Juve vs Deportivo [rewanż LM]
- Desperado---ALEX
- Juventino
Napewno nie bedzie to mecz nalezący to tych łatwych spotkan, wrecz przeciwnie bedzie to bardzo ciezki mecz!! mamy jedna zaległa bramke i to nas stawia w gorszej sytuacji, ale przeciez nas zespół to JUVE a Juve umi z takich sytuacji wychodzic.Pamietacie jak przegralismy z Realem i wiele sie mowiło ze to koniec, a tu prosze pokonalismy go bez problemu.Wierze ze Lippi wymysli taka taktyke ze pokonamy Deportivo.Wiec bądzmy w dobrej mysli ze wygramy przynajmniej 2:0 a moze 3:0

TAK, pora pokazać Deportivo kto rządzi na europejskich boiskachDesperado---ALEX pisze:Napewno nie bedzie to mecz nalezący to tych łatwych spotkan, wrecz przeciwnie bedzie to bardzo ciezki mecz!! mamy jedna zaległa bramke i to nas stawia w gorszej sytuacji, ale przeciez nas zespół to JUVE a Juve umi z takich sytuacji wychodzic.Pamietacie jak przegralismy z Realem i wiele sie mowiło ze to koniec, a tu prosze pokonalismy go bez problemu.Wierze ze Lippi wymysli taka taktyke ze pokonamy Deportivo.Wiec bądzmy w dobrej mysli ze wygramy przynajmniej 2:0 a moze 3:0![]()
![]()
![]()
- Pit
- Juventino
Lippi musi wystawic na wskros ofensywny sklad,zostawic zawodnikow w slabej formie na lawce.Po pierwsze trzeba zagrac tym samym skladem przez te pare meczy ktore zostaly nam do rewanzu nie kombinowac z ustawieniem,widac ze pilkarze slabo sie rozumieja nie walcza bo wciaz sa jakies glupie kombinacje przy ustalaniu jedenastki.Wiadomo ze nie beda mogli zagrac Maresca i Conte wiec niestety trzeba bedzie wystawic Tacchinardiego do pary z Appiahem,chociaz moze lepszym rozwiazaniem bedzie para Zambrotta-Appiah i schodzacy do srodka Camoransi co pewnien czas wymiennia z Zambrotta,ale Lippi raczej nie zdecyduje sie na tak opcje ze wzgledu na swoja slepa milosc i wiare w drewnianego i bez formy Tacchinardiego
Moje ustawienie na ten mecz jest moze troche zaskakujace ale wydaje mi sie ze by sie moglo sprawdzic:Buffon-Pessotto,Thuram,Legrottaglie,Birindelli-Zambrotta,Appiah,Camoranesi-Nedved-Miccoli(Trez),Del Piero natomiast Lippi zapewne wystawi taka 11:Buffon-Zambrotta,Montero,Legrottaglie,Thuram-Appiah,Tacchinardi-Miccoli,Nedved-Del Piero,Di Vaio(Trez)
Moje ustawienie na ten mecz jest moze troche zaskakujace ale wydaje mi sie ze by sie moglo sprawdzic:Buffon-Pessotto,Thuram,Legrottaglie,Birindelli-Zambrotta,Appiah,Camoranesi-Nedved-Miccoli(Trez),Del Piero natomiast Lippi zapewne wystawi taka 11:Buffon-Zambrotta,Montero,Legrottaglie,Thuram-Appiah,Tacchinardi-Miccoli,Nedved-Del Piero,Di Vaio(Trez)
the sexiest old lady in the world THE LADY BIANCONERA
- rafalkomza
- Juventino
Jestem pełen optymizmu.Juve gra świetnie na własnym stadionie.
Stawiam 2:0 dla Juventusu.
Stawiam 2:0 dla Juventusu.
Picek
- JUVEFANE_10
- Juventino
ja stawiam na 3-0 dla naszych
JESTEM OSZUSTEM
- Tomusmc
- Juventino
Mam nadzieje ze bedzie tak jak z Realem! Pierwszy mecz przegralismy 2:1 i kazdy myslal co to bedzie! a tu niespodzianka 3:1 i Juve w finale! tak samo bedzie w meczu z Deportivo - zobaczycie!
<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah 

- BIANCONERI
- Juventino
Liga Mistrzów jest w tym sezonie najwazniejsza,dla tego mimo słabego wystepu w pierwszym meczu z Deportivo licze na to,że Lippi maksymalnie zmobilizuje naszych piłkarzy.Przede wszystkim trzeba zagrać ofensywniej z Camoranesim w pierwszym składzie,ale jednocześnie nalezy grac dużo uwazniej w defensywie bo strata gola może oznaczać koniec marzeń o awansie.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Słuszne stwierdzenie Jaro.
Tak jak powiedział BIANCONERI. Lippi musi na 100 zmobilizować chłopaków bo LM to nasz główny cel na ten sezon :!: Pozatym w 1 składzie musi wybiec Camoranesi. Mecz będzie bardzo trudny ale mimo wszystko jestem pewien, że mozemy pokonać Depor różnicą 2 goli, co jak do tej pory się nie udało....
Napewo zabraknie kontuzjowanych Tudora (może wyzdrowieje), Mareski, Treze i niewiem jak Montero + Conte (żółte kartki). Jak widać mamy dosyć poważne osłabienie kadrowe
Musimy ten mecz wygrać :!: :!: :!: Depor nie może nas wyeliminować, w dodarku na Delle Alpi. Oby przyszło dużo kibiców by wspomóc zawodników.
Pozatym jest ogormna szansa, że mecz puszczą w TVP, jak nie to tylko ich powystrzelać! :twisted:
Tak jak powiedział BIANCONERI. Lippi musi na 100 zmobilizować chłopaków bo LM to nasz główny cel na ten sezon :!: Pozatym w 1 składzie musi wybiec Camoranesi. Mecz będzie bardzo trudny ale mimo wszystko jestem pewien, że mozemy pokonać Depor różnicą 2 goli, co jak do tej pory się nie udało....
Napewo zabraknie kontuzjowanych Tudora (może wyzdrowieje), Mareski, Treze i niewiem jak Montero + Conte (żółte kartki). Jak widać mamy dosyć poważne osłabienie kadrowe

Musimy ten mecz wygrać :!: :!: :!: Depor nie może nas wyeliminować, w dodarku na Delle Alpi. Oby przyszło dużo kibiców by wspomóc zawodników.
Pozatym jest ogormna szansa, że mecz puszczą w TVP, jak nie to tylko ich powystrzelać! :twisted:

- Yari
- Juventino
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
Chyba jednka ich rostrzelamy. Bez litości.
Wg www.telemagazyn.pl 9.03 i 10.03 TVP pokaże kolejno mecz manchester - porto i real-bayern. Wydaje mi się że na stronie telemagazynu jest błąd , przecież TVP nie jest na tyle głupia żeby powtarzać oba mecze (a może jednak) :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Wczoraj wieczorem wysłałem maila do siedziby tvp , może odpowiedzą.....
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Mecz będzie bardzo trudny ale mimo wszystko jestem pewien, że mozemy pokonać Depor różnicą 2 goli, co jak do tej pory się nie udało....
Sluszna uwaga, jesli Juve grajac jak z nut w zeszlym sezonie pokonalo Deportivo po golu zdobytym przez strzal ostatniej szansy Tudora i to tylko jednym golem to w tym sezonie takiej mozliwosci raczej nie ma! To nie jest sezon Juve i Deportivo to pokazalo.
Dzis bede sie zastanawial czy jechac na rewanz, choc chyba nie pojade... 160 euro na ulicy nie lezy...
- Jaro
- Juventino
W tym meczu nie będziemy na pewno mogli liczyć na Treze,Maresca(kontuzje),Conte(nadmiar rółtych kartek).Nie wiadomo co z Tudorem.
Ja jeszcze raz zwracam uwagę na mecze ligowe przed rewanżem-Lippi będzie mógł trochę oszczędzić zawodników,natomiast Iruetta nie za bardzo-mecze z Barcą i Valencią.To może być czynnik decydujący w tej potyczce.
Ja jeszcze raz zwracam uwagę na mecze ligowe przed rewanżem-Lippi będzie mógł trochę oszczędzić zawodników,natomiast Iruetta nie za bardzo-mecze z Barcą i Valencią.To może być czynnik decydujący w tej potyczce.
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Pomysl zanim cos napiszesz... Gdyby 2 bramki mialy pasc w dogrywce to znaczyloby, ze mecz zakonczyl sie wynikiem 0-0, a gdyby zakonczyl sie takim wynikiem to nie byloby dogrywki...Jasiek-x pisze:Musi być 2:0, choćby dwie bramki strzelili w dogrywce.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Oj, to musi być błąd! Jak wspomniałeś nie są chyba aż na tyle głupi, żeby puszczać 2 razy ten sam mecz! Owszem 1/4, ale nie 1/8 gdzie inne mecze są również bardzo interesujące! :evil:Yari pisze:Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
Chyba jednka ich rostrzelamy. Bez litości.
Wg www.telemagazyn.pl 9.03 i 10.03 TVP pokaże kolejno mecz manchester - porto i real-bayern. Wydaje mi się że na stronie telemagazynu jest błąd , przecież TVP nie jest na tyle głupia żeby powtarzać oba mecze (a może jednak) :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Wczoraj wieczorem wysłałem maila do siedziby tvp , może odpowiedzą.....
Już od dawna wiedziałem ,że Polska TVP jest do nieczego ale jeśli teraz puszczą znów MU to tylko jeszcze bardziej się ośmieszą! :evil:
Mecz o być albo nie być a ja będę siedział na czacie... :? Tak niemozę być! to trzeba zobaczyć!
Yari, jak Ci odpiszą to napisz

- Marcin_FCJ
- Juventino
Nie ma co gadac i prorokowac na ten mecz. Przed nim mamy jeszcze 2 spotkania:
- Z Ancona
- Z Brescia
Dopiero po tych dwoch meczach bedzie mozna powiedziec cos wiecej. Nie mozemy przewidziec ewentualnych (Oby nie) kontuzji w Juv czy Depo. Narazie moge powiedziec ze nasza nadzieja jest tylkoto ze Depo ma teraz przed soba 2 extra trudne mecze. Z Barcelona i z Valencia. Nasza szansa jest to ze pilkarze beda zmeczeni po tych meczach. Tuz po meczu z Valencia beda wiadac do autokarow i jechac do Turynu. Byc moze ich zmecznie nam pomoze. Ale nic wiecej nie da sie powiedziec. Moim zdaniem temat jest czasowo do zamkniecia.
Pozostaje jeszcze Polsat Sport. Miejmy nadzieje ze chociaz oni pokaza Juventus.
- Z Ancona
- Z Brescia
Dopiero po tych dwoch meczach bedzie mozna powiedziec cos wiecej. Nie mozemy przewidziec ewentualnych (Oby nie) kontuzji w Juv czy Depo. Narazie moge powiedziec ze nasza nadzieja jest tylkoto ze Depo ma teraz przed soba 2 extra trudne mecze. Z Barcelona i z Valencia. Nasza szansa jest to ze pilkarze beda zmeczeni po tych meczach. Tuz po meczu z Valencia beda wiadac do autokarow i jechac do Turynu. Byc moze ich zmecznie nam pomoze. Ale nic wiecej nie da sie powiedziec. Moim zdaniem temat jest czasowo do zamkniecia.
Pozostaje jeszcze Polsat Sport. Miejmy nadzieje ze chociaz oni pokaza Juventus.