JUVENTUS KUPIŁ NOWEGO NAPASTNIKA !

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2004, 16:25

Fajnie, tylko po co? Potrzebny mam obrońca,mamy najmocniejszy atak we Włoszech, i potrzebujemy obrońce a nie!

Obrazek
J1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2004, 17:22

nigdy o gościu nie słyszałem. nie wiem, czy warto było wydawać w tym momencie tyle kasy na napastnika. potrzebni są nam obrońcy...

Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2004, 17:24

Juverulez! pisze:Fajnie, tylko po co? Potrzebny mam obrońca,mamy najmocniejszy atak we Włoszech, i potrzebujemy obrońce a nie!

Najmocniejszy atak we Wloszech nie wydaje mi sie... gdyby tak DEL PIERO & SHEVA to by bylo cos ;]

juvek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2004, 17:36

Jeśli jest tak dobry żeby grać jako piętnastolatek to jeżeli sie go nie zmarnuje to może być z niego porzytak w ptrzyszłości. Ale na razie radze go oszczędzać bo mamy już dobry atak. W przeszłości może będzie coś wart i albo będzei grał w pierwszym składzie albo sie go sprzeda z zyskiem.

. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
Gałcio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2004, 18:04

wiem o nim tyle że już latem miał zasilić Juve ale wybrał Monaco bowiem Juve zaproponowało mu kontrakt ale w pierwszem ew. drugim sezonie miałby zostać wypożyczony do Perugii bądź modeny i zdecydował się na transfer do Monaco. Widać więc że ten bardzo utalentowany napastnik jest szykowany na zastąpienie któregoś z napastników i wydaje mi się że na zastąpienie Di Vaio gdyż Treze deklarował że chce zostać w Juve a Di Vaio chce mieć możliwośc gry w reprezentacji i mówi sie o jego transferze (a i tak pudłuje niemiłosiernie ;))

Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2004, 19:06

Jest młody i podobno dobry ale po co nam kolejny napastnik :?: Teraz trzeba wzmacniać obronę :!:
Swoją drogą to ten koleś jest chyba niedożywiony 75 kg i 191 cm :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock:

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2004, 19:29

Tak teraz potrzebny nam obrońca, ale za 2 lata bedziecie beczeć, że nie mamy napastnika bo odejdzie Di Vaio albo Treze. Mam nadzieję ze bedą z niego same korzyści. 8)

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2004, 19:39

oby się sprawdził ten zawodnik bo troche na niego wyłożylśmy

Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2004, 19:46

Może i jest utalentowany, ale raczej nie bardziej niż cała nasza primavera, więc szanse na przebicie się do pierwszej jedenastki i na bycie kimś w rodzaju Inzaghiego czy Trezegueta ma nikłe :wink:

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 23 lutego 2004, 21:59

Martin pisze:W primaverze :D
BO watpie aby ten "mlody i utalentowany" pilkarz znalazl miejsce w Juve. Pogra w primaverze, gdzies go wypozycza, potem sprzedadza i na tym sie skonczy jego przygoda z Juve.
Zgadzam się. Zawodnik jest utalentowany, miałem okazję go widzieć już kilka razy w akcji. Co najważniejsze jest skuteczny a tego wymaga się od napastnika.
Jednak trzeba postawić sprawę jasno. U nas nie ma co szukać....najwyżej Primavera a potem jakieś wypożyczenie jak wspomniał Martin. A co za tym idzie, a to, że podzieli los kilku takich, którzy nagle gdzieś zagineli. Gdy jednak zdecyduje się do nas dołączyć, będzie to powązna decyzja bowiem on musi grać! Wciąż się rozwijać, a my chyba nie dawalibyśmy mu takiej sznasy... :?
Pozatym niech po sezonie wraca Zalayeta, czy jest lepszy 5 napastnik? :wink:

Obrazek
hania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2004, 22:01

Slyszalam o nim. Ale jeszcze ostatnio gral w lidze. ciekawe od kiedy bedzie wjuve.

IL BELLO DEL CALCIO

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...

Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2004, 22:03

Genialny zakup, Adebayor. Mam wielka nadzieje, ze to nieprawda.

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 25 lutego 2004, 21:23

Bardzo dobre posunięcie Juve moim zdaniem.Jeżeli ten piłkarz jest taki dobry jak wszyscy o nim mówią to może sie to okazać strzałem w dziesiątke.Trzeba go wyrobić i wykurować na kolejną gwiazde światowej piłki z Juventusu.

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 25 lutego 2004, 21:58

Martin pisze:
MishaAveJuve pisze:Ja o nim slyszalem juz wczesniej i naprawde jest dobry i mlody. Napewno w przyszlosci sie przyda i moze bedzie wraz z Benjaminem stanowic sile uderzeniowa JUVE
W primaverze :D
BO watpie aby ten "mlody i utalentowany" pilkarz znalazl miejsce w Juve. Pogra w primaverze, gdzies go wypozycza, potem sprzedadza i na tym sie skonczy jego przygoda z Juve.
a może wyrośnie na drugiego Platiniego i poprowadzi Juventus w przyszłości do wielkich sukcesów :D
Głupio by Ci wtedy było... 8)

Desperado---ALEX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2004, 08:39

No jest dosc ciekawym zawodnikiem mysle ze szybko zaklimatyzuje sie w naszej druzynie i bedzie strzelał bramki :D

ODPOWIEDZ