Najlepszy polski napastnik.
- bleblok
- Juventino

1.Niedzielan
2.Żurawski
3.Oli
-----------
4.Rasiak
5.Kryszałowicz
-----------
6.Wichniarek
A jeśli chodzi o przydatność dla kadry to: Niedzielan, Rasiak, Kryszałowicz, Żurawski, Oli (przez kontuzje).
O Wichniarku nie wspominam bo to największe nieporozumienie Bońka, a poźniej Janasa.
2.Żurawski
3.Oli
-----------
4.Rasiak
5.Kryszałowicz
-----------
6.Wichniarek
A jeśli chodzi o przydatność dla kadry to: Niedzielan, Rasiak, Kryszałowicz, Żurawski, Oli (przez kontuzje).
O Wichniarku nie wspominam bo to największe nieporozumienie Bońka, a poźniej Janasa.
- nookie
- Juventino

Wedlug mnie najlepszy jest Niedzielan...on strzela nie tylko w klubie bramki ale takze w reprezentacji...drugi jest Zurawski chociaz w bialo-czerwonch barwach nie jest juz tak genialnie jak w koszulce z biala gwiazda...ale mimo to jest i tak fantastyczny..
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- white_wolv
- Juventino

hmm nie kumam :?PABLO pisze: (...)lubie go za to jak gra ze wprowadza do druzyny takie cos jak del Piero i Nedved doJuve(...)
A odpowiedz jest prosta..Zuraw,Zuraw i jeszcze raz Zuraw...jest to najlepszy w tym momenice zawodnik polskiej ligi.Andrzej Niedzielan strzela ostatnio duzo bramek,jest skuteczny w reprezentacji(ti ma przewage nad Mackiem ale wierze ze on tez wkrotce zacznie strzelac dla Polski).Jednak tresc pytania postawionego w Ankieci obejmuje niejako caloksztalt klasy napastnika i majac na uwage zeszloroczne mecze Zurawia w Barwach Bialej Gwiazdy zarowno te w lidze jak przede wszystkim w P.UEFA nie mam watpliwosci co do mojego wyboru...Niedzielanowi zycze aby wspaniala forma w jakiej teraz niewatpliwie jest utrzymala sie jak najdluzej i zeby po zakonczeniu sezonu przeszedl do jakiegos lepszego klubu...uff to tyle
- Hiob
- Juventino

Niestety, ale chyba Niedzielan, którego serdecznie nie lubię. Wybrał większą kasę za walkę o utrzymanie w Holandii niż Puchar UEFA. To już ja prędzej papieżem zostanę niż on w tym tam swoim Nijmegen w europejskich Pucharach zagra.
Jest tylko jeden klub dla którego warto żyć - JUVE i nie zmienia się nic!!!!!!
www.worldfootball.w.pl
www.worldfootball.w.pl
- BIANCONERI
- Juventino

Według mnie najlepszy jest Żurawski,ale po piętach depcze mu świetnie spisujący sie w Nijmegen Niedzielan.Czekam na powrót Olisadebe, po cichu licze,że przyda się on jeszcze reprezentacji.Rasiak jest niezły,ale marnuje sporo sytuacji podbramkowych.Napastnik Amiki Kryszałowicz strzela sporo goli,ale ma już swoje lata i powoli trzeba będzie szukać następców.Wichniarek aktualnie zawodzi na całej linii wyżej od niego sklasyfikowałbym Jelenia z Wisły Płock 8)
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Villya
- Juventino

Żurawski jest naszym najlepszym napastnikiem i najlepszym zawodnikiem w naszej lidze nie ma co go równać z Niedzielanem....jeśli jeszcze gra Kosowski to razem z Żurawiem wymiatają tak ,że aż miło patrzeć 
Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
- KowalFromStolica
- Juventino

Moim zdaniem narazie Żurawski ale... jeśli Niedzielan będzie tak grał jak gra w pierwszych meczach dla NEC to już niedługo on będzie numerem 1.
Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.