Brescia 2-3 Juventus
- Juverulez!
- Juventino
MENTALNOŚC ZWYCIĘZCY RULEZ, PRZEGRYWALI 0-2 I WYGRALI 3-2, GRANDE JUVE! hehe, to tylko my tak umiemy, super motyw. przed Depor! YEEEAH nadal sie lcizymy wszedzie gdzie trzeba i jak tu nie kochac naszego Juven? Chociaz nie robimy co sezon ogromnych transferów [a nawet poniekąd żadnych], to i tak jedziemy dalej...
- 10 Szymon
- Juventino
To zdjęcie ilustruje bramkę Pavla w spotkaniu z jesieni.Philby pisze:sie chlopak obudzi lw 75 minucie i perdynol bramke... ze zdjecia widze ze z polprzewrotki ale nie jestem pewien czy to zdjecie ilustruje bramke![]()
Cieszy mnie wynik Juventusu. Nie wiem jak grali, ale dzisiejsza postawa dla mnie była mało istotna. Najważniejsze teraz: wtorek - Deportivo La Coruna, weekend - AC Milan, a potem chyba SS Lazio...
- PiotrekJuveMan
- Juventino
Pięknie, super, wspaniale pokazaliśmy charakter z 2-0 na 2-3, cieszy mnie najbardziej to że Nedved znów strzlił, oby to starczyło przed rewanżem z Deportivo!!!

I Love Queen and Sting!!!
- Chris
- Juventino
Cyztałem na bieżąco relacje na eurosport.com i napisali iz Miccoli 3 razy wykonywał rzyt karny i dopiero za trzecim razme sędzie uznał bramkę. Wcześniejsze 2 stzały tez były celne. Ma chłopak nerwy.
Juve per sempre!!!
- Marcin_FCJ
- Juventino
Kocham Juve. Byłem załamany a jestem szczęśliwy! Jak narazie jestem zbyt podniecony aby napisać coś mądrego. Gdy ochłonę to napisze duuuuuużo więcej! P.S. Dajcie linki do fotek!!
- Johnny777
- Juventino
Dżizass...ale horror!!
Dobrze jednak że z Happy Endem... jak wróciłem na czata i widzę te 2:0 to już myślę że koniec z mistrzostwem ....a tu taka niespodzianka!!
Jednak Juve jest wielkie
Ale to co zrobili między 52 a 55 minutą zasługuje na najwyższe uznanie :-D
Gramy dalej!!! :twisted:

Dobrze jednak że z Happy Endem... jak wróciłem na czata i widzę te 2:0 to już myślę że koniec z mistrzostwem ....a tu taka niespodzianka!!

Gramy dalej!!! :twisted:
- Tomusmc
- Juventino
Jestem teraz najszczesliwszym czlowiekiem na ziemii!!!! Najpiekniejszy mecz (oczywisice za meczem z Realem
)! zaluje ze go nie widzialem! szczegolne podziekowania dla Nedveda, Di Vaio i Miccoliego za bramki i oczywisice dla calej druzyny za wkład w mecz 

<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah 

- dawidpln
- Juventino
Jestem mile zaskoczony. Po 1-szej połowie myslałem że nic nie pokarzemy i przegramy 3-0, ale to co zobaczyłem zasługuje na największe brawa. To napewno dobry prognostyk przed meczem z deportivo, mam nadzieje że wygramy i co najważniejsze dalej awansujemy.
Forza Juventus
- miccoli
- Juventino
Po raz kolejny obrona się nie spisała :evil: ale na całe szczęście nie załamali się.Di Vaio wreście się przełamał mniejmy nadzieje że utrzymie forme do końca sezonu, a Juve zdobędzie wszystkie 3 trofea<marzyciel> 
...
- Lypsky
- Juventino
ale nerwy.Szczerze mowiac nie wierzylem w zwyciestwo myslalem ze przegramy ten mecz ale jak byla brama na 2:2 bylem pewien ze wygramy.Szkoda tych straconych bramek ale mimo wszystko bravo Juve.Jutro czuje ze beda niespodzianki Milan zremisuje a roma przegra 

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- KowalFromStolica
- Juventino
Ja widziałem mecz tylko na telegazecie i jak zobaczyłem 2:0 to się nieźle zdenerwowałem... nie zaglądałem do telegazety aż do końca meczu i czy możecie sobie wyobrazić moje szczęscie gdy zobaczyłem że jest 2:3 :!: :lol: Byłem w niebowzięty i na dodatek był ze mną kolega który po połowie wyśmiał Juve że z tak słabym zespołem nie może sobie poradzić a po meczu... mina mu zrzedła
Wspaniałe uczucie

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.