Gdzie "łososiowe" koszulki??
- Pavciooo
- Juventino
Pierwsze koszulki też się zmieniły. Wcześniej były czarno-białe, a teraz są biało-czarne. Może ktoś mówić że gadam bez sensu, ale tamte były inne i według mnie fajniejsze... A "łososiowe" może nie są najlepsze, ale i tak lepsze niż te czarne :?
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
W przesądy nie wierzę, nie wierzę że gramy gorzej bo koszulki zmieniły kolor.
Jeżeli chodzi o drugi kolor koszulek to ja bym chciał żebyśmy wrócili do tych w których wygraliśmy LM w 96r., on były piękne.
Jeżeli chodzi o drugi kolor koszulek to ja bym chciał żebyśmy wrócili do tych w których wygraliśmy LM w 96r., on były piękne.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Łososiowe :lol: :lol: :lol: :lol: heheheh ja się zastanawiałam o jakie chodzi zamiast napisać różowe;p hłe hłe
Ja nie wiem co tam szczęśliwe czy nie ale czarne fajniejsze;) choć w różowych też fajnie wyglądali;)
Ja nie wiem co tam szczęśliwe czy nie ale czarne fajniejsze;) choć w różowych też fajnie wyglądali;)

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Johnny777
- Juventino
No tu masz 100% racji :-DADAMJUVENTUSPL pisze:W przesądy nie wierzę, nie wierzę że gramy gorzej bo koszulki zmieniły kolor.
A te koszulki z LM '96 to jak dotąd najlepszy wzór koszulek zaraz po "pasiaku" :twisted:
- fighter_juve
- Juventino
ja wogole nie jestem zatym zeby firma NIKE robila koszulki od Juventus, najlepsze byly czasy kiedy grali w koszulkach Lotto i Kappa. Z Nike do tej pory nic nie wygrali poza superpucharem.Jestem troche konserwatywnym ale chyba mam troche racji.mam nadzieje ze zmienia ta firme ja najszybciej na Lotto czy Kappa.
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Z firma która robi stroje dla klubów, podpisuje się kontrakt i nie można go zerwać od tak. Jeżeli Juventus zerwał z Nke kontrakt to byśmy musieli zapłacić olbrzymie pieniądze na odszkodowanie, a z tego co wiem ż Nike mamy grać jeszcz ok 8 lat ale nie jestem pewien.fighter_juve pisze:ja wogole nie jestem zatym zeby firma NIKE robila koszulki od Juventus, najlepsze byly czasy kiedy grali w koszulkach Lotto i Kappa. Z Nike do tej pory nic nie wygrali poza superpucharem.Jestem troche konserwatywnym ale chyba mam troche racji.mam nadzieje ze zmienia ta firme ja najszybciej na Lotto czy Kappa.
A pozatym zastanów się co ty mowisz i co wszyscy mówicie powtarzam jeszcze raz to nie jest wina koszulek już nie próbujcie, szukać winy w strojach, bo to juz jest żenujace, gra to wina zespołu ityle, a nie tego w czym grają.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
O ile ja się nie mylę, to kontrakt obowiązuje nas aż na....12 lat :?ADAMJUVENTUSPL pisze:Z firma która robi stroje dla klubów, podpisuje się kontrakt i nie można go zerwać od tak. Jeżeli Juventus zerwał z Nke kontrakt to byśmy musieli zapłacić olbrzymie pieniądze na odszkodowanie, a z tego co wiem ż Nike mamy grać jeszcz ok 8 lat ale nie jestem pewien.fighter_juve pisze:ja wogole nie jestem zatym zeby firma NIKE robila koszulki od Juventus, najlepsze byly czasy kiedy grali w koszulkach Lotto i Kappa. Z Nike do tej pory nic nie wygrali poza superpucharem.Jestem troche konserwatywnym ale chyba mam troche racji.mam nadzieje ze zmienia ta firme ja najszybciej na Lotto czy Kappa.
A pozatym zastanów się co ty mowisz i co wszyscy mówicie powtarzam jeszcze raz to nie jest wina koszulek już nie próbujcie, szukać winy w strojach, bo to juz jest żenujace, gra to wina zespołu ityle, a nie tego w czym grają.
No cóż. Mimo, iż wygląd stroji nie jest zadowalający, ja zgadzam się z kolegą wyżej, że nie ma co zganiać winy na trykoty, tylko na grę zespołu :?

- black&white
- Juventino
ej no ludzie, przecież trzeba na coś zwalić. :-D
Small. A speck in the wide blue sea. 'Tis the last of all the land...
- Dziadek
- Juventino
Zgadzam sie z wami ze to nie jest wina koszulek. Z nike jeszcze troszke pogramy i napewno wpadną jakieś triumfy. Te łososiowe (lepiej byłoby napisać różowe bo z początku nie wiedziałem o co chodzi) koszulki poprostu były do kitu. Wyglądaliśmy w nich jak jakies Panienki. Najlepsze śą biało czarne koszulki z takimi fajnymi łukami. :lol: :lol: :lol:
- Elohi
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Sorry, to nie ten temat. pomylilem sie!! Upps. Koszulki rozowe mi bardzo odpowiadaja :!: :!: :!: z reszta to i tak obojetne, byleby wygrywali.
""Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta""
- TrInItY
- Juventino
mnie sie najbardziej podobaly koszulki z 02/03...a czarny to najlepszy kolor na swiecie :!: :!: :!: :!: :!: a jakos mi sie zawsze chcialo smiac z tym lososiowatych getrow i wstawek do spodni...no koszulki to jeszcze EWENTUALNIE przezyje...ale ta reszta...porazka:/