Komu być wiernym?
- SlimShady
- Juventino
Oj, polskiej pilki narazie nikt nie wyciagnie z dolka, moze ktos, kiedy, w przyszlosci(dalekiej). Pomiedzy Polonia,a Legia wole Legie, ale i tak gdyby nawet grali z JUVE to bez wachania siegnalbym po bialo-czarny szal(ze zlotym napisem "Juventus Turyn!!") i dziko krzyczal nawet przy 28. bramce dla Juventusu(bez urazy dla kibicow polskiej ligi).
- andrusek
- Juventino
Wiecie jak by grali z drużyną z mojego miasta ...
Jak by grali z moją Resovią to był bym za Sovią , ale jakby grali z żydkami ze stali - niestety też są z tego miasta nie omieszkał bym sie wybrać do sektora Juve ...
Jak by grali z moją Resovią to był bym za Sovią , ale jakby grali z żydkami ze stali - niestety też są z tego miasta nie omieszkał bym sie wybrać do sektora Juve ...
- Coldsoul
- Juventino
Uh.......na szczęście nie jest tak zle. Nie tylko ja boję sie rzezi jak wynikła by gdybym powiedział że wole Juve od Górnika Zabrze(a tak jest)
No cóż moge mieć tylko nadzieję że nikt z Zabrza mnie nie namierzy
- Johnny777
- Juventino
Rzeź..no może nie...ale parę klapsów.... :twisted:MoszeUsz pisze:Uh.......na szczęście nie jest tak zle. Nie tylko ja boję sie rzezi jak wynikła by gdybym powiedział że wole Juve od Górnika Zabrze(a tak jest)
Wiesz miałem kiedyś podobny dylemat... Co prawda to tylko mecz sparringowy był, ale grał Górnik Zabrze (któremu kibicuję jak widać) z Grunwaldem Halemba (Ruda Śląska) - temu klubowi kibicuję z sentymentu

- Alexa Del Piero
- Juventino
Jestem z Poznania, kocham Lecha i Warte i bardzo cieszylabym sie z ich zwyciestwa ale jednak bardziej kibicowalabym Juve, bo z zadna druzyna nie jestem tak emocjonalnie zwiazana jak z Bianconeri.
Jednak szkoda ze mecz z Juventusem nie przydarzy nam sie przez conajmniej 10 lat
Jednak szkoda ze mecz z Juventusem nie przydarzy nam sie przez conajmniej 10 lat

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Dionizos
- Juventino
Głupie pytanie 8). Jezeli ktos ma sie za fana Juve, to nie powinien sie nawet zastanawiac. Zreszta do takiego mecz w Pruszkowie raczej nie dojdzie. Nie dlatego, że Znicz jest w 3-ej lidze, ale dlatego że nie mamy odpowiedniego stadionu. 

- Łucja
- Juventino
Wiekszosć z nas kibicuje nie tylko juve ale i również rerezentacji Włoch (taki pakiet
) i dosyc niedawno mielismy mecz PL-ITA przed meczem myślałem długo jakiej drużynie mam kibicować. i stwierdzilem że zobacze podczas meczu... kiedy Polacy zdobywali gole cieszyłem się kiedy wlosi zdobyli gola czułem się trochę dziwnie...
Ale oczywiscie gdyby juve gralo z widzewem nie mialbym zadnych skropulow zeby przejsc na loze na której miejsca zajeliby fani juve. To był by zaszczyt i tylko czekam na mecz juve gdzies w polsce na pewno pojade 8) FORZA JUVE
P.S. 8 lat temu kiedy zaczalem kibicowac starej damie, myślałem czy dałbym sobie obciąć ręke za to żeby juve istniało (tak wogóle) i stwierdziłem że tak ale zeby nie bolało
pamietajcie mialem wtedy 7 latek

Ale oczywiscie gdyby juve gralo z widzewem nie mialbym zadnych skropulow zeby przejsc na loze na której miejsca zajeliby fani juve. To był by zaszczyt i tylko czekam na mecz juve gdzies w polsce na pewno pojade 8) FORZA JUVE
P.S. 8 lat temu kiedy zaczalem kibicowac starej damie, myślałem czy dałbym sobie obciąć ręke za to żeby juve istniało (tak wogóle) i stwierdziłem że tak ale zeby nie bolało

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Hehe, co za pytanie 8) Odpowiedź może być tylko 1. Za JUVENTUSEM :!: Ja idę przez życie i tylko widzę JUVE
na wszystko inne patrzę przez palce 8) no chyba, że w lecie na ulicy jakaś pani przechodzi...
Lublinianka i JUVE hehe, jakbym grał w tym meczu przeciw JUVE, to po 1, byłbym za nimi a po 2 stzreliłbym niechcący ze 3 samobóje
Może po tym meczu wzieliby mnie na testy 8)

Lublinianka i JUVE hehe, jakbym grał w tym meczu przeciw JUVE, to po 1, byłbym za nimi a po 2 stzreliłbym niechcący ze 3 samobóje