Gdzie "łososiowe" koszulki??

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Pavciooo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 marca 2004, 23:06

Pierwsze koszulki też się zmieniły. Wcześniej były czarno-białe, a teraz są biało-czarne. Może ktoś mówić że gadam bez sensu, ale tamte były inne i według mnie fajniejsze... A "łososiowe" może nie są najlepsze, ale i tak lepsze niż te czarne :?

Lubczyk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2004, 08:14

Co jak co ale wygraliśmy w nich ... nagrodę za najbrzydsze koszulki w sereie A (czy cos takiego).
Ale mimo to wygrywaliśmy w nich np. :-D z Sampdorią. :-D

Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2004, 16:25

Nie wiem czy dobra gra zależy od koloru koszulki, ale jesli to ma pomóc to czas na stałe zmienienie barw. Może wtedy JUVE znów powróci na szczyty.

Malbork

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2004, 19:03

te "lososiowe" koszulki sa brzydzsze ale jakos lepiej w nich gralo juve niz w czarnych :twisted:

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2004, 19:11

W przesądy nie wierzę, nie wierzę że gramy gorzej bo koszulki zmieniły kolor.
Jeżeli chodzi o drugi kolor koszulek to ja bym chciał żebyśmy wrócili do tych w których wygraliśmy LM w 96r., on były piękne.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2004, 19:57

Łososiowe :lol: :lol: :lol: :lol: heheheh ja się zastanawiałam o jakie chodzi zamiast napisać różowe;p hłe hłe
Ja nie wiem co tam szczęśliwe czy nie ale czarne fajniejsze;) choć w różowych też fajnie wyglądali;) :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2004, 23:54

ADAMJUVENTUSPL pisze:W przesądy nie wierzę, nie wierzę że gramy gorzej bo koszulki zmieniły kolor.
Jeżeli chodzi o drugi kolor koszulek to ja bym chciał żebyśmy wrócili do tych w których wygraliśmy LM w 96r., on były piękne.
No tu masz 100% racji :-D
A te koszulki z LM '96 to jak dotąd najlepszy wzór koszulek zaraz po "pasiaku" :twisted:

fighter_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2004, 15:26

ja wogole nie jestem zatym zeby firma NIKE robila koszulki od Juventus, najlepsze byly czasy kiedy grali w koszulkach Lotto i Kappa. Z Nike do tej pory nic nie wygrali poza superpucharem.Jestem troche konserwatywnym ale chyba mam troche racji.mam nadzieje ze zmienia ta firme ja najszybciej na Lotto czy Kappa.

JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2004, 15:34

fighter_juve pisze:ja wogole nie jestem zatym zeby firma NIKE robila koszulki od Juventus, najlepsze byly czasy kiedy grali w koszulkach Lotto i Kappa. Z Nike do tej pory nic nie wygrali poza superpucharem.Jestem troche konserwatywnym ale chyba mam troche racji.mam nadzieje ze zmienia ta firme ja najszybciej na Lotto czy Kappa.
Z firma która robi stroje dla klubów, podpisuje się kontrakt i nie można go zerwać od tak. Jeżeli Juventus zerwał z Nke kontrakt to byśmy musieli zapłacić olbrzymie pieniądze na odszkodowanie, a z tego co wiem ż Nike mamy grać jeszcz ok 8 lat ale nie jestem pewien.
A pozatym zastanów się co ty mowisz i co wszyscy mówicie powtarzam jeszcze raz to nie jest wina koszulek już nie próbujcie, szukać winy w strojach, bo to juz jest żenujace, gra to wina zespołu ityle, a nie tego w czym grają.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
jeżak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2004, 16:55

W strojach Nike grają dopiero pierwszy sezon to czego się spodziewać 8)

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2004, 17:20

ADAMJUVENTUSPL pisze:
fighter_juve pisze:ja wogole nie jestem zatym zeby firma NIKE robila koszulki od Juventus, najlepsze byly czasy kiedy grali w koszulkach Lotto i Kappa. Z Nike do tej pory nic nie wygrali poza superpucharem.Jestem troche konserwatywnym ale chyba mam troche racji.mam nadzieje ze zmienia ta firme ja najszybciej na Lotto czy Kappa.
Z firma która robi stroje dla klubów, podpisuje się kontrakt i nie można go zerwać od tak. Jeżeli Juventus zerwał z Nke kontrakt to byśmy musieli zapłacić olbrzymie pieniądze na odszkodowanie, a z tego co wiem ż Nike mamy grać jeszcz ok 8 lat ale nie jestem pewien.
A pozatym zastanów się co ty mowisz i co wszyscy mówicie powtarzam jeszcze raz to nie jest wina koszulek już nie próbujcie, szukać winy w strojach, bo to juz jest żenujace, gra to wina zespołu ityle, a nie tego w czym grają.
O ile ja się nie mylę, to kontrakt obowiązuje nas aż na....12 lat :?
No cóż. Mimo, iż wygląd stroji nie jest zadowalający, ja zgadzam się z kolegą wyżej, że nie ma co zganiać winy na trykoty, tylko na grę zespołu :?

Obrazek
black&white

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2004, 20:10

ej no ludzie, przecież trzeba na coś zwalić. :-D

Small. A speck in the wide blue sea. 'Tis the last of all the land...
Dziadek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2004, 20:49

Zgadzam sie z wami ze to nie jest wina koszulek. Z nike jeszcze troszke pogramy i napewno wpadną jakieś triumfy. Te łososiowe (lepiej byłoby napisać różowe bo z początku nie wiedziałem o co chodzi) koszulki poprostu były do kitu. Wyglądaliśmy w nich jak jakies Panienki. Najlepsze śą biało czarne koszulki z takimi fajnymi łukami. :lol: :lol: :lol:

Elohi

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2004, 20:58

Sorry, to nie ten temat. pomylilem sie!! Upps. Koszulki rozowe mi bardzo odpowiadaja :!: :!: :!: z reszta to i tak obojetne, byleby wygrywali.

""Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta""
TrInItY

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2004, 21:32

mnie sie najbardziej podobaly koszulki z 02/03...a czarny to najlepszy kolor na swiecie :!: :!: :!: :!: :!: a jakos mi sie zawsze chcialo smiac z tym lososiowatych getrow i wstawek do spodni...no koszulki to jeszcze EWENTUALNIE przezyje...ale ta reszta...porazka:/

ODPOWIEDZ