Koniec szans na Scudetto ??

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2004, 19:40

Moim zdaniem o wygraniu Scudetta zacedyduje tylko i wyłącznie jeden mecz... Mianowicie ten z Milanem. Uważam że jeżeli uda się pokonać tak grającego przeciwnika, ogromnie to podniesie na duchu piłkarzy, strata pkt zmienjszy sie o 3 i znaczyłoby że jeżeli potrafimy wygrać z Milanem to i wygramy z Interm czy Lazio... Przegrana moim zdaniem perzekresla nas na starcie i można spokojnie skupić się na LM i CI, co tez nie jest najgorsze bo można zamiast Scudetto wygrać nagrodę pocieszenia, która w jednym wypadku była by bardziej "pocieszna" niż Scudetto ;) więc za 2 tygodnie mecz prawdy - "Być albo nie być, oto jest pytanie (raczej spotkanie ;)".

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2004, 20:22

Szanse sa bo Juve zawsze walczy o najwyzsze cele!!!Juve mistrz!!!

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2004, 18:15

Szanse zawsze sa..i za duzo matematyki w twoich obliczeniach jest..znaczy w obliczeniach akurat :wink: ale w ocenie naszych szans...szanse jak juz mowilem sa zawsze..i zadna matematyka tu nic nie zmieni...Milan bycmoze straci gdzies ta forme po drodze..a JUVE bycmoze ja odzyska...to bedzie nasz klucz do sukcesu...jezeli wygramy z najsilniejszymi...to zdebedziemy scudetto...jesli nie to sprawa prosta..tak wiec trzeba miec nadzieje...i liczyc ze nie damy juz sobie powpykac 4 bramek w meczach z najlepszymi...bo inaczej to lipa konretna...ale ja jestem dobrej mysli :wink:

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2004, 21:12

Szaanse na scudetto ciagle są i sa to szanse bardzo duże. Nie można tylko tracic punktów w spotkaniach ze słabeuszami. No i oczywiście najważniejsze - wygrac z milanem. Nie ma sie co oszukiwać - forma nie jest najwyzsza, ale ja wierze w finisz Juve. W tym sezonie pokazali, że potrafia grać w bardzo dobrym stylu - eecze w LM w fazie grupowej, potem mecz z Parmą. Szanse są i trzeba wierzyć. FORZA JUVE :!: :!: :!: :!: :!: :!:

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
ODPOWIEDZ