Groclin - Bordeaux 0-1 !!!!!!!!!!!!!
- Sarsik
- Juventino
Kolejny sezon w którym rozbudzone nadzieje narodu okazały się nieuzasadnionym optymizmem. Polski klub widocznie nie potrafi przebudzić się z zimowego snu i nawet ze słabeuszami gra żenująco. Z Niedzielanem było trudno o bramkę, a teraz bez niego to chyba musimy liczyć tylko na samobója. Pozostaje tylko nadal być patriotą i wierzyć w sukces Polski, ale z roku na rok staje się to coraz trudniejsze.
I need a girl that I can train.
- Desperado---ALEX
- Juventino
Piłka nożna jest niesprawiedliwa tak mozna to ująć po przegranej Groclinu.Przeciez oni przewazali i ta bramka nieuznana przez sedziego masakra :!: :!: :!:
- hania
- Juventino
Zabraklo skutecznosci. A Niedzielan byl jedynym zawodnikiem ktory mnie zadziwil skutecznoscia w polskiej lidze. Mysle ze Groclin powinien w koncowce 1. polowy zagrac bardziej agresywnie i zastosowac pressing. Tak zeby w drugiej polowie kontrolowac gre. A Grodziskowi nie udalo sie narzucic swojego stylu gry. Mysle ze w Bordeaux bedzie lepiej ale nie jestem pewna co do wygranej.
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- juvek
- Juventino
Pomijając to ze na przerwe Groclin poninien zejśc z przewagą, bo gol powinien byc uznany, a za to Bordeaux w 9 to nie był to zły mecz w wykonaniu naszych, co prawda jast cienko ze skutecznością ale potrafili stwarzać okazje, szkoda że wpóścili tego jednego gola, bo ich szanse bardzo zmalały. Jakby nie patrzeć to Groclin w swoim debiucie w europejskich pucharach i tak zrobił dużo, możemy mieć powoli nadzieje ze polska piłka pnie sie do góry, może za rok w tej fazie bedziemy mieli już 2 zespoły, a jak dobrzepójdzie to moze zagramy w LM.
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
- zIzKaCz
- Juventino
Dla mnie widoczny był brak Andrzeja Niedzielana, chodz i to nie usprawiedliwa, ze Groclin grajac w przewadze nie umial strzelic nawet jednego gola(powiedzmy to szczerze) niezbyt dobrze grajacej druzynie Bordeaux. Nie wiem jak ulozy sie nastepny mecz, ale jezeli dojda jeszcze jakies kontuzje w zespole to czarno widze rewanz, chodz moze dopiero prawdziwa presja zdeterminuje Grodziszczan do lepszej gry?!
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Milei dwie dogodne sytuacje, ale cóż....nie spisali sie Rasiak i Moskała.
W drugniej części gry nie mieli wyraźnie pomysłu na gre i jeszcze w ostatniej minucie strzelili nam bramke.Bardzo dziwny rozwuj spray.
W drugniej części gry nie mieli wyraźnie pomysłu na gre i jeszcze w ostatniej minucie strzelili nam bramke.Bardzo dziwny rozwuj spray.
- Lypsky
- Juventino
wybaczcie ze sie nie zgodze ale najlepszy polski klub to Legia!!!A co do Groclinu grac przez ponad polowe meczu z przewaga 1 zawodnika i przegrac!!!Tak tylko Polkie druzyny potrafia!!!Na poczatku mieli przewage a na koncowke zabraklo sil.To juz koniec przygody Polskich druzyn w Pucharze Uefa.Sylwia pisze:juve_pany pisze:Groclin - Bordeaux 0-1 !!!!!!!!!!!!! myslalem ze sie zabieje groklin gral z przewaga 1 zawodnika kurdebez niedzielana jest dupnie a jednym slowem groclin dal ###!!!!!!!!!!!!!! (przepraszam ze bez cenzury ale tak to jest kiedy jedyny dobry polski klub przegrywa z jakimis francuzami)
jedyny dobry polski klub???. Wybacz, ale sie nie zgodze!. Najepsza jest Wisla, a Groclin jakby byl taki najlepszy z polskich klubów to bez probemów powinien pokonać oslabiony Bordeaux a tu co niewykorzystane sytuacje, a na dodatek stracony gol w ostatnich minutach meczu. a wracając do Rasiaka to w meczach reprezentacji można bylo zoaczyć co potrafi... niestety niewiele. Należy mieć nadzieje, że odrobią tą strate, ale na pewno nie bedzie latwo.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- ToMeK
- Juventino
To nie forum fantastycznewybaczcie ze sie nie zgodze ale najlepszy polski klub to Legia...
Wracajac do meczu Groclinu ... tak jak obstawialem w temacie przed meczowym, mecz zakonczyl sie rezultatem 1:0 dla gosci. Szkoda slow ... najbardziej zawiodl chyba Rasiak, bo to co pokazal to poprostu zenada ... wszystkie akcje z jego udzialem konczyly sie albo faulem, albo spalonym.
Nie rozumiem jak mozna przez blisko godzine grac w przewadze i nie strzelic bramki, w dodatku ja stracic...kiepsko widze mecz rewanzowy i daje 10%, ze to wlasnie Groclin awansuje.
- Ulisses
- Qualità Juventino
Możemy juz zapalić świeczkę za Groclin [']... To moja opinia. Teraz to jada na wycieczke do Francji pozwiedzać, a przeciwnicy pokaża jak się kopie piłke (już pokazali w Grodzisku :?) I niestety potwierdza się opinia norwegów, że polskie kluby to druzyny traktorzystów. Jakies Oslo nas ogrywa ==> Wisła, a teraz osłabione Bordeaux, które grało na dodatek na wyjeżdzie :shock: Brawo. Sprzedajmy wszystkich najlepszych zawodników za granice, aby tam pobiegali w 2 ligowych klubach, a w pierwszoligowych grzali ławe (za pewnymi wyjatkami). Zobaczcie na Turków. Nie sprzedawali gwiazd za granice a ściągali do siebie (Jardel) i na efekty nie było trzeba długo czekać. Gala zdobyła puchar UEFa, a kluby tureckie zaczęły odnosic sukcesy na arenie międzynarodowej. Teraz po MŚ wiadomo - piłkarze zostali sprzedani, bo zajęli 3 miejsce i trudno, aby ich utrzymac w takiej sytuacji na miejscu. Tureccy szkoleniowcy nie spią i już szukają "nowych" talentów i na pewno nigdzie ich nie sprzedadza.
Pomimo to gratulacje dla Groclinu za wcześniejsze mecze, bo dzieki niemu mozemy byc dumni z tego co dokonał, a był juz spisywany na strate z Hertą.
Pomimo to gratulacje dla Groclinu za wcześniejsze mecze, bo dzieki niemu mozemy byc dumni z tego co dokonał, a był juz spisywany na strate z Hertą.
- Rybeq
- Juventino
Czekam na argumenty. Bo Legia ani pod względem sportowym nie jest najlepsza ( 1. miejsce w tabeli ma Wisła). Ani pod względem organizacyjnym. Najbardziej utytułowanym klubem polskim też nie jest. Ale może tutaj doczekam się na odpowiedź użytkownika DjJuve.DjJuve pisze:wybaczcie ze sie nie zgodze ale najlepszy polski klub to Legia!!!
Co do meczu to szkoda słów. Nie potrafiliśmy sięgnąć po to co było tak blisko... Może rewanż we Francji będzie lepszy, jednak coraz mniej w to wierzę.
Ale przynajmniej wielu Polaków zejdzie na ziemię. Po raz kolejny pokazano nam nasze miejsce w szeregu.
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
A więc to chyba koniec Groclinu w pucharach. Co prawda jest jeszcze rewanż i nie ma co spisywać ich na straty ale po tym co wczoraj widziałem... nie ma co zabardzo napawać optymizmem.
Przez znaczną części Groclin grał w przewadze a mimo to nic na tym nie zyskał. Grali zbyt chaotycznie i brakowało im pomysłu na grę.
A kontra Bouradaux pogrążyła ich już całkiem.
Dobrze wypadł Liberda i Mila w 1 połowie.
Mynarz zagrał fatalne spotkanie ale mistrzostwem była gra Rasiaka. To co ten zawodnik robił to przechodziło ludzkie pojęcie :shock: Na jego miejscu przerzuciłbym się na szachy. 3 razy wyczytałem z jego ust ,,kur##'' :? Bez Niedzielana ani rusz.
Przez znaczną części Groclin grał w przewadze a mimo to nic na tym nie zyskał. Grali zbyt chaotycznie i brakowało im pomysłu na grę.
A kontra Bouradaux pogrążyła ich już całkiem.
Dobrze wypadł Liberda i Mila w 1 połowie.
Mynarz zagrał fatalne spotkanie ale mistrzostwem była gra Rasiaka. To co ten zawodnik robił to przechodziło ludzkie pojęcie :shock: Na jego miejscu przerzuciłbym się na szachy. 3 razy wyczytałem z jego ust ,,kur##'' :? Bez Niedzielana ani rusz.

- pajzano
- Juventino
Bo Rasiak nie dość, że jest słaby (zawsze tak uważałem), to jeszcze niezbyt inteligentny (co można poznać po sposobie wypowiadania się, wyrazie twarzy i faktu, że zawsze gra z otwartą japą). Piłkarze intelektualistami zazwyczaj nie są. :twisted:Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:. 3 razy wyczytałem z jego ust ,,kur##'' :?
You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
- dawidpln
- Juventino
Po pierwszej połowie miałem nadzieje że Groclin rozniesie Bordeux i bedzie 3:0 przed rewanżem. W drugiej połowie w 60 minucie stwierdziłem że w meczu nie padnie żadna bramka i prawie zgadłem
.Groclin ma obecnie marne szanse na awans, ale jeśli wyciągna wnioski z tego spotkania może im sie udać. Jednak Sikora to nie jest następca Niedzielana, ani nie jest on nadzieja Polskiej piłki, płakać mi sie chciało jak widziałem jego zmarnowane akcje. Nie wiem kiedy do gry wracaja Rocki i Sobolewski, ale jak beda grali za tydzień to szanse w przyszłym tygodniu znacznie wzrosną.

Forza Juventus
- Lypsky
- Juventino
Teraz moze macie troche racji ,ale jestem pewien ze Legia cos pokaze i bedzie tak jak kiedys (Liga MistrzowRybeq pisze:Czekam na argumenty. Bo Legia ani pod względem sportowym nie jest najlepsza ( 1. miejsce w tabeli ma Wisła). Ani pod względem organizacyjnym. Najbardziej utytułowanym klubem polskim też nie jest. Ale może tutaj doczekam się na odpowiedź użytkownika DjJuve.DjJuve pisze:wybaczcie ze sie nie zgodze ale najlepszy polski klub to Legia!!!
Co do meczu to szkoda słów. Nie potrafiliśmy sięgnąć po to co było tak blisko... Może rewanż we Francji będzie lepszy, jednak coraz mniej w to wierzę.
Ale przynajmniej wielu Polaków zejdzie na ziemię. Po raz kolejny pokazano nam nasze miejsce w szeregu.

A jeszcze co do meczu to juz raczej nie wierze w awans Groclinu.Na wyjezdzie Bordeux bedzie sie raczej bronilo a ataki Groclinu beda przypominaly walenie glowa w mur.Takie jest moje zdanie
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady