Czy gdyby Del Piero odszedł pokochalibyście jego nowy klub?
- rafalkomza
- Juventino
Bardzo lubie Alexa i gdyby odszedł, to kibicowałbym Juve i klubowi do którego odszedł (oprócz Realu)
Picek
- Wojtom
- Juventino
Del Piero to moj ulubiony zawodnik i musze powiedzieć ze jakby odszedła do innego klubu to zen klub i kibicował mu !!! ale nie rozstałbym sie nigdy z Juventusem !!!
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Kiedyś obok Del Piero moim ulubionym piłkarzem był Zidane. Kiedy odszedł to ani nie przestałem lubieć Juve ani nie zacząłem kibicować Realu, co więcej znienawidziłem ich jeszcze bardziej. Z Del Piero byłoby podobnie
- Villya
- Juventino
Nie ma mowy...Juventus to ukochany i najlepszy klub nawet gdyby opuścił go taki zawodnik jak Alex..nie przeczę czegoś by w nim brakowało ...no ale na szczęście nie ma się o co martwić bo Alexowi nie spieszy sie aby odejść gdzieś indziej 
Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
- Alexa Del Piero
- Juventino
Kocham Alexa i Juve, ale razem. Nie wiem czy pokochałabym inny klub, ale napewno nadal kochałabym Alexa
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Przemyś(L)ak
- Juventino
Ja na pewno dalej bym kibicował Juventusowi.Może bym polubil klub do ktorego doszedl by Alex...ale zależy jaki to bedzie klub.Napewno nie Real,Roma ,Milan itp.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
HEhe, tamat niejako w formie żartu
Już wiele razy podkreślałem, że niewywyszam, żadnego zawodnika z JUVE nad drugiego. Wiadomo jeden jest lepszy, drugi jest gorszy ale to nie znaczy, że jednego można lubieć bardziej a drugiego mniej.
Odnoście tematu, jak wspomnilei koledzy Del Piero gra u nas już naprawdę bardzo długo. To on zapoczątkował moją miłość do JUVE. Gdyby nadszedł taki dzień gdyby odszedł (a nie odejdzie :twisted: ) śledził bym jego dalszą karierę a wielkim zainteresowaniem, ale nie lubił bym klubu, w którym gra. Zostałbym bym rzecz jasna z JUVE :!: Nawet nie ma innej opcji!
---------------> SOLO JUVE! <--------------

Już wiele razy podkreślałem, że niewywyszam, żadnego zawodnika z JUVE nad drugiego. Wiadomo jeden jest lepszy, drugi jest gorszy ale to nie znaczy, że jednego można lubieć bardziej a drugiego mniej.
Odnoście tematu, jak wspomnilei koledzy Del Piero gra u nas już naprawdę bardzo długo. To on zapoczątkował moją miłość do JUVE. Gdyby nadszedł taki dzień gdyby odszedł (a nie odejdzie :twisted: ) śledził bym jego dalszą karierę a wielkim zainteresowaniem, ale nie lubił bym klubu, w którym gra. Zostałbym bym rzecz jasna z JUVE :!: Nawet nie ma innej opcji!
---------------> SOLO JUVE! <--------------

- juvek
- Juventino
1. dalej kibicowałbym Juve, bo to klub mojego życia
2. Dalej uwielbiałbym Alexa, gdziekolwiek by grał
3. Może polubiłbym klub w którym by grał (oprócz Milanu i Realu), ale nigdy bym tego klubu tak nie pokochał jak juve
2. Dalej uwielbiałbym Alexa, gdziekolwiek by grał
3. Może polubiłbym klub w którym by grał (oprócz Milanu i Realu), ale nigdy bym tego klubu tak nie pokochał jak juve
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
- DamKam
- Juventino
Oczywiście że nadal kochał bym Juve !!!! To nie ulega żadnej wątpliwości. Del Piero jest moim idolem ale jakby zmienił klub to po prostu bym nadal go lubil ale tylko go a nie nowy klub. Przecież to Juventus jest moją miłością a Del Piero to tylko jego cząstka !!!!
- Jacexx
- Juventino
To przez Del Piera zacząłem kibicować Juve, bo jego koszulke dostalem jak mialem 7 lat no i sie zaczeło. Gdyby odszedł to bardzo bym żałował (co bym zrobił z tymi 10 jego plakatami na moich scianach). Na 100% nie przestałbym kibicować Juve, a jemu zyczylbym jak najlepiej (niekoniecznie jego klubowi)
- fighter_juve
- Juventino
nie odejdzie, nawet gdyby przypuszczamy.!!!! i na pewno by zostal w moim sercu tak samo jak roberto baggio.
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================