Główny cel.

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Pavciooo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 lutego 2004, 11:43

dawidpln pisze:Fajnie by było gdyby Juventus zdobył potrujną koronę, ale najważniejszy dla mnie jest puchar mistrzów. Juventus zasłużym na ten puchar i w tym sezonie chciałbym żeby go zdobył. Swietowałbym przez miesiąc :D
W piłce nic nikomu się nie należy. A w tamtym roku powinniśmy wygrać LM, ale nie wykożystaliśmy tej szansy. Ja najbardziej cieszyłbym się, jakbyśmy w tym roku spotkali w finale Milan i pokonali go :lol: ! Wtedy to bym dłużej niż miesiąc świętował! :D

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2004, 11:45

Ja uwazam tak jak wiekszosc z Was...LM to priorytet..jezeli zajmiemy nawet 3 miejsce w lidze ale wygramy przy tym LM to uwazam ze zdzierze taka strate..najgorsze ze z forma cos nie ciekawie i dlatego obawiam sie o europejskie rozgrywki....a co do pucharu wloch to mysle ze jezeli chlopaki sie postaraja to maja szanse wygrac z lazio..i 3 gwiazdka bedzie nasza :wink:

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 15 lutego 2004, 12:10

Pavciooo pisze:Ale jeżeli nie osiągniemy żadnego z tych trofeów, to czy sezon będzie stracony?
Jeszcze się pytasz :?: JUVE jest SKAZANE na sukcesy! Każdy sezon bez nowego trofeum jest STRACONY :!: U nas liczy się tylko wygrywanie!
Rasi pisze:Wydaje mi się, że w tym roku nie dane nam bedzie poczuć smaku żadnego z tych co wymieniłeś (no chyba, że puchar włoch :) )
Dalczego już chcesz spisać ten sezon na straty? czyżby brakowało Ci wiary w JUVE?
W PW mamy finał, w LM również na dzień dzisiejszy mamy silną pozycję. Jedynie w lidze nie idzie nam jak w 2 ostanich sezonach.
Nadal liczymy się we wszystkich rozgrywkach a do końca sezonu jeszcze dużo czasu, więc poczekajmy jeszcze z wystawieniem opini :wink:

KwiAtek pisze: Reasumujac - wole poswiecic Scudetto na rzecz LM i Pucharu Wloch. Po zwyciestwie w Europie otwiera sie szansa na wywalczenie Superpucharu Europy no i oczywiscie Pucharu Interkontynentalnego.
Poieriam kolegę. Dla mnie w tym sezonie bezkonkurencyjnie celen numer 1 jest LIGA MISTRZÓW :!: Od 1996r. nie udało nam się zdobyć tego pucharu :( Do tego przegrane 3 finały, ehhhh :?
Chciałbym ten sezon zakończyć jak wspomniał KwiAtek i jak zakończył poprzedni Milan. Mianowicie:
1.Liga Mistrzów!
2. 10 Puchar Włoch
= czyli Scudetto może poczekać :wink:

Obrazek
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2004, 12:35

Wierze i marze ze uda sie wygrac wszytsko. Nastawiłem sie jednak od poczatku sezonu na to, iz celem numer jeden jest Liga Mistrzow. Z bolem serca ale jestem wstanie dla niej poswiecic Scudetto. Chcial bym tez doczekac sie wkoncu 10 Pucharu Wloch. Jako, ze caly czas mamy szanse na wygranie wszytskigo, dlatego tez wierze, ze uda sie wygrac potrojna korone, ale jak juz pisalem Scudetto oddam w dobre rece jezeli to mialo by nam dac upragniona Lige Mistrzow

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
del piero moj fan

Nieprzeczytany post 15 lutego 2004, 12:59

ja chcialbym zeby juve w finale LM sie spotkalo z realem i wygrali to jest moje jedyne mazeniebo nie nawidze realu i wy tak samo co nie?? :roll:

hania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2004, 13:12

To jest bardzo trudne walczyc w takich trudnych rozgrywkach jak CL czy Serie A. Normalnie druzyny obiaraja sobie jeden cel i do niego dązą bo nikt nie jest w stanie wywalczyc takich trudnych trofeow. Mysle ze jednym z najwazniejszych celow Juve w tym sezonie bylo Scudetto. Niestety w tej sytuacji trudno bedzie je wywalczyc. Wiec moze lepiej skoncentrowac sie przede wszystkim na CL, bo tego trofeum nam brakuje od 96 r. A skoro juve pokonało Milan w CI, to moze jeszcze by sie tak wysilic troche aby powalczyc o Puchar Włoch, skoro juz tak blisko. O potrojną korone byłoby trudno, ale moze podwojną?

IL BELLO DEL CALCIO

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...

Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 15 lutego 2004, 13:21

na pewno nie mozemy wymagać wiele. Czyli scudetto i LM. Przed sezonem chciałem tylko żeby zdobyli LM i sie skupili tylko na tych rozgrywkach. Teraz jak juz przydażyła sie taka okazja na zdobycie PW i tym samym 3. gwizdki, to powinniśmy postarać sie wygrać ten finał, bo to wkącu tylko 2 mecze i byłoby głupotą odpuszczac teraz. Wiem, ze Lazio teraz jest w formie, ale mecz jest dopiero 17. marca i do tego czasu sie moze jeszcze duzo zdarzyc.
A więc teraz muszą sie postarać i wygrać PW, oraz oczywiscie LM, a scudetto mogą sobie odpuścić i nie przejmowac sie jak nie wygrają ligi.

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 15 lutego 2004, 13:25

Potrójna korona :!: :D :!: :D
A jeżeli nie to przynajmiej mistrza włoch, żeby zdobyli
P.S. Puchar Włoch na bata jest nasz :!: :D

bociu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2004, 13:29

Ja najbarzdziej pragne zdobycia przez Juve LIGI MISTRZÓW. Ale puchar Włoch i Scudetto tez są bardzo wazne.

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 15 lutego 2004, 13:43

Wg. mnie chyba raczej PW i LM.To są dwa tytuły, które chciałbym widzieć na półce Juventusu.Scudetto raczej jest już nie możliwe, aczkolwiek w to wierze.Jeżeli zdobędziemy LM to będzie już bardzo duży sukces(lub dojedziemy do finału), ponieważ z taką formą mało który zespół grałby tak jak Juve teraz. :wink:

gandalf

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2004, 14:11

Ja chciałbym wszystko to ale kto by nie chciał:) :wink: myśle żę dobrze by było wygrać PW bo mielibyśmy 3 gwiazdke,a ja chciałbym zemste na Lazio :twisted: :twisted: :twisted:

Forza Grande Juve
Obrazek
Pavciooo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 lutego 2004, 18:29

Myślę, że po dzisiejszym dniu (chyba że nie wygramy z Regginą) mamy szanse na wszystkie trofea. I bardzo mnie to cieszy.

Pavciooo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 lutego 2004, 18:57

gandalf pisze:Ja chciałbym wszystko to ale kto by nie chciał:) :wink: myśle żę dobrze by było wygrać PW bo mielibyśmy 3 gwiazdke,a ja chciałbym zemste na Lazio :twisted: :twisted: :twisted:
Ja też nie lubię Lazio, ale jestem ciekaw za co chcesz się na nich zemścić?

BLADE!!

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 lutego 2004, 19:01

tak szczerze mówiąc to juventus morze nie zdobyć w tym sezonie mistrza seria A. ale puzhar włoch i lige mistrzów na pewno 8)

Pavciooo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 lutego 2004, 19:08

BLADE!! pisze:tak szczerze mówiąc to juventus morze nie zdobyć w tym sezonie mistrza seria A. ale puzhar włoch i lige mistrzów na pewno 8)
Oj błędy... morze to Bałtyk!!! Pisze się 'może zdobyć'. Co to wogóle jest puzhar :P ? I dziwne jest to twoje powiedzenie: "mistrza seria A". Ja bym powiedział 'może wygrać Serie A', lub 'zdobyć mistrza Włoch'.

ODPOWIEDZ