Bierzmy przykład z Romy.
- JuveQL
- Juventino
Spokojnie, Adamowi chodziło chyba o aktualną grę Romy, a nie ogolnie o cały zespół jako zwiazek sportowy. Nie ma co udawac i kryc...aktualnie Roma prezentuje o wiele lepszy futbol od Juventusu. Ja ze swojej strony moge powiedziec, ze chciałbym aby teraz Juve grało tak dobrze jak teraz Roma
- Sarsik
- Juventino
To Juventus jest klubem, który daje przykład, a nie bierze go od innych. Chwilowa słabsza forma jest czasem konieczna aby zobaczyć co powinniśmy poprawić. Roma w ogóle nie gra w Lidze Mistrzów i dlatego skupiła się na lidze w której są wyżej od nas, ale to się niedługo zmieni.To nic, że nie wygrywamy po 6-0 skoro liczą się trzy punkty. Czy ktoś się przejmie jesli zdobywając mistrzostwo będziemy mieli ujemny bilans bramek. Chyba nie.Z resztą nie wiem w jaki sposób mieli byśmy brać z Romy przykład. Czy są lepiej działającą " firmą". Chyba nie skoro słyszy się o jakichś długach.Mają lepszego trenera. Nie sądze. Problem tkwi w lepszej na dzień dzisiejszy formie piłkarzy Romy, którzy strzelają tyle bramek, ale scudetto i tak będzie nasze.
I need a girl that I can train.
- juvek
- Juventino
To chyba chwilowe, Del Piero jest ko kontuzji, Treze ma spadek formy, a Micolli i Di Vaio są jeszcze trochę za młodzi. Myśle że za jakiś czas b ędziemy mieć znów pełnowartościowych 4 napastników, i to oni zaczna strzelać bramki (oczywiście pomocnicy i obrońcy też)Mnich87 pisze:o zadnym braniu przykladu nie ma mowy narazie sa chlopaki na fali maja dobra obrone i sa niezle poukladani taktycznie-ale to my bedziemy wyzej na koncu, z reszta my walczumy na 3 fronty a oni koncentruja sie tylko na meczach co tydzien.
Chociaz trzeba zwrocic uwage ze oni czesto wygrywaja 2 lub wiecej bramkami no i u nich strzelaja napastnicy a u nas pomocnicy czesto musza ich wyreczac
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
- Coldsoul
- Juventino
Juve nie musi brać z nikogo przykładu-Roma gra dobrze OK ale Juventus jest niepowtarzalny, najlepszy i tak dalej. Zawsze gra na wysokim poziomie(no prawie zawsze
) czego nie można powiedziec o Romie. Według mnie Juve zasługuje na scudetto bo pokazuje charakter na wszystkich frontach i w wszystkich ma szanse na zwyciestwo. Roma ma ułatwione zadanie i choć pokazuje wyższą forme w meczach ligowych to i tak ma tylko 1 punkt wiecej od juve! A co do tego że Milan ma niby najlepszą ławke rezerwowych w Serie A(tak wiele ośób uważa) to wystarczy spojrzec gdzie Milan zaszedl w Pucharze Włoch!
- Coldsoul
- Juventino
juvek pisze:To chyba chwilowe, Del Piero jest ko kontuzji, Treze ma spadek formy, a Micolli i Di Vaio są jeszcze trochę za młodzi. Myśle że za jakiś czas b ędziemy mieć znów pełnowartościowych 4 napastników, i to oni zaczna strzelać bramki (oczywiście pomocnicy i obrońcy też)Mnich87 pisze:o zadnym braniu przykladu nie ma mowy narazie sa chlopaki na fali maja dobra obrone i sa niezle poukladani taktycznie-ale to my bedziemy wyzej na koncu, z reszta my walczumy na 3 fronty a oni koncentruja sie tylko na meczach co tydzien.
Chociaz trzeba zwrocic uwage ze oni czesto wygrywaja 2 lub wiecej bramkami no i u nich strzelaja napastnicy a u nas pomocnicy czesto musza ich wyreczac
No Di Vaio to nie jest za młody.... ma chyba tyle lat co Treze i wydaje mi sie nawet że wiecej
- DamKam
- Juventino
Owszem Roma gra wyśmienicie i należy im się Scudetto !!! Ale tak zawsze można powiedzieć żeby brać przykład z najlepszych. To już tak w sporcie bywa jeden gra lepiej a drugi gorzej. Ale jeszcze mamy szanse na Mistrzostwo i ja bym tak szybko się nie poddawał. Po prostu trzeba grać swoje i już :!: Tak jak to było w tamtym roku - to Roma i inni mogli z nas brać przykład !!!!!!!!!!!!!
- Kamil de Lellias
- Juventino
Juve to Juve, a osoba która chce dla mnie brać przykład z Romy nie jest prawdziwym kibicem. Mnie przez gardło nie chciałyby nawet przejść te słowa. Niech nasi grają swoje i wygrywają a nie patrzą na jakies głupie statystyki. Może nie jest to spojrzenie obiektywne, ale ja będę kibicował Juve nawet wtedy jakby się im przydarzyło to co Fiorentinie. Nie interesuje mnie zupełnie to ile Roma wygrywa, choć porażka 4 - 0 z nimi boli. Juve jest wielkie i nie ma potrzeby by oglądało się na wyniki innych.