JUVE-Parma 4-0 :D:D:D
- adinockm
- Juventino
Bravo Juve. Bardzo dobrze się stało, że tak wysoko Juve pokonał Parme. Juve zarzegnał kryzys i z tego się bardz ciesze
. Alex brameczka, Nedved też i Miccoli. Abrisimmo!!!! Oby tak dalej
!!! Na Zawsze W Moim Sercu Jeden Klub, JUVENTUS TURYN 

- Juverulez!
- Juventino
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
1-0 10min Miccoli, asysta Nedved
2-0 32min Miccoli, asysta Maresca
3-0 71min Del Piero, asysta Maresca
4-0 73min Nedved, asysta Del Piero
A ja podczas tego jak byłem na forum i była kłutnia na temat Alexa, powiedziałem że jak Lippi go wpuści to Del Piero zamknie wszystkim usta, sam w to nie wierzyłem, ale sprawdziło się, najpierw strzelił bramkę a potem po wymanewrowaniu dwóch zawodników Parmy podał do nadbiegającego Nedveda a ten w swoim stylu mocnym strzałem nie do obrony strzelił na 4:0.
Cieszy mnie też bardzo dobra dyspozycja naszych wschodzących gwiazdek Miccolego który strzelił 2 gole, oraz Maresca który zaliczył dwie bardzo ładne asysty przy golach Miccolego i Del Piero. W meczu z olimpiakosem zaliczył 3 asysty czyli w sumie w ostatnich trzech meczach zaliczył aż 5. Brawo Maresca bardzo go lubie i uwarzam że jest on leprzy od Appiaha i Davidsa.
I oczywiscie jak zwykle do zwycięstwa poprowadził nas Pavelek który zaliczył asystę przy golau Miccolego na 1-0 i strzelił wcześniej już wspomnianą bramkę.
Ogólnie żecz biorąc jestem zafascynowany dzisiejszym Juventus taką drużynę chcę widzieć przez cały sezon.
2-0 32min Miccoli, asysta Maresca
3-0 71min Del Piero, asysta Maresca
4-0 73min Nedved, asysta Del Piero
A ja podczas tego jak byłem na forum i była kłutnia na temat Alexa, powiedziałem że jak Lippi go wpuści to Del Piero zamknie wszystkim usta, sam w to nie wierzyłem, ale sprawdziło się, najpierw strzelił bramkę a potem po wymanewrowaniu dwóch zawodników Parmy podał do nadbiegającego Nedveda a ten w swoim stylu mocnym strzałem nie do obrony strzelił na 4:0.
Cieszy mnie też bardzo dobra dyspozycja naszych wschodzących gwiazdek Miccolego który strzelił 2 gole, oraz Maresca który zaliczył dwie bardzo ładne asysty przy golach Miccolego i Del Piero. W meczu z olimpiakosem zaliczył 3 asysty czyli w sumie w ostatnich trzech meczach zaliczył aż 5. Brawo Maresca bardzo go lubie i uwarzam że jest on leprzy od Appiaha i Davidsa.
I oczywiscie jak zwykle do zwycięstwa poprowadził nas Pavelek który zaliczył asystę przy golau Miccolego na 1-0 i strzelił wcześniej już wspomnianą bramkę.
Ogólnie żecz biorąc jestem zafascynowany dzisiejszym Juventus taką drużynę chcę widzieć przez cały sezon.
Ostatnio zmieniony 14 grudnia 2003, 21:34 przez ADAMJUVENTUSPL, łącznie zmieniany 1 raz.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- swiergot
- Juventino
CUDOWNIE!!!!!!!!!!!! JUVENTUS POWRÓCIŁ!!!!!!!! OPÓR JEST DAREMNY!!!!! ZOSTANIECIE ZMIAŻDŻENI!!!!!!!
Piękne bramki Miccolego! Jaki on jest szybki! Jaki zwrotny! I super asysta Nedveda przy pierwszej bramce! A Del Piero! Spokój, technika, precyzja! I ta jego asysta przy golu Nedveda! Wymanewrował wszystkich! I GOL NEDVEDA!!!!! TO JEGO ATOMOWE UDERZENIE!!!!!! ACH!!!!
Szkoda Di Vaio. Według Rai był najsłabszy w Juve (nota 5). Najlepszy był Miccoli (7.5).
Piękne bramki Miccolego! Jaki on jest szybki! Jaki zwrotny! I super asysta Nedveda przy pierwszej bramce! A Del Piero! Spokój, technika, precyzja! I ta jego asysta przy golu Nedveda! Wymanewrował wszystkich! I GOL NEDVEDA!!!!! TO JEGO ATOMOWE UDERZENIE!!!!!! ACH!!!!
Szkoda Di Vaio. Według Rai był najsłabszy w Juve (nota 5). Najlepszy był Miccoli (7.5).

- KwiAtek
- Juventino
Taki Juventus chce ogladac zawsze :!:
Strzelamy bardzo duzo goli i co najwazniejsze - zadnych nie tracimy. Nasi napastnicy w ostatnich meczach sie naprawde rozstrzelali
Cieszy mnie kolejny udany wystep Maresci i zyciowa(
) forma Miccoli'ego. Del Piero zaprzeczyl wszystkim krytykom na jego temat, a Nedved po raz kolejny udowodnil, ze Zlota Pilka musi powedrowac do Czecha.
Zapowiada sie niesamowita rywalizacja o pierwszy sklad w linii ataku. Jeszcze niedawno w nieprawdopodobnej dyspozycji Di Vaio, dzis przycmiewany wystepami Fabrizio. Ach, zeby tak przez caly sezon
Strzelamy bardzo duzo goli i co najwazniejsze - zadnych nie tracimy. Nasi napastnicy w ostatnich meczach sie naprawde rozstrzelali
Cieszy mnie kolejny udany wystep Maresci i zyciowa(

Zapowiada sie niesamowita rywalizacja o pierwszy sklad w linii ataku. Jeszcze niedawno w nieprawdopodobnej dyspozycji Di Vaio, dzis przycmiewany wystepami Fabrizio. Ach, zeby tak przez caly sezon

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- Peja48
- Juventino
No tak 4-0 z silną Parmą napewno cieszy tymbardziej że kryzys za nami Juventus zaczyna nabierać wiatru w żagle i udało nam się strzelić w dwóch meczach aż 11 bramek i niestrecić żadnej przydała się nowa taktyka Lippiego powiedział że postawi na starych zawodników i co są efekty 4-0 z Parmą z którą się zawsze męczyliśmy nareszcie w lidze odnalazł się Del Piero i strzelił ładną bramkę Miccoli jest jednym z lepszych naszych napaściorów w Serie A i wkońcó 3 p zobaczymy co pokaże Roma wieczorem myślę że Modena raczej niebędzie w stanie odebrać Romie 2 punktów niemówiąc już o 3
Pozdro
Pozdro
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- Dionizos
- Juventino
Dobra nie kłóćmy sie wiecej, gra Alexa moze mnie tylko cieszyc....ale jedna jaskółka wiosny nie czyni i wstrzymalbym sie nad tymi zachwytami. Nadal obstaje przy moim przekonaniu, że Alex nie powinien grac w pierwszej 11. A bramka Nedveda, złot...złota piłka 8)Juverulez! pisze:Yeah! Dionizos, mówiłeś kiedyś coś o Del Piero? Wiedziałem, że każdy niedowiarek się przemieni, po tym jak wszedł DP! Dp zagrał orywający mecz, a raczej połowę meczu za co mu dziękuje! Dionizos i Martin; jakieś obiekcje do DP?? :lol:
- kouba
- Qualità Juventino
wygranej to ja byłem pewnien na 90 %
ale że aż 4-0 to nie sądziłem
Z Parma co roku były problemy, widać Juve po chwilowym kryzysie jest w bardzo dobrej i wysokiej formie
Cieszą mnie bramki Miccolego, bo jest dobry facet, a ciągle tak jakoś w cieniu Del Piero i Treze...

- juve21
- Juventino
Wspaniałe to bylo ,przychodzę do domku ,wpisuje oneta i od razu widze wielki nagłowek w dziale sportowym :WYSOKIE ZWYCIĘSTWO JUVENTUSU. Możecie sobie wyobrazić jakiego banana na gębie miałem w tym momencie
:D

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- x_men_1988
- Juventino
Znowu rotacja okazała się skuteczna i mamy 3 pkt w pięknym stylu . Ładne bramy , ale przy drugiej Miccoli byl albo równiuteńko z obrońcami albo na minimalnym spalonym . Piękna brama Nedveda ( super asysta alexa) .