Zmiana trenera
- Seiru
- Juventino
Loodzie zastanówcie sie zanim coś napiszecie :shock:
To tylko po części wina Lippiego, bo kogo miał do dyspozycji w obronie
Wybrał i wystawił w tym momencie najlepszych, bo to co robił np. Iuliano w meczu z Interem to szkoda gadać......
Pozwólmy Lippiemu chociaż skończyć ten sezon
To tylko po części wina Lippiego, bo kogo miał do dyspozycji w obronie

Wybrał i wystawił w tym momencie najlepszych, bo to co robił np. Iuliano w meczu z Interem to szkoda gadać......
Pozwólmy Lippiemu chociaż skończyć ten sezon
non mollare mai
- dawidpln
- Juventino
NIE NIE NIE NIE
jedna porażka o niczym nie przesądza, Lippi jest twórcą wielu sukcesów juve i nie możemy tak sobie go oczerniać z niewielkiego powodu. wolałbym aby odszedl Moggi bo to przez jego skąpstwo nie mamy nowych mlodych piłkarzy, to jego powinniśmy obwiniać. Lippi urodzil się żeby zostać trenerem juvr i niech tak zostanie
jedna porażka o niczym nie przesądza, Lippi jest twórcą wielu sukcesów juve i nie możemy tak sobie go oczerniać z niewielkiego powodu. wolałbym aby odszedl Moggi bo to przez jego skąpstwo nie mamy nowych mlodych piłkarzy, to jego powinniśmy obwiniać. Lippi urodzil się żeby zostać trenerem juvr i niech tak zostanie
Forza Juventus
- Gianluigi
- Juventino
Ja Lippiego będę rozliczał po zakończeniu sezonu . Jeśli nic nie wygramy to Lippi sam odejdzie i nikt go nie będzie musiał zwalniać.Mie najbardziej martwi to ,że Lippi miał zmienić mentalność obrońców ,a narazie jest coraz gorzej . Takiego upokorzenia jak wczoraj dawno nie przeżyłem. Ja ciągle wierzę ,że chociaż LM zdobędziemy. To ostatni rok jak gramy w tym składzie ,więc powinni wykrzesać z siebie resztki sił piłkarze i pokazać wszystkim ,że Juve nie można skreślać!!.
Sempre a Solamente Juventus!!!
- Juventinha
- Qualità Juventina
no oczywiscie ze go nie zmieniamy:) bez przesady, przeciez sie stara:) zdobyl mistrzostwo 2 sezony pod rzad + final lm. troche forma siadla naszym chlopcom i tyle. 

- Martin
- Juventino
Typowa postawa Polaka. Jeden mecz i won z trenerem. Ehhh brak slow. Lippi ma zostac bez dwoch zdan. Nie wiem tomek czy pamietasz czasy Ancelottiego? Czy pamietasz jak Juve cieniowal przed pierwsza era Lippiego. Ja tego nie pamietam bo nie kibicowalem wtedy ale czytalem co nie co i wiem ze to co robi Lippi to jest bomba. Praktycznie odkad odszedl Ancelotti to Juve ciagle jest w czolowce. Ciagle. Milan, Roma Lazio takie druzyny istnieja tylko rok... Potem cieniuja. Juve ciagle na topie... Trzeba to docenic.
Fakt, faktem ze w tym sezonie nie gramy najlepiej - ale zobacz. Cieniujemy, gramy fatalnie a i tak liczymy sie w drodze po scudetto.
Lippi to jest gosciu. Więc łapy od niego precz!
Fakt, faktem ze w tym sezonie nie gramy najlepiej - ale zobacz. Cieniujemy, gramy fatalnie a i tak liczymy sie w drodze po scudetto.
Lippi to jest gosciu. Więc łapy od niego precz!
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- KowalFromStolica
- Juventino
Jak by Lippi odszedł to dopiero była by katastrofa(nawet przegrana z Romą 4:0 przy tym się chowa...).Tylko Lippi jeszcze może tu coś pomóc.Wierze że wezną się ostro do roboty i wyniki same przyjdą...
Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- Reggie
- Juventino
Wiem że gdyby był trenerem interu to już by się porzegnał ze swoją posadą
Ale ja się z tobą zupełnie nie zgodzę, Lippi jest świetny, chociaż nie mam pojęcia co on zrobił w niedzielę, ale jeśli dalej tak pójdzie, jeśli przegramy półfinał pucharu włoch i następne mecze ligowe, a zwłaszcza z Milanem to również będę rządał jego dymisji, lecz sądze że w takiej sytuacji sam by odszedł
P.S. Widzę że narazie nikt się z tobą nie zgadza

