Główny cel.
- Pavciooo
- Juventino
W piłce nic nikomu się nie należy. A w tamtym roku powinniśmy wygrać LM, ale nie wykożystaliśmy tej szansy. Ja najbardziej cieszyłbym się, jakbyśmy w tym roku spotkali w finale Milan i pokonali go :lol: ! Wtedy to bym dłużej niż miesiąc świętował!dawidpln pisze:Fajnie by było gdyby Juventus zdobył potrujną koronę, ale najważniejszy dla mnie jest puchar mistrzów. Juventus zasłużym na ten puchar i w tym sezonie chciałbym żeby go zdobył. Swietowałbym przez miesiąc

- nookie
- Juventino
Ja uwazam tak jak wiekszosc z Was...LM to priorytet..jezeli zajmiemy nawet 3 miejsce w lidze ale wygramy przy tym LM to uwazam ze zdzierze taka strate..najgorsze ze z forma cos nie ciekawie i dlatego obawiam sie o europejskie rozgrywki....a co do pucharu wloch to mysle ze jezeli chlopaki sie postaraja to maja szanse wygrac z lazio..i 3 gwiazdka bedzie nasza 
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Jeszcze się pytaszPavciooo pisze:Ale jeżeli nie osiągniemy żadnego z tych trofeów, to czy sezon będzie stracony?

Dalczego już chcesz spisać ten sezon na straty? czyżby brakowało Ci wiary w JUVE?Rasi pisze:Wydaje mi się, że w tym roku nie dane nam bedzie poczuć smaku żadnego z tych co wymieniłeś (no chyba, że puchar włoch)
W PW mamy finał, w LM również na dzień dzisiejszy mamy silną pozycję. Jedynie w lidze nie idzie nam jak w 2 ostanich sezonach.
Nadal liczymy się we wszystkich rozgrywkach a do końca sezonu jeszcze dużo czasu, więc poczekajmy jeszcze z wystawieniem opini
Poieriam kolegę. Dla mnie w tym sezonie bezkonkurencyjnie celen numer 1 jest LIGA MISTRZÓW :!: Od 1996r. nie udało nam się zdobyć tego pucharuKwiAtek pisze: Reasumujac - wole poswiecic Scudetto na rzecz LM i Pucharu Wloch. Po zwyciestwie w Europie otwiera sie szansa na wywalczenie Superpucharu Europy no i oczywiscie Pucharu Interkontynentalnego.

Chciałbym ten sezon zakończyć jak wspomniał KwiAtek i jak zakończył poprzedni Milan. Mianowicie:
1.Liga Mistrzów!
2. 10 Puchar Włoch
= czyli Scudetto może poczekać

- juveluck
- Juventino
Wierze i marze ze uda sie wygrac wszytsko. Nastawiłem sie jednak od poczatku sezonu na to, iz celem numer jeden jest Liga Mistrzow. Z bolem serca ale jestem wstanie dla niej poswiecic Scudetto. Chcial bym tez doczekac sie wkoncu 10 Pucharu Wloch. Jako, ze caly czas mamy szanse na wygranie wszytskigo, dlatego tez wierze, ze uda sie wygrac potrojna korone, ale jak juz pisalem Scudetto oddam w dobre rece jezeli to mialo by nam dac upragniona Lige Mistrzow

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- del piero moj fan
ja chcialbym zeby juve w finale LM sie spotkalo z realem i wygrali to jest moje jedyne mazeniebo nie nawidze realu i wy tak samo co nie?? :roll:
- hania
- Juventino
To jest bardzo trudne walczyc w takich trudnych rozgrywkach jak CL czy Serie A. Normalnie druzyny obiaraja sobie jeden cel i do niego dązą bo nikt nie jest w stanie wywalczyc takich trudnych trofeow. Mysle ze jednym z najwazniejszych celow Juve w tym sezonie bylo Scudetto. Niestety w tej sytuacji trudno bedzie je wywalczyc. Wiec moze lepiej skoncentrowac sie przede wszystkim na CL, bo tego trofeum nam brakuje od 96 r. A skoro juve pokonało Milan w CI, to moze jeszcze by sie tak wysilic troche aby powalczyc o Puchar Włoch, skoro juz tak blisko. O potrojną korone byłoby trudno, ale moze podwojną?
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- kouba
- Qualità Juventino
na pewno nie mozemy wymagać wiele. Czyli scudetto i LM. Przed sezonem chciałem tylko żeby zdobyli LM i sie skupili tylko na tych rozgrywkach. Teraz jak juz przydażyła sie taka okazja na zdobycie PW i tym samym 3. gwizdki, to powinniśmy postarać sie wygrać ten finał, bo to wkącu tylko 2 mecze i byłoby głupotą odpuszczac teraz. Wiem, ze Lazio teraz jest w formie, ale mecz jest dopiero 17. marca i do tego czasu sie moze jeszcze duzo zdarzyc.
A więc teraz muszą sie postarać i wygrać PW, oraz oczywiscie LM, a scudetto mogą sobie odpuścić i nie przejmowac sie jak nie wygrają ligi.
A więc teraz muszą sie postarać i wygrać PW, oraz oczywiscie LM, a scudetto mogą sobie odpuścić i nie przejmowac sie jak nie wygrają ligi.
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Wg. mnie chyba raczej PW i LM.To są dwa tytuły, które chciałbym widzieć na półce Juventusu.Scudetto raczej jest już nie możliwe, aczkolwiek w to wierze.Jeżeli zdobędziemy LM to będzie już bardzo duży sukces(lub dojedziemy do finału), ponieważ z taką formą mało który zespół grałby tak jak Juve teraz.
- Pavciooo
- Juventino
Ja też nie lubię Lazio, ale jestem ciekaw za co chcesz się na nich zemścić?gandalf pisze:Ja chciałbym wszystko to ale kto by nie chciał:)myśle żę dobrze by było wygrać PW bo mielibyśmy 3 gwiazdke,a ja chciałbym zemste na Lazio :twisted: :twisted: :twisted:
- Pavciooo
- Juventino
Oj błędy... morze to Bałtyk!!! Pisze się 'może zdobyć'. Co to wogóle jest puzharBLADE!! pisze:tak szczerze mówiąc to juventus morze nie zdobyć w tym sezonie mistrza seria A. ale puzhar włoch i lige mistrzów na pewno 8)