Milan czy Real?
- BIGGI
- Qualità Juventino

Jejku jak ja nie lubie obydwu tych druzyn :evil: , dlatego chce żeby w finale był...ARSENAL ! Kibicuje im teraz i mam nadzieje że zdobędą Puchar. No ale jakby doszło do finału Real - Milan to chyba bym był za Realem (Boże wybacz
).....dlaczego ? a dlatego że Milan nas skrzywdził w ostatnim finale LM a z Realem sobie poradziliśmy (co prawda pokonali nas w 98 ale to było dawno). Jakby nie ten ostatni finał LM to bym był za Milanem. Tak to sobie zawsze kminie 
- Sarsik
- Juventino

Byłbym za Realem. Ale tylko ze względu na kilku piłkarzy. Przede wszystkim ze względu na Zidana, ale też lubię Raula i R.Carlosa. A Milanu to nieznoszę od ostaniego finału. Jakby Milan wygrał dwa razy pod rząd LM to dobiero wtedy byśmy byli upokorzeni. Tak po meczu z Depor wszyscy mówiliście, że teraz liczy się tylko aby Milan przegrał ze Spartą, a okazuje się, że są okoliczności, w których cieszylibyście się z ich tryumfu. A tak na marginesie to mam nadzieję, że po puchar sięgnie Monaco, Arsenal lub Chelsea.
I need a girl that I can train.
- Molek big fun juve
- Juventino

Ja bym kibicowal Milanowi bo to nasz ziomal z ligi
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- Alexa Del Piero
- Juventino

Masz wybrać między realem a milanemSprzęgło pisze:nie bedzie takiego finału.w tym roku lige mistrzów wygra monaco.forza deschamps
Ja bym chciała finał Porto 2:0 Monaco
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Tomusmc
- Juventino

Ja byl bym za Milanem! wiem ze kluby i kibice obu drużyn sie nienawidzą ale poza Serie A wszyscy fani sa razem! Jesli gra zespol Wloch to nie jestescie przeciez za Del Piero czy Tachinnardim tylko za cala drużyną!
Forza Italia!
Forza Italia!
<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah 
- Juverulez!
- Juventino

Mało tego ze bedzie taki finau to Arsenal zdobędzie LM! Zycze im tego, oby tylko nie Milan i Real!wojtom11 pisze:nie bedzie takiego finału bo w 1/4 milan trafia na real , a finał bedzie napewno ARSENAL -- ????? ........ wiem jedno teraz to Forza Arsenal , wymiatają i wszystkich mogą pokonać i wlasnie na nich teraz licze !! Henry i Pires wymiatają !! wiec finał LM bedzie Arsenal z jeszcze nie wiem kim .....8)
a jesli by był to kibicuje realowi !! 8) :twisted:
- Przemyś(L)ak
- Juventino

Ja bym był za Milanem ponieważ Mialnu nie lubię a Realu nie nawidzę!!!!! 8)
- Edgar Davids
- Juventino

to jest cholernie trudne pytanie.. :twisted: :twisted: :twisted: nie chcę milanu-zeby Juventus nie czuł się tak źle...ale real??? nienawidzę...ale jak by był taki mecz...to chyba jednak..nie wiem
milan-ostateczna decyzja 
Mio cuore sempre sara bianco-nero :*