Juventus 7:0 Olimpiakos
- BIANCONERI
- Juventino
Wiedziałem,że po trzech porażkach Juve nie odpuści meczu z Olimpiakosem,ale nie spodziewałem się takiego wyniku!Jestem mile zaskoczony i mam nadzieje,że ten mecz oznacza koniec kryzysu Juve.Teraz chyba nikt nie ma wątpliwości,że na Maresce i Miccoliego warto stawiać.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Nunez
- Juventino
nic dodac nic ujac,mozna pogratulowac wygranej naszej druzynie,oby tak dalej!,i aby napastnicy sie juz nie wystrzelali......
Panie Moggi jak panu zal kasy to my mozemy sie zlozyc(jako kibice juve)na transfer jakiegos obroncy typu..Lucio lub Mexes bo z ta to daleko nie zajdziemy.....
- Shadow_Alex
- Juventino
Normalnie Bosko:)) Teraz czekam tylko na skroty, ale chyba padne:((
- Tarnos15
- Juventino
Dobra cieszmy sie cieszmy ale: coś podejrzane wydaje mi sie zwycięstwo rezerwowego składu aż tak wysokie. Może to być konsekfencją nie tyle gry Juve co Olimpiakosu. Chociaż strzelić 7 bramek nawet słabej drużynie nie jest łatwo więc nie ma co tu rozpatrywać tylko skakać z radości.
- Nunez
- Juventino
tutaj prezentuje wam wypowiedz jednego kibica realu,kiedy zobaczyl wynik meczu.....i kiedy zadal pytanie kiedy losowanie....
ja bym osobiscie chcial zeby trafili na juve i zeby rozniesli ich w drobny pyl
hehe smieszny jest......
ja bym osobiscie chcial zeby trafili na juve i zeby rozniesli ich w drobny pyl
hehe smieszny jest......
Panie Moggi jak panu zal kasy to my mozemy sie zlozyc(jako kibice juve)na transfer jakiegos obroncy typu..Lucio lub Mexes bo z ta to daleko nie zajdziemy.....
- Johnny777
- Juventino
JAZDAAAAAA!!!!!!!! Moja żądza krwi po porażkach została aż nadto zaspokojona :twisted: Mówiłem o 3:0 co najmniej, a tu już do przerwy było 4:0 :twisted: Alex nareszcie strzelił....
I mam nadzieję że z Treze wszystko okaże się ok... :? Ale czas na świętowanie!!! Bój się Parmo!!!
- KowalFromStolica
- Juventino
Jak rezerwy Juve będą tak grać no to LM mamy w kieszeni.Wzrośnie rywalizacja w klubie bo mimo że i Alex i Marco grali ładnie i strzelili gole to muszą wziąć się poważnie do roboty jeśli nie chcą by ich wygryziono z pierwszego składu
(Nie wierze by tak się stało ale mam nadzieje że "kryzys" już za nami).

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- Nunez
- Juventino
juve gralo rezerwa,az strach pomyslec co by bylo jak by grali naprawde.....
- Martin
- Juventino
Hmmm no wiesz tak wyszlo ze mylisz nagrode FIFA ze zlota pilka.Roberto pisze:Notch pisze:Szkoda ze nie gral Nedved. Po takim meczu mialby zlota pilke w kieszeni
Hmmm no wiesz tak wyszlo ze Nedved nie ma szans na zlota pilke od dwoch tygodni kiedy to ogloszono liste trzech pilkarzy miedzy ktorymi rozegra sie ostateczna rozgrywka.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013