Komu być wiernym?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ

Gdyby doszło do meczu Juve - drużyna z twojego miasta?

Kibicowałbym Juve!!!!
88
74%
Wole zwycięstwo drużyny z mojego miasta!
31
26%

Liczba głosów: 119
SlimShady

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 20:07

Oj, polskiej pilki narazie nikt nie wyciagnie z dolka, moze ktos, kiedy, w przyszlosci(dalekiej). Pomiedzy Polonia,a Legia wole Legie, ale i tak gdyby nawet grali z JUVE to bez wachania siegnalbym po bialo-czarny szal(ze zlotym napisem "Juventus Turyn!!") i dziko krzyczal nawet przy 28. bramce dla Juventusu(bez urazy dla kibicow polskiej ligi).

Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 20:18

Juventus kontra LEgia! ciekwaie brzmi, ale raczej narazie nie będzie takiej rywalizacji! Za kim bym był? Jednak Juve!!! wierny fan na zawsze!!!

andrusek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 20:20

Wiecie jak by grali z drużyną z mojego miasta ...

Jak by grali z moją Resovią to był bym za Sovią , ale jakby grali z żydkami ze stali - niestety też są z tego miasta nie omieszkał bym sie wybrać do sektora Juve ...

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 20:48

Motor - Juventus hehe......OCZYWIŚCIE ZA JUVENTUSEM :twisted:

PS. Był, bedzie, jest - MOTOR RKS :wink:

Coldsoul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 21:03

Uh.......na szczęście nie jest tak zle. Nie tylko ja boję sie rzezi jak wynikła by gdybym powiedział że wole Juve od Górnika Zabrze(a tak jest)
No cóż moge mieć tylko nadzieję że nikt z Zabrza mnie nie namierzy

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 21:34

Pogoń Imielin (1 miejsce w "A" klasie :D ) kontra Juve, to byłby mecz :D ja bym był za ....remisem :D

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 22:14

Kibicowałbym obydwóm drużynom, ale chyba fajnie by było gdyby Załębie Sosnowiec pokonało Wielki Juventus Turyn!!!!

Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 23:45

Nie ważne z kim by JUVE grało i tak zawsze będę za nimi, nawet jak bym grał przeciwko nim, to bym wolał żeby to oni wygrali, a jak bym zagrał dobry mecz to może by mnie LIPPI wziął ze sobą do TURYNU :D

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 23:49

MoszeUsz pisze:Uh.......na szczęście nie jest tak zle. Nie tylko ja boję sie rzezi jak wynikła by gdybym powiedział że wole Juve od Górnika Zabrze(a tak jest)
No cóż moge mieć tylko nadzieję że nikt z Zabrza mnie nie namierzy
Rzeź..no może nie...ale parę klapsów.... :twisted:
Wiesz miałem kiedyś podobny dylemat... Co prawda to tylko mecz sparringowy był, ale grał Górnik Zabrze (któremu kibicuję jak widać) z Grunwaldem Halemba (Ruda Śląska) - temu klubowi kibicuję z sentymentu :) . Mecz był na kameralnym stