JUVENTUS KUPIŁ NOWEGO NAPASTNIKA !
- Juverulez!
- Juventino
- Slim
- Juventino
Juverulez! pisze:Fajnie, tylko po co? Potrzebny mam obrońca,mamy najmocniejszy atak we Włoszech, i potrzebujemy obrońce a nie!
Najmocniejszy atak we Wloszech nie wydaje mi sie... gdyby tak DEL PIERO & SHEVA to by bylo cos ;]
- juvek
- Juventino
Jeśli jest tak dobry żeby grać jako piętnastolatek to jeżeli sie go nie zmarnuje to może być z niego porzytak w ptrzyszłości. Ale na razie radze go oszczędzać bo mamy już dobry atak. W przeszłości może będzie coś wart i albo będzei grał w pierwszym składzie albo sie go sprzeda z zyskiem.
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
- Gałcio
- Juventino
wiem o nim tyle że już latem miał zasilić Juve ale wybrał Monaco bowiem Juve zaproponowało mu kontrakt ale w pierwszem ew. drugim sezonie miałby zostać wypożyczony do Perugii bądź modeny i zdecydował się na transfer do Monaco. Widać więc że ten bardzo utalentowany napastnik jest szykowany na zastąpienie któregoś z napastników i wydaje mi się że na zastąpienie Di Vaio gdyż Treze deklarował że chce zostać w Juve a Di Vaio chce mieć możliwośc gry w reprezentacji i mówi sie o jego transferze (a i tak pudłuje niemiłosiernie
)

Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
- Alexa Del Piero
- Juventino
Jest młody i podobno dobry ale po co nam kolejny napastnik
Teraz trzeba wzmacniać obronę :!:
Swoją drogą to ten koleś jest chyba niedożywiony 75 kg i 191 cm
:shock: :shock: :shock:

Swoją drogą to ten koleś jest chyba niedożywiony 75 kg i 191 cm

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- wErOn
- Juventino
Tak teraz potrzebny nam obrońca, ale za 2 lata bedziecie beczeć, że nie mamy napastnika bo odejdzie Di Vaio albo Treze. Mam nadzieję ze bedą z niego same korzyści. 8)
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Reggie
- Juventino
Może i jest utalentowany, ale raczej nie bardziej niż cała nasza primavera, więc szanse na przebicie się do pierwszej jedenastki i na bycie kimś w rodzaju Inzaghiego czy Trezegueta ma nikłe 
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Zgadzam się. Zawodnik jest utalentowany, miałem okazję go widzieć już kilka razy w akcji. Co najważniejsze jest skuteczny a tego wymaga się od napastnika.Martin pisze:W primaverze
BO watpie aby ten "mlody i utalentowany" pilkarz znalazl miejsce w Juve. Pogra w primaverze, gdzies go wypozycza, potem sprzedadza i na tym sie skonczy jego przygoda z Juve.
Jednak trzeba postawić sprawę jasno. U nas nie ma co szukać....najwyżej Primavera a potem jakieś wypożyczenie jak wspomniał Martin. A co za tym idzie, a to, że podzieli los kilku takich, którzy nagle gdzieś zagineli. Gdy jednak zdecyduje się do nas dołączyć, będzie to powązna decyzja bowiem on musi grać! Wciąż się rozwijać, a my chyba nie dawalibyśmy mu takiej sznasy... :?
Pozatym niech po sezonie wraca Zalayeta, czy jest lepszy 5 napastnik?

- hania
- Juventino
Slyszalam o nim. Ale jeszcze ostatnio gral w lidze. ciekawe od kiedy bedzie wjuve.
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Bardzo dobre posunięcie Juve moim zdaniem.Jeżeli ten piłkarz jest taki dobry jak wszyscy o nim mówią to może sie to okazać strzałem w dziesiątke.Trzeba go wyrobić i wykurować na kolejną gwiazde światowej piłki z Juventusu.
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
a może wyrośnie na drugiego Platiniego i poprowadzi Juventus w przyszłości do wielkich sukcesówMartin pisze:W primaverzeMishaAveJuve pisze:Ja o nim slyszalem juz wczesniej i naprawde jest dobry i mlody. Napewno w przyszlosci sie przyda i moze bedzie wraz z Benjaminem stanowic sile uderzeniowa JUVE
BO watpie aby ten "mlody i utalentowany" pilkarz znalazl miejsce w Juve. Pogra w primaverze, gdzies go wypozycza, potem sprzedadza i na tym sie skonczy jego przygoda z Juve.

Głupio by Ci wtedy było... 8)
- Desperado---ALEX
- Juventino
No jest dosc ciekawym zawodnikiem mysle ze szybko zaklimatyzuje sie w naszej druzynie i bedzie strzelał bramki