6 tygodni bez Del Piero? Miccoli też kontuzjowany?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 14:12

Tak jak mowil Philby poprostu gożej już nie mozna, może byc już coraz lepiej... Szkoda Del Piero, wedlug PN moze nie zagrac nawet... 3 miesiace :cry: i jeszcze bez Miccoliego bozeeeee naprawde dol, ale i tak Forza Juve :!:

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
climas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 14:15

Szkoda mi Alexa, bez przerwy łapie kontuzję.

matej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 15:17

ej no bez jaj :evil: mam nadzieję że ta kontuzja Miccolego to tylko plota bo to już by przesada była najpierw Del Piero teraz Miccoli :evil:

Obrazek
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 15:27

nieee, od kontuzji to juz sie u nas niedobrze robi... :(((( Szkoda mi Alexa. Grał bardzo dobrze. Niestety kontuzja z Romą, potem nie mógł powrócić do formy chociazby przed tą kontuzją. Kiedy juz grał z meczu na mecz coraz lepiej to znowu kontuzja :((( A Miccoli.... to ja nie wim co Mu sie stało. Faktycznie Del Piero poazywał od razu zmiane.

Z Milanem cięzko to widze :? Byle tylko Roma nie odskoczyła od nas za duzo, bo II miejsce musimy zdobyć !!
FORZA JUVE!! NA ZAWSZE!! CZY DOBRZE CZY ŹLE FORZA JUVE!!

juve_pany

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 15:52

moim zdaniem juvetus powinien w tym sezonie walczyc o wejcie do ligi mistrzow a jak wejdzie to jestem pewien ze wygra trzeba wierzyc niech lippi wposci primawere i powie "zobaczcie tylko jak oni sie staraja" 8)

Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 16:02

..... szkoda ale myśle że Del Piero bedzie jeszcze nas czrował na boisku swoją grą 8)

Zawsze Wierni ! ! !
Kamil de Lellias

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 16:18

Dla Del Piero ta kontuzja jest w najmniej odpowiednim momencie. Nie dosc ze jest teraz niesamowice potrzebny w klubie to moze stracic szanse na wyjazd do Portugalii. Mam nadzieje ze na Euro sie wykuruje i pokaze wielka klase ktorej jakby nie bylo to w reprezenatcji na jakims waznym turnieju nie potwierdzil (jeszcze)
A Juve, no coz, jak Miccoli naprawde ma kontuzje to sa jeszcze talenty z Primavery, ale czy oni nam zastapia tych ktorych brakuje? Oby tak bylo, ale bedzie ciezko...

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 16:30

Jak Miccoli ma kontuzje... Starch myslec jak bedzie wygladał ten mecz z Milanem. Mam nadzieje że to "kaczka". A Del Piero ma w tym sezonie pecha... Oj ma chłopak, poczatek zapowiadał się zanakomicie, a potem to juz zupełnie inna historia... Trzymam kciuki za Miccolego i Del Piero niech pierwszy walnie 2 gole Didzie, a drugiemu zycze szybkiego powrotu do zdrowia ;)

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 16:53

A ja wiem czemu tak jest!!! Poprostu Bóg kibicuje Realowi i czasem sie wtraci w sprawy ludzi!! np. jakas kontuzja zlapie alexa!!! Nie no zartuje oczywiscie Bóg kibicuje Milanowi dlatego Oni wygrali Karne!!!
Ale tak na serrio to ja bardzo zaczelem sie martwic o JUventus!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Graja coraz slabiej :cry: :cry: :cry: :cry: A w dodattku ciagle te kontuzje!!!! :cry: :cry: Sezon jest stracony!!

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
Chris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 16:59

Ciężka sprawa. Jak wierny kibic liczę jednak na przebudzenie się DI Vaio tak jak to było na początku sezony podczas kontuzji Alexa.

Juve per sempre!!!
Molek big fun juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 17:11

hania pisze:Szkoda Alexa. Najbardziej martwi mnie ze moze wypasc ze skaldu na Euoro 2004. A co do meczu z Milanem to mam juz ten caly sezon gdzies... :evil: Niech przegraja i sie znowu osmiesza to moze dotrze cos do nich. :!:
I ty sie nazywasz kibicem Juve jezeli masz ich gdzies to zmien klub my nie potrzebujemy takich jak ty ktorzy najezdzaja na swoj klub kiedy ma kryzys

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe
Obrazek
TottiGol

Romanista
Romanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 17:37

Po pierwsze do Euro zostały 3 miesiące więc Alex będzie miał miesiąc na powrót do formy i na mistrzostwa pojedzie
Po drugie wątpię żeby Totti cieszył się z kontuzji kolegi z drużyny narodowej. Ten kto to napisał albo chciał wywołać dyskusję jaki to Totti jest cwany i zły, albo nic nie wie o piłce.
Po trzecie Cassano i tak pojedzie na Euro. Nie ma znaczenia czy Alex będzie miał kontuzję czy nie.
I po czwarte w którymś pokoju był topic, że Di Vaio bardziej zasługuje na grę w reprezentacji niż Cassano, bo jest od niego lepszy. Zastanawia mnie czy nadal tak sądzicie i czy np. nie wolelibyście oglądać w akcji Petera Pana?

Forza Roma
Przemyś(L)ak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 18:03

To nie jest koniec Juventusa!!!!!Juve musi się trzymać!!!!!Mają pecha ale trudno!!!Nie zawsze będą zawsze wygrywać.Mają słbsze chwile ale wierzę że na następny sezon będą znów najlepsi.A co do Alexa to bardz mi go szkoda!!!!!

hajdix

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 18:04

Hm.. szkoda alexa i nie tylko jego ale licze na to ze wreszcie Lippi bedzie stawial na mlodych i moze Chiumiento,Onwuachi ,Boudianski lub Konko zablysnie ktorys z nich a jak nie to beda musiec duze pieniadze wydac i wzmocnic JUVE!!!

haJdiX

*****Tu Sei La Squadra del Cuore *****
Chris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2004, 18:05

TottiGol pisze:Po pierwsze do Euro zostały 3 miesiące więc Alex będzie miał miesiąc na powrót do formy i na mistrzostwa pojedzie
Po drugie wątpię żeby Totti cieszył się z kontuzji kolegi z drużyny narodowej. Ten kto to napisał albo chciał wywołać dyskusję jaki to Totti jest cwany i zły, albo nic nie wie o piłce.
Po trzecie Cassano i tak pojedzie na Euro. Nie ma znaczenia czy Alex będzie miał kontuzję czy nie.
I po czwarte w którymś pokoju był topic, że Di Vaio bardziej zasługuje na grę w reprezentacji niż Cassano, bo jest od niego lepszy. Zastanawia mnie czy nadal tak sądzicie i czy np. nie wolelibyście oglądać w akcji Petera Pana?
Mimo że nie przepadam za Romą i jej piłkarzami do przyznaję Ci rację że obecnie Cassano o wiele bardziej zaśługuje na powołanie. Jednak forma Di Vaio może jeszcze się zmienić do mistrzostw.

Juve per sempre!!!
ODPOWIEDZ