Juve i Nike
- Ravanelli
DokładnieYoUri` pisze:hehe powroot do czasoow chwaly niebieska koszulka z zoolta gwiazda

- BIANCONERI
- Juventino
Niebieskie koszulki były super,szkoda ze z nich zrezygnowali...szare tez były niezłe
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Łukasz
- Juventino
Nie lubię Nike. Te koszulki, które mamy w tym roku są kapitalne. Fajnie wkomponowano w nie kształty herbu.
- juveluck
- Juventino
ja tam nie mam nic do nike ani lotto ale chcial bym zeby nowe koszulki wyjazdowe byly niebieskie takie jak te z finalu champions league z ajaxem sam mam taka w domu to byly swietne koszulki szkoda ze lotto od nich odeszlo

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Ravanelli
Racja .. szkoda .. choć teraz te czarne nie są złe ale muszę przyznać że tamte niebieskożółte były o wiele lepsze .. właściwie kiedy z nich zrezygnowali pamiętacie w którym roku? Ja myślę że było to chyba gdzieś po sezonie 1996/97juveluck pisze:ja tam nie mam nic do nike ani lotto ale chcial bym zeby nowe koszulki wyjazdowe byly niebieskie takie jak te z finalu champions league z ajaxem sam mam taka w domu to byly swietne koszulki szkoda ze lotto od nich odeszlo
- Ravanelli
Peruzziego czy Van Der Sara?Juventinho pisze:Straaaaaaasznie mi się podobała ta czarna bramkarska z tamtego sezonu. Nawet sobie kupiłem:):)
- juveluck
- Juventino
no musze przyznac ze masz racje moja koszulka juve lotto tez jest jakas do niczego pruje sie i wogle a tyle kasy za niom dalemGiov@ni pisze:I BARDZO DOBRZE Ż ENIKA BO LOTTO TO SIE W REKACH RWAŁO KUPIŁEM SOBIE TAKĄ I NA MECZ MI SIĘ PORWAŁA

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!