Ale ja się z tobą zupełnie nie zgodzę, Lippi jest świetny, chociaż nie mam pojęcia co on zrobił w niedzielę, ale jeśli dalej tak pójdzie, jeśli przegramy półfinał pucharu włoch i następne mecze ligowe, a zwłaszcza z Milanem to również będę rządał jego dymisji, lecz sądze że w takiej sytuacji sam by odszedł
P.S. Widzę że narazie nikt się z tobą nie zgadza

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- fighter_juve
- Juventino
chlopaku, nie wiesz o czym tymowisz.ty sie chyba wogole na pilce nie znasz. Juventus tak duzo osaignal po Lippi, ze az szkoda ze taki glupi temat zalozyles.bo to nawet nie wchodzi wmowe zeby byla zmiana trenera.i tutaj sie wypowiadam dla wiekszcosc forumowiczow.Tomek15 pisze:Żądam zmiany trenera. Wiem że tymi slowami wielu z was sie narazae ale tak wlasnie chce! Uwazam ze w tym sezonie Lippi pokazuje, że mimo iz jest wielkim i bardzo dobrym trenerem to skonczyly mu sie pomysly na prowadzenie Juve. Trzeba powiedzieć to wprost: Lippi po zakończeniu sezonu powinien odejść! Na jego miejscu widziałbym Del Neriego, ktory wyrazil chec prowadzenia Juve lub Deschampsa, ktory rowniez tak powiedzial! Jeśli sie ze mna zgadzacie to podajcie swoje typy nowych trenerów.
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
- Mario_166
- Juventino
NIE,NIE,NIE i jeszcze raz NIE :evil: Lippi to najlepszy trener w histori juve (dle mnie) to ze teraz byc moze przegramy lige nieznaczy ze musimy trenera zwalniac przeciez juve to nie maszyna nie bedzie caly czas wygrywac a lippi musi unas zostac przynajmniej do koncz sezonu ale mam nadzieje ze zostanie z juve na dluzej
- Mario_166
- Juventino
Nie przesadzasz dla mnie Lippi jest w trojce najlepszych trenerow europy w tej trojce znajduja sie jeszcze kouman (ajax) i ferguson (MU) nie przesadzasz rowniez z tym ze lippi jets jednym z najlepszych trenerow w europie gdyz najlepsi trenerzy na swiecie sa w europiegandalf pisze:Lippi jest wedlug mnie jednym z najlepszych trenerow nietylko Europy ale i swiata moze pomyslicie ze przesadzam ale dla mnie to nie jest przesada
- Jasiek-x
- Juventino
Po co ma odchodzić?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jest bardzo dobrym trenerem, ale jest także człowiekiem i może mieć swoje gorsze i lepsze dni. Widać narazie ma te gorsze. DObrze będzie jśli do 1/8 LM wrócą te dobre. Mam taką nadzieję... :?
- krzysztof13
- Juventino
Nie co stego ze przegrał z romo i ze juve nie idze w tym sesonie tak jak rok czy dwa lata temu nie badz takim pesimista ja wladze interu zmienili trenera bo mu nie szlo tak jak nasz małysz skakal 3 lata bardzo dobrze i jeszcze im malo juz szukajo winnego dajcie lippiemu juve i małyszowi spokuj jeden sezon slabszy nic sie nie stanie
- Danielpiero
- Juventino
BEZ PRZESADY :!: :!: . Lippi to jeden z najlepszych trenerów świata :!: . A fakt że JUVE ma słabo obronę to niewina Lippiego. Mysle że powinnien zostać w JUVE tak długo jak to tylko będzie możliwe 

,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "