Alessio Tacchinardi - najbardziej niedoceniony piłkarz Juve?
- Ironek
- Juventino
Ja bardzo doceniam TACCHINARDI'ego, dla mnie to jest jeden z najlepszych defensywnych pomocników na świecie, ale taki cichy, ja niewyobrażam sobie JUVE bez niego i ZAMBRO. A wszystkich zawodników szanuje tak samo i tak samo lubię!!!!!!
- ALEXDP
- Juventino
Fakt może i o ALESSIO nie jest głośno, ale on jest bardzo wartościowy dla nas, takich zawodników również potrzebujemy, a pro po to kibic który myli nazwiska zawodników swojego ukochanego klubu, to według mnie nie jest prawdziwy kibic :!: :!: :!:
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!
GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!
- Peja48
- Juventino
Ja Taccinardiego traktuje jak każdego piłkarza Juve oczywiście wolałbym sprzedać Tacciego do Man Utd niż Del Piero albo Pavla tacci zawsze będzie beściak ta jego ''3''na koszulce

Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Bardzo podobny temat już był i ja go napisałem ale to już bardzo dawno. Ja go uwielbiam ten ranking Piłki nożnej dla mnie też jest bez sensu, powinien byc przynajmniej w pierwszej piątce. A jeszcze bardziej denerwuje mnie że tak mało gra w rep Włoch.
Ale nigdy nie słyszałem żeby był niedoceniany przez piłkarzy Juve.
Ale nigdy nie słyszałem żeby był niedoceniany przez piłkarzy Juve.
Ostatnio zmieniony 13 stycznia 2004, 15:19 przez ADAMJUVENTUSPL, łącznie zmieniany 1 raz.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Bakuś
- Juventino
tachinardi jest jednym z moich ulubionych piłkarzy i moze on tak w eurpie
jest mało znany i niedocenianyale u nas kazdy wie ile jest warty i niewobrazam sobie pomocy juve bez niego
Forza Tachinardi[/b][/url]
- Łukasz
- Juventino
Dla mnie Tacch to jeden z najlepszych defensywnych pomocników na świecie. Gra bardzo twardo i agresywnie w obronie, ma świetne wrzutki do napadziorów z głębi pola i to fenomenalne uderzenie z dystansu (Carlos - he,he,he). Równie dobre mają tylko Recoba i Nedved.
- tacchif
- Juventino
o tak.... (bodajze 2 mecze tylko w tym roku: z Niemcami i z Serbia i Czarnogora)ADAMJUVENTUSPL pisze:A jeszcze bardziej denerwuje mnie że tak mało gra w rep Włoch.
przez piłkarzy to i ja nie slyszalem :)ADAMJUVENTUSPL pisze:Ale nigdy nie słyszałem żeby był niedoceniany przez piłkarzy Juve.
pozdr!
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Tutaj sie zgodze w 100%.Także uważam, zę jest jednym z najlepszych defensywnych pomocników na świecie.Jego gra można powiedzieć jest, jedyna w swoim rodzaju.Marcin-IRONEK pisze:Ja bardzo doceniam TACCHINARDI'ego, dla mnie to jest jeden z najlepszych defensywnych pomocników na świecie, ale taki cichy, ja niewyobrażam sobie JUVE bez niego i ZAMBRO.
- krzysztof13
- Juventino
Jasiek-x pisze:Nie sądze, że jest nie doceniany, po prostu nie jest w centrum zainteresowania i mało o nim słychać. TO pewnie pierwszy i dobitny dowód na to co cię trapi.
mysle tak samo jak kolega ty muwisz tylko o alesim a tak samo mozna mowic o pessotto ale watpie czy sa nie doceniani
- Przemyś(L)ak
- Juventino
Tacchinardii jest daltego nie doceniany bo On jest defensywnym pomocnikiem.Glównie koncentruje sie na obroni niz na ataku........ale bez niego juve by wiele stracilo
- fighter_juve
- Juventino
Ja jego od dawien dawna juz popieram i sadze ze jest niesamowity dobrym pomocnikiem.
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================