Lazio 2-0 Juventus (finał PW)

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 00:45

yosdu pisze::-D a ja bym chcial zeby Juve zajelo 3 miejsce w lidze :-D
(tylko nie bijcie) :-D
bedzie gralo w eliminacjach LM co dawaloby nam jakies nadzieje na przyjazd naszej druzyny do polski... mam nadzieje ze do krakowa (mialbym blizej) :-D
Jak już nie ma szans na scudetto (oby PW wygrali) to też wolałbym to 3 miejsce.... Jak kolega wyżej powiedział - szansa na mecze w Polsce! Choć wolałbym żeby polska drużyna grała w grupie CL z Juve.....
Wiecie..no cuda się zdażają - a 3:0 to jeszcze nie taki niewyobrażalny wynik..ja tam w nich wierzę choć oni podkopują tą wiarę ostatnio jak mogą... :?

Mane

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 01:03

AdriaNeQ pisze:mysle ze takich kibibow powinno byc wiecej ![/b]
Szkoda ze Juve nie daje nam powodow do takiego optymizmu :P

ALEXY

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 06:56

Mysle ze Lippi niepowinien odejsc jak mozecie nawet ta mówic jeden sezon mu niewyszedl i juz chcecie go wyrzucic wstydzcie sieja daje mu jeszcze jeden sezon tak bywa ze raz wychodz a raz nie Lippi do konca w JUVE ....Ale jestem za JUVE do konca na zawsze.......

GRANDE JUVE
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 08:14

RadeKas pisze:Dobra co tam. Zostane objechany po tym ale nie obchodzi mnie to. Napisze to co czuje.

Lippi niestety powinien oposcic Juve po tym sezonie. Po zmianach przeprowadzonych i po wypowiedziach po meczu zrozumialem ze ten facet stracil juz motywacje do prowadzenia Juve. Wielki chold i czesc jego osiagnieciom, ale niestety jego czas dobiegl konca. Didier Deschamps to ktos kto chce trenowac Juve i motywacji mu nie zabraknie... Co do skladu to myslalem ze wystarczy wymienic moze 3 czt 4 zawodnikow, ale niestety mysle ze wymaga to wiekszej rewolucji. I to nie maja byc "mlode, utalentowane gwiazdeczki" tylko w pelni rozwiniete gwiazdy, ktore wniosa do Juve troche swiezego powietrza. W dzisiejszych czasach druzyna wypalonych emerytow nie ma szans. Niestety innego wyjscia nie ma. Sezon jest beznadziejny, ale jak zwykle pozostaje tylko nadzieja na lepsze jutro...
Dokładnie zgadzam sie z każdym słowem wypowiedzianym przez ciebie Może i Lippi jest dobrym trenerem ale juz w Juve nic nie zdziała Moim zdaniem tez nalezy sprzedać Nedveda Thurama Motero Tachinardiego Tudora Legrotaglie i Treze ci pierwsi póki są cos jeszcze warci ci ostatni bo sie w Juve nei sprawdzili :evil:

Zawsze Wierni ! ! !
PiotrekJuveMan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 08:28

No cóż cieżkie czasy nadeszły dla kibiców Bianconerri, dlatego właśnie musimy udowodnic że jesteśmy prawdziwymi kibicami, na dobre i na złe!!!

Obrazek
I Love Queen and Sting!!!
hajdix

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 08:53

Szkoda że w tym sezonie raczej już nic nie zdobedziemy nawet tego 2 miejsca, a duzo sobie obiecywałem po tym meczu ale kicha nadal sie oszukuje ze nastepnym razem apropo co do Lippiego szkoda goscia bo zawsze bedzie kojarzony z JUVE na jego miejsce moim zdaniem powinien przyjsc(ale wole zebi tak sie nie stalo) trener Porto a nie Didier Deschamps (Mourinho jakos tak) gdy ogladalem mecze nie moglem uwiezyc jak oni graja stali jedek kolo drugiego i sobie podawali piłke wszerz boiska zero wychodzenia napozycje wogole niewiedzieli co zrobic wstyd mi za nic nie wiem co bedzie dalej jestem strasznie załamany oby w nastepnym sezonie cos pokazali ale wierze nadal i licze że nastepny sezon bedzie należał do JUVE

haJdiX

*****Tu Sei La Squadra del Cuore *****
miccoli

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 08:58

Po raz kolejny wstydze sie ze jestem kibicem Juve :roll: Ten sezon mozemy spisać na straty, a ten mecz byl tragiczny

...
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 09:33

Ja nie dramatyzuje !! Przeżyłem 7 miejsce w Lidze, Puchar Intertoto i odpadnięcie w P.Uefa to i to dam rade. Troche przykro że było tyle aspiracji przed sezonem a tu guzik. Odpadnięcie z LM, szans na scudetto juz praktycznie nie ma, Puchar Włoch też bardzo sie oddalił.
Co do Lipiego to sam nie wiem, moze i rzeczywiscie brak mu motywacji po tylu latach....czy chce jego odejścia sam nie wiem...... :?

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 09:54

No niestety :( Kolejny gwóźdź do trumny. Cały czas nie opuszcza nas pech i bezradność.
Lippi najwyraźniej ...olewa sobie PW. Zmiany zrobił złe. To nie mecz, w którym mogą błesnąc zawodnicy z Primavery.
Wydawało się, że nawiążemy walkę z Lazio, jednak znów się przeliczyliśmy :( Najpierw Chimenti broni karnego, potem 2 gole Fiore (odrazu przypomniał mi sie mecz JUVE 1-2 Lazio z sezonu 02/03, kiedy to właśnie on nas pogrążył :? ) i na koniec czerwo dla Tudora :(

No panowie i panie, cały czas wieżę, że uda nam sie jendak zdobyć ten puchar, ale....Może na 12 maja, bedziemy mieli lepszą sytuację kadrową. Lippi wystawi 1 skład to powalczymy...
Jak można marnować taką sytuację! PW niezdobyliśmy od 1995r.! Teraz byłaby 3 gwiazdka :!:

Obrazek
Machnes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 11:29

Andrewtbg pisze:niestety teraz bedzeimy musieli wygrac 3-0 żeby wygrac Puchar Włoch
po prostu fatalnie sie zaczeło ale dobrze skończy
Jasne :D na pewno kied wykurują się Del Piero, Zambrotta, Maresca i inni będzie DUŻO lepiej, może być ciężko, ale...myślę, że sobie poradzo chłopaki :)

Mane

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 11:33

Jesli juz mowimy o sprzedazy to pierwszy w kolejce jest Del Piero, to wlasnie slepa milosc Lippiego do Alexa spowodowala ze mamy takie sezon a nie inny, kiedy Di Vaio byl w zyciowej formie a Alex byl cieniem zawodnika Lippi postawil nie wiadomo czemu na Del Piero :( A pozniej biadolicie ze Marco jest slaby. A jaka motywacje mogl miec Di Vaio. Jak by dobrze nie gral i ja bardzo slabo nie grali by konkurenci do miejsca w ataku, to i tak wiedzial ze bedzie rezerwowym. Sprawa z Lagrotaile (chyba tak sie pisze) wyglada podobnie, Lippi nie posadzil go na lawce a tak powinien zrobic juz po wakacyjnych sparingach, juz wtedy wiedzialem ze to nie jest odpowiedni kandydat do kierowania blokiem obronnym Juve. Dlaczego nie odstawil najslabszego obroncy ? Bo Lippi nie potrafi przyznac sie do bledu, a takim byl zakup wloskiego obroncy.

PS: Ale sie rozpisalem, prawie felieton z tego wyszedl :)

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 11:51

Szkoda, że Juventus nie strzelił bramki Lazio... to postawiłoby nas w owiele lepszej sytuacji, a tak będzie bardzo ciężko... :(
Trzecie gwiazdka się oddala... :evil:

Sarsik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 12:01

Już trzeci rok z rzędu bramke strzela nam Fiore. Żeby temu zapobiec musimy chyba go podkupić. Przydałby nam się taki wojownik jak on. Napewno włożyłby więcej serca do gry niż Appiah. Tylko Nedved i Tacchinardi starali się zrobić coś w tym meczu. Ale największe brawa należą się Chimentiemu. Ten obroniony karny i strzał Stama z główki to majstersztyk. W tym meczu okazało się jak bardzo potrzebny nam jest Del Piero. Tak mało strzałów na bramkę przeciwnika Juve dawno nie oddało.Jedynie trzeba mieć nadzieję, że do rewanżu forma Juventusu polepszy się i wyray ten puchar, bo to jest chyba jedyne trofeum jakie mamy szanse w tym sezonie zdobyć.

I need a girl that I can train.
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 12:44

KowalFromStolica pisze:Niestety kolejna porażka. Ja jednak w odróżnieniu do większości forumowiczów nie dziękował bym panu Lippiemu. Ten sezon jest fatalny przez postawę Moggiego... przecież było widać że są potrzebne zmiany bo drużyna się starzeję. Mam nadzieję że Juve w letnim oknie transferowym poczyni kilka dobrych zakupów i Lippi będzie miał czym grać bo niestety ale w obecnej chwili przy tych wszystkich kontuzjach... :(
Co do samego meczu to Juve nie grało fatalnie... grało źle ale nie fatalnie. Martwi mnie słaba dyspozycji Nedveda który w tym meczu bardzo mało pokazał :( Podobnie jest z Di Vaio którego prawie nie było. Najlepszą notę wystwił bym Camorowi bo naprawdę bylo widać że mu zależy i w kilku akcjach naprawdę dogrywał dobrze. No ale 2:0 na wyjeździe i możemy tylko liczyć na to że Juve u siebie wygra 3:0 co będzie NIEZWYKLE trudne ale jestem z nimi :)

Ja sam chetnie bym zobaczył Lippiego w nastepnym sezonie na lawce trensrskiej JUVE...ale najwazniejsze jest to czego on chce..a on chyba juz nie ma serca do prowadzenia bianconerich..kto wie..moze po przygodzie z reprezentacja wroci do nas??wprawdzie jeszcze ni nie jest pewne o jego odejsciu ale ja juz raczej mysle ze jednak do tego dojdzie...najlepszym chyba trenerem bylby teraz na miejscu Lippiego Dechamps, ktory gral z kilkom graczami ktorzy jeszcze wystepuja..moze juz nie bedzie ich tak wielu po tym sezonie ale zawsze kilku bedzie..on dobrze zna JUVE i prezesow..chcemy odmlodzic druzyne to i odmłodźmy trenera..o ile oczywiscie Lippi odejdzie..ale mam nadzieje ze tego nie zrobi...jego wybor..nie mamy na niego niestety zandego wplywu..

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2004, 13:45

Niech nikt się nie pociesza, że to był przypadek, czy jakieś wielkie nieporozumienie! Ostatnimi czasy jesteśmy bowiem świadkami wielkiego spadku formy Juventusu. Obawiam się że ten sezon można podsumować już dzisiaj jako fatalny!
Jednak jest jeszcze możliwe, że Juve zdobędzie PW, bo do rewanżu jeszcze jakieś 2 miesiące, z przez ten czas wiele może się zmienić.
Teraz nadszedł okres w którym bycie fanem Juve jest ciężkie, ale nie można się załamywać! "Czy wygrywasz, czy nie..."

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
Zablokowany