Najlepszy polski napastnik.

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ

Kto jest najlepszym polskim napastnikiem???

Można wybrać tylko 1. opcję

48
44%
46
43%
4
4%
0
Brak głosów
1
1%
1
1%
8
7%

Liczba głosów: 108

juvek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2004, 16:25

W tej chwili to Żurwaski i Niedzilan.

. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2004, 16:33

dla mnie najlepszy jest Andrzej Niedzielan !!! lubie go za to jak gra ze wprowadza do druzyny takie cos jak del Piero i Nedved doJuve i za jego wypasiony charakter !!

bleblok

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 lutego 2004, 17:49

1.Niedzielan
2.Żurawski
3.Oli
-----------
4.Rasiak
5.Kryszałowicz
-----------
6.Wichniarek
A jeśli chodzi o przydatność dla kadry to: Niedzielan, Rasiak, Kryszałowicz, Żurawski, Oli (przez kontuzje).
O Wichniarku nie wspominam bo to największe nieporozumienie Bońka, a poźniej Janasa.

król Alex

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 lutego 2004, 18:41

Na dzień dzisiejszy moim zdaniem lepszy jest Niedzielan!!!!!!!!Może się myle ale Niedzielan jest szybki, dobry technicznie, dynamiczny oraz to co najważniejsze bramkostrzelny........

FORZA JUVE
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2004, 19:01

Wedlug mnie najlepszy jest Niedzielan...on strzela nie tylko w klubie bramki ale takze w reprezentacji...drugi jest Zurawski chociaz w bialo-czerwonch barwach nie jest juz tak genialnie jak w koszulce z biala gwiazda...ale mimo to jest i tak fantastyczny..

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
SonGopik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2004, 19:32

Zdecydowanie Niedzielan. To mlody talent, strzela duzo bramek i ma dzide jak malo kto. W ostatnim meczu mial za soba 3 obroncow, ale i tak strzelil gola i to w pieknym stylu.

Niedzielan do Juve !!! :P

white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2004, 19:43

PABLO pisze: (...)lubie go za to jak gra ze wprowadza do druzyny takie cos jak del Piero i Nedved doJuve(...)
hmm nie kumam :?

A odpowiedz jest prosta..Zuraw,Zuraw i jeszcze raz Zuraw...jest to najlepszy w tym momenice zawodnik polskiej ligi.Andrzej Niedzielan strzela ostatnio duzo bramek,jest skuteczny w reprezentacji(ti ma przewage nad Mackiem ale wierze ze on tez wkrotce zacznie strzelac dla Polski).Jednak tresc pytania postawionego w Ankieci obejmuje niejako caloksztalt klasy napastnika i majac na uwage zeszloroczne mecze Zurawia w Barwach Bialej Gwiazdy zarowno te w lidze jak przede wszystkim w P.UEFA nie mam watpliwosci co do mojego wyboru...Niedzielanowi zycze aby wspaniala forma w jakiej teraz niewatpliwie jest utrzymala sie jak najdluzej i zeby po zakonczeniu sezonu przeszedl do jakiegos lepszego klubu...uff to tyle

FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2004, 19:54

zagłosowałem na "Żurawia" ponieważ bardzo odpowiada mnie (i reprezentacji) jego styl gry, widac, że myśli na boisku a nie gra "na ślepo"... :D

Hiob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2004, 19:56

Niestety, ale chyba Niedzielan, którego serdecznie nie lubię. Wybrał większą kasę za walkę o utrzymanie w Holandii niż Puchar UEFA. To już ja prędzej papieżem zostanę niż on w tym tam swoim Nijmegen w europejskich Pucharach zagra.

Jest tylko jeden klub dla którego warto żyć - JUVE i nie zmienia się nic!!!!!!
www.worldfootball.w.pl
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2004, 16:35

Według mnie najlepszy jest Żurawski,ale po piętach depcze mu świetnie spisujący sie w Nijmegen Niedzielan.Czekam na powrót Olisadebe, po cichu licze,że przyda się on jeszcze reprezentacji.Rasiak jest niezły,ale marnuje sporo sytuacji podbramkowych.Napastnik Amiki Kryszałowicz strzela sporo goli,ale ma już swoje lata i powoli trzeba będzie szukać następców.Wichniarek aktualnie zawodzi na całej linii wyżej od niego sklasyfikowałbym Jelenia z Wisły Płock 8)

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2004, 16:54

Niedzilan i Zurawski bija wszystkich naglowe!!!(mimo ze nie przepadam za nimi musze to przyznac)Ja zaglosowalem na Niedzielana!

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Villya

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2004, 18:37

Żurawski jest naszym najlepszym napastnikiem i najlepszym zawodnikiem w naszej lidze nie ma co go równać z Niedzielanem....jeśli jeszcze gra Kosowski to razem z Żurawiem wymiatają tak ,że aż miło patrzeć :)

Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2004, 19:28

W 100% Andrzej Niedzielan. bramki w Groclinie, Nijmegen i reprezentacji świadczą o tym najlepiej. 8)

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2004, 19:46

mysle że są to Niedzielan i Zurawski ! oczywiście chodzi o reprezentację i o grę w swoich klubach ! :D

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
KowalFromStolica

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2004, 21:19

Moim zdaniem narazie Żurawski ale... jeśli Niedzielan będzie tak grał jak gra w pierwszych meczach dla NEC to już niedługo on będzie numerem 1.

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
ODPOWIEDZ