tak jest)TomekW pisze:Ale wlasnie o to chodzi, ze wiemDjJuve pisze:Moze specjalenie wczoraj pojechalismy do Wloch na ten mecz???Jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj.Piszesz bzdury. Widze, ze bardzo rajcuje Cie pisanie glupot
Gdybys wczoraj pojechal do Wloch, to na mecz bys nie zdazyl
Nie mogles bys we Wloszech na meczu, bo w tym czasie produkowales posty na forum JP. Poza tym nie sadze, zeby kibice Juve wybrali sie na mecz Milanu, gdy w tym samym czasie niedaleko gra Juve. Zreszta rodzice nie pusciliby Cie do Wloch
![]()
O jakie nerwy :lol: Czemu sie tak denerwujesz???Moze jest cos w tym co napisalem :lol: Troche samokrytyki czlowieku.Opowiadasz jaka wasza strona jest super ojojoj :twisted: Zobacz ile lat ma JP i mowisz ze tutaj sa ploty???To w takim razie jezeli tu sa ploty po co wchodzisz na ta strone??Bo ja nie wiem.Co do Kapo przypomne ci ze nawet na stronie www.onet.pl pisano o tej sprawie i takze tam ja dementowano.Moze jakies inne przyklady bo ten nie byl najlepszy :lol: O Kapo pisano i pozniej dementowano to info na wielu bardzo znanych stronach!!!TomekW pisze:Chyba kpisz. Swoje zlosliwe i klamliwe uwagi mozesz zachowac dla siebie. Tak sie sklada, ze w prawie rocznej historii ACMilan.PL, a wczesniej przez prawie 3 lata na ACMilanPL ani razu nie musielismy dementowac zadnego newsa. Po prostu nie bawimy sie w plotki transferowe. A serwisy typu hattrick, lech czy seriea.pl zyja wlasnie takimi plotami. Podobnie dzieje sie na JP - "Kapo w Juve!", "Kapo jednak nie w Juve!", "Kapo jednak w Juve!" :lol:DjJuve pisze:Plotkarskie serwisy hhhhhhmmmmmmm moze Milan.pl :twisted:
Obudzilismy sie i zobaczylismy jak sedzia drukje dla Milanu :lol:TomekW pisze:A potem sie obudziliscie? :lol:DjJuve pisze:Forumowicz do ktorego sie zwracasz byl z nami na meczu :twisted: i ogladal mecz :twisted:
TomekW pisze:Alez ja nie zarzucam Swiergotowi, ze zle pelni funkcje adminaDjJuve pisze:Jeszcze jedno na koniec kolejna twoja ''madra'' uwaga tym razem do Swiergota.On swoja funkcje Admina wypelnia bardzo dobrze i liczyc takze umieAle nie moge wymagac, abys to zrozumial
Tobie napewno nie bede slodzil bo jak na forum Milanu udzielsza takch wypowiedzi i jestes takim adminem jakie sa twoje wypowiedzi to ja dziekuje ale nie skorzystam :lol: Swierfot wie ze nie slodze tylko moje zdanie wyrazam ale ty musiales sie tu doszukiwac jakiegos ''podlizywania sie'' :evil:TomekW pisze:Spokojnie, spokojnie. Nie musisz mu tak slodzic :lol: :lol: Jesli jest dobrym adminem, to sam o tym wie i na pewno nie lubi wazeliniarzy.DjJuve pisze:On jest dobrym AdminemPrzeczytalem.Zal ci klawiszy to ich nie uzywaj do pisania takich glupot :lol: Mi bylo zal klawiszy na te wszystkie wypowiedzi ale takim ludziom jak ty trzeba wszystko wytlumaczyc moze rysunek??? :lol: Jak to ma ci pomoc :lol:TomekW pisze:Ja sie zastanowilem porzadnie i odpisalem. A Ty nie bardzo. Ale zal mi klawiszy, aby Ci to znow tlumaczyc. Przeczytaj sobie dokladnie poprzedni post.DjJuve pisze:ale jak sam powiedziales ''I jesli pokazal 5 minut, to gramy 5 minut''zastanow sie co piszesz a pozniej czepiaj sie innych w tym przypadku Swiergota.
To dobrze ze przynajmniej jeden fakt zauwazyles.Bo juz myslalem ze problem ze wzrokiem masz i tego co do ciebie piszemy przeczytac nie mozesz :lol:TomekW pisze:ZauwazylemDjJuve pisze:Ale zapraszamy ja zawsze jestem chetny na ostra wymiane zdan!!! :twisted:
					Ostatnio zmieniony 29 marca 2004, 22:16 przez Lypsky, łącznie zmieniany 2 razy.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
						- booyak
 - Juventino

Dyskusja ta nie ma najmniejszego sensu... Każdemu klubowi nie raz ani nie dwa pomógł kiedyś sędzia i to jest całkiem normalne bo wkońcu sędzia to tylko człowiek który ma prawo się pomylić... Już po raz kolejny zdarza się tak że Milan zdobywa bramke na miare remisu w końcówce meczu... To świadczy o ich charakterze i woli walki której nam ostatnio niestety brakuje...

★ ★ ★
						- Ulisses
 - Qualità Juventino

Hmmm... Postanowiłem zakończyć ta jałowa dyskusję i wzajemne wrzucanie sobie w kulturalny sposów... Uważam, że temat się wyczerpał i nie ma nic więcej do dodania. Dalsza rozmowa to po prostu kłótnia, a tego nie chcemy. Znamy stanowisko obu stron i nic tego nie zmieni. Temat zamknięty... 8)

- Martin
 - Juventino

Tak patrze na was i powiem jedno. Wstyd mi za userow JP. Wstyd. 
Polowa z Was pewno skrotu badz bramki treza nie widziala i sie kloci tylko dlatego ze ktos zaatakowal Juve. Panowie. Troche samokrytycyzmu. Umiejcie wyjsc z dyskusji z twarzą...
Po pierwsze.
@TomekW: Widze ze odczytales w mojej wypowiedzi atak na sedziego. Grzecznie spytalem sie o to dlaczego Paparesta doliczyl 5 minut bo nie widzialem meczu i zdziwilo mnie dlaczego az 5 minut. Twoja wypowiedz dala mi jasna odpowiedz. Dzieki.
Po drugie.
Paparesta doliczyl 5 minut. OK. W doliczonym czasie Marchegiani lezal 2 minuty wiec nie widze nic dziwnego w tym ze grali 7 minut a nie 5... Wy widzicie cos dziwnego?
Po trzecie
Trez zdobyl bramke ze spalnoego. Co do tego nie ma watlpiwosci ale takie gdybanie czy modena by wyrownala bo miala przewaga sa smieszne i sam Tomek sie w tym momencie osmiesza. Bramka padla ze spalonego. Blad sedziego. Ale czy zaden sedzia nie pomylil sie na korzysc Milanu. Dlatego jak slysze ze sedziowie pomagaja tylko Juve to smiech gosci na mojej twarzy.... EOT.
Aha i jeszcze jedno. NIe dzierzę atakow na JP ze jest strona nierzetelna. Staramy sie wylawiac informacje prawdziwe. NIe umieszczamy zadnych newsow ze stron polskich bo w wiekszosci mamy dostep do newsow oryginalnych. CZasami jednak nawet serwisy takie jak channl4.com, czy soccerage umiesci plote. Dlatego wlasnie umieszczamy zrodla aby kazdy mogl ocenic prawdziwosc podanych newsow.

Polowa z Was pewno skrotu badz bramki treza nie widziala i sie kloci tylko dlatego ze ktos zaatakowal Juve. Panowie. Troche samokrytycyzmu. Umiejcie wyjsc z dyskusji z twarzą...
Po pierwsze.
@TomekW: Widze ze odczytales w mojej wypowiedzi atak na sedziego. Grzecznie spytalem sie o to dlaczego Paparesta doliczyl 5 minut bo nie widzialem meczu i zdziwilo mnie dlaczego az 5 minut. Twoja wypowiedz dala mi jasna odpowiedz. Dzieki.
Po drugie.
Paparesta doliczyl 5 minut. OK. W doliczonym czasie Marchegiani lezal 2 minuty wiec nie widze nic dziwnego w tym ze grali 7 minut a nie 5... Wy widzicie cos dziwnego?
Po trzecie
Trez zdobyl bramke ze spalnoego. Co do tego nie ma watlpiwosci ale takie gdybanie czy modena by wyrownala bo miala przewaga sa smieszne i sam Tomek sie w tym momencie osmiesza. Bramka padla ze spalonego. Blad sedziego. Ale czy zaden sedzia nie pomylil sie na korzysc Milanu. Dlatego jak slysze ze sedziowie pomagaja tylko Juve to smiech gosci na mojej twarzy.... EOT.
Aha i jeszcze jedno. NIe dzierzę atakow na JP ze jest strona nierzetelna. Staramy sie wylawiac informacje prawdziwe. NIe umieszczamy zadnych newsow ze stron polskich bo w wiekszosci mamy dostep do newsow oryginalnych. CZasami jednak nawet serwisy takie jak channl4.com, czy soccerage umiesci plote. Dlatego wlasnie umieszczamy zrodla aby kazdy mogl ocenic prawdziwosc podanych newsow.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
- TomekW
 - Juventino

Ja sie osmieszam? Przeciez napisalem wyraznie:Martin pisze:Po trzecie
Trez zdobyl bramke ze spalnoego. Co do tego nie ma watlpiwosci ale takie gdybanie czy modena by wyrownala bo miala przewaga sa smieszne i sam Tomek sie w tym momencie osmiesza.
"Od kilku postow wyjasniam tylko, ze bramka Trezegueta padla ze spalonego. Nic wiecej. Moze byscie wygrali 2:1, a moze byloby 2:2. To nie ma znaczenia."
Oczywiscie przyjmuje w ciemno, ze tego nie zauwazyles :lol:
A nie latwiej jest wybrac samemu, odrzucic bzdurne plotki i nie prowokowac forumowiczow do komentowania idiotyzmow?Martin pisze:Dlatego wlasnie umieszczamy zrodla aby kazdy mogl ocenic prawdziwosc podanych newsow.
No tak, ale przeciez kazda plotka zwieksza ogladalnosc strony...
- Martin
 - Juventino

Wczesniej jednak padly takie slowa:TomekW pisze:Ja sie osmieszam? Przeciez napisalem wyraznie:Martin pisze:Po trzecie
Trez zdobyl bramke ze spalnoego. Co do tego nie ma watlpiwosci ale takie gdybanie czy modena by wyrownala bo miala przewaga sa smieszne i sam Tomek sie w tym momencie osmiesza.
"Od kilku postow wyjasniam tylko, ze bramka Trezegueta padla ze spalonego. Nic wiecej. Moze byscie wygrali 2:1, a moze byloby 2:2. To nie ma znaczenia."
Oczywiscie przyjmuje w ciemno, ze tego nie zauwazyles :lol:
czyz to nie jest gdybanie??TomekW pisze:Pod warunkiem, ze udaloby sie ja dowiezc do konca. A od momentu gola na 2:1 przewage miala Modena i niewykluczone, ze udaloby im sie wyrownac.Wicior pisze: Niestety, ale jeżeli gol Trzegueta nie zostałby uznany to i tak wygrana 2:1 daje nam 3pkt.(jeżeli nie wiesz).
Mowisz o stronie czy o forum. Dlaczego mamy odpowiadac za kazdego newsa napisanego na forum???? Co do strony to starmy sie wybierac te najpowazniejsze. Tak sie sklada ze channel4.com jest powazna strona a news o kapo podaly wszystkie powazniejsze serwisy ktore niestety skorzystaly z tego samego zrodla.... Zatem i inne serwisy daly sie zwiesc.TomekW pisze:A nie latwiej jest wybrac samemu, odrzucic bzdurne plotki i nie prowokowac forumowiczow do komentowania idiotyzmow?Martin pisze:Dlatego wlasnie umieszczamy zrodla aby kazdy mogl ocenic prawdziwosc podanych newsow.
No tak, ale przeciez kazda plotka zwieksza ogladalnosc strony...
Co do pozostalych newso to 90% newsow transferow w roku to plotki transferowe. Niestety ludzi przyciagaja plotki
Log in: 15.12.1997