Miccoli i Maresca
- Michał Wachacki
- Juventino
KowalFromStolica ma rację. Oni powinni częściej grać, aby ich talenty mogły się dobrzy rozwijać
!!! TYLKO JUVENTUS W MYM SERCU !!!
- BIANCONERI
- Juventino
Gra Mareski podoba mi sie juz od kilku sezonów,licze,że zostanie w Juve na dłużej.Zarówno on jak i Miccoli to młodzi utalentowani gracze,którzy powinni grac coraz więcej,zwłaszcza,że są bardzo uniwersalni.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Desperado---ALEX
- Juventino
Mysle ze Miccoli i Maresca razem w przyszłosci beda podpora pierwszego składu a szczegolnie dlatego ze sa młodzi a juz bardzo doswiadczeni.Teraz jest bardzo duza rywalizacja kazdy gra dobrze i Lippiemu trudno wybrac ta podstawowa jedenastke i miedzy innymi dlatego robi takie zmiany z meczu na mecz.
- adinockm
- Juventino
Są to bez wątpienia dwie gwiazdy, ktore juz teraz się nieźle prezentują, będa onne nie wątpliwie przyszłością Bianconerich, Bardzo jestem zadowolony z dobrej gry Maresci, ciesze się niewatpliwe ze udaje mu sie walczyć z najlepszymi, oby tak dalej!!!!!
- DamKam
- Juventino
Hmmm. Nic do nich nie mam, graja przecietnie a czasami nawet bardzo dobrze. Uwazam ze sa dobrym uzupelnieniem skladu.
:-D Poza tym kazdy kto gra w takim klubie jak JUVENTUS musi byc conajmniej nie przecietny 

- Juverulez!
- Juventino
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Obydwaj sa niesamowici i fenomanalni. O Maresce slyszalem juz kilka lat temu i musze powiedziec ze doszedlem do wniaosku ze jest przeceniany wtedy tez duzo sie o nim mowilo ze to najlpeszy mlodzik ze JUVE ma fenomenalnego modego pomocnika gazety ucichly ja o nim pamietalem ale myslalem ze skonczy ja np: Davide Baiocco ktory tez mial byc taki dobry ale JUVE bylo za wysoka poprzeczka. Wracajac do tematu na poczatku tego sezonu cos jednak czulem ze jezeli Maresca nie zacznie grac w tym sezonie to juz bedzie zle i wtedy owienien odejsc, ale co jednak dobrze przewidywalem. Najpierw turniej w USA gral swietnie, wiedzialem ze bedzie dobrze a teraz jest extra pilkazem jest boski tak dalej ENZO beda z cienie jeszcze ludzie JUVENTUSU. A Micolli tez cos czylem ze jezeli tak mlody napastnik wraca z wyzpozyczenia do JUVE gdzie JUVE ma naprawde bardzo dobrych napastnikow ALEX i DAVID nie traba mowic a takze MARCO i MARCELO to on musie miec os w sobie. I co sie okazalo znow sie nie mylilem opn takze jest fenomenem. Wierze w top ze MICOLLI wykopie cassano ze skladu wlaoch i bedize gral w EURO, a na ENZO tez przyjdzie czas.
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- WhItE_RaVeN
- Juventino
Maresca musi jeszcze dużo zrobić, ale uważam że to jest material na gwiazdę zespołu z Turynu. Coś zaś się tyczy Micolli'ego, hmmmm.... osobiście jestem fanem Del Piero. Ten człowiek pokazuje na czym polega lojalność wobec klubu, a klub mu się odwdzięcza. Pojawia się jednak Micolli, zawodnik uzdolniony i do tego w formie. Martwi mnie to, bo może wygryźć ze składu Alexa. Pewnie kiedyś starsi kibice mieli takie odczucia w stosunku do Del Piero kiedy wygryzał ze składu Roberto Baggio. Jak dla mnie to ofensywa Juve powinna być taka: Środkowi ofensywni pomocnicy Del Piero i Nedved w ataku Micolli i Trezuś:D Ale czy to realne biorąc pod uwage dość słabą obronę, którą trzeba wspierać defensywnym pomocnikiem?
Solo mio amore - JUVE
- Korot
- Juventino
hej hej, dlaczego del i micco maja sie wykluczac? moga grac razem, i jest git. teraz lippi bedzie testwal pewnie system 3-5-2, wiec dla kazdego jest miejsce.WhItE_RaVeN pisze:Maresca musi jeszcze dużo zrobić, ale uważam że to jest material na gwiazdę zespołu z Turynu. Coś zaś się tyczy Micolli'ego, hmmmm.... osobiście jestem fanem Del Piero. Ten człowiek pokazuje na czym polega lojalność wobec klubu, a klub mu się odwdzięcza. Pojawia się jednak Micolli, zawodnik uzdolniony i do tego w formie. Martwi mnie to, bo może wygryźć ze składu Alexa. Pewnie kiedyś starsi kibice mieli takie odczucia w stosunku do Del Piero kiedy wygryzał ze składu Roberto Baggio. Jak dla mnie to ofensywa Juve powinna być taka: Środkowi ofensywni pomocnicy Del Piero i Nedved w ataku Micolli i Trezuś:D Ale czy to realne biorąc pod uwage dość słabą obronę, którą trzeba wspierać defensywnym pomocnikiem?
a jesli chodzi o maresce - o nim bylo glosno, ale zlapal kontuzje i przycichlo. teraz to co on wyprawia na boisku razem z micco to szok.
-poprosze pire ze smalcem
-nie ma ze smalcem. z dżemem są pire.
-nie ma ze smalcem. z dżemem są pire.