Jak myslicie czy juve czekają kwalifikacje do LM???
- J1897
- Juventino
jasne, że mają szansę na 2 miejsce, tylko, żeby nie tracili punktów w momencie jak Roma je traci :!: :!: :!:
co do eliminacji(jeżeli już JUVE przyszłoby w nich grać) to chciałbym, żeby trafili na zespół z Polski :!: :!: :!:
pokazaliby wtedy oba mecze w TVP, a poza tym można bybyło ich obejrzeć na żywo w Polsce :!: :!: :!:
co do eliminacji(jeżeli już JUVE przyszłoby w nich grać) to chciałbym, żeby trafili na zespół z Polski :!: :!: :!:
pokazaliby wtedy oba mecze w TVP, a poza tym można bybyło ich obejrzeć na żywo w Polsce :!: :!: :!:
- Zibi-T
- Juventino
Nawet gdyby przyszło nam grać w eliminacjach, to i tak spokojnie wbijemy się do LM - niezależnie od przeciwnika. Przecież po ostatnim nieudanym sezonie (00/01 o ile pamięć mnie nie zawodzi) włodarze Juve zabrali się do pracy i zaowocowało to przyzwoitymi wynikami. Trochę więcej wiary. 
__
Zibi
__
Zibi
- Slim
- Juventino
Tak a ja pojade na wycieczke do miasta w ktorym bedzie JUVE i natrzaskam autografownookie pisze:No jesli juz mielisbysmy grac w eliemiancjach to chcialbym zeby JUVE trafilo na kogos z Polski..przynajmniej bedzie glosno o naszej druzynie i oba mecze beda w TV :twisted: :twisted:

- Batigol
- Juventino
Heh!! Jezeli nawet nie zajmiemy tego drugiego miejsca, w co nie wierze
To i tak przebrniemy przez eliminacje bez problemu :-D Nie chcialbym aby Juve trafilo na polski klub, gdyz marzy mi sie, aby w fazie grupowej spotkaly sie JUVE i WISLA (lub inna druzyna z Polski 8) )

- tom_n
- Milanista
Tak? A to bardzo ciekawe, bo zawsze myślałem, że obrońca tytułu ma zagwarantowane miejsce w kolejnej edycji bez eliminacjikouba pisze:A jak nawet zagramy w kw. to nie ma sie czym przejmować. Milan też grał w tym roku![]()

FORZA MILAN!
- Manifestos
- Juventino
nawet jesli too nie ma strachu. przynajmniej bedzie pare meczy wiecej do oobejrzenia. zwycieskich oczywiscie.
too bad she won't live....but than again, who does
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
- I_love_Juve
- Juventino
A ja powoli trace nadzieje na 2 miejsce... Po remisie 0-0 z Udine, porażce z Deportivo i Milanem, sądze że Juve już nie zmieni swojej pozycji w tabelii.... Chociaż poczekajmy jeszcze do około godziny 22.35 (wtedy kończy sięmecz Lazio-Roma), może jeszcze zmienie zdanie
.

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niech każdy kibic Juve szanuje Lazio za wygraną 4:2 z Interem Mediolan.
Niech każdy kibic Juve szanuje Lazio za wygraną 4:2 z Interem Mediolan.
- Przemyś(L)ak
- Juventino
Jako kibic...głęboko wierzę że Juve będzie miało 2 miejsce w lidze, ale patrząc na to realnie to myślę że Roma będzie miała drugie miejsce...
FORZA JUVE!!!
- Fighterinho
- Juventino
Przy takiej dyspozycji naszego zespołu niesety tak ale z Wisełką by byłgit :twisted: wtedy bym pojechał na mecz i zasiadł wśród Fighterów :twisted:
Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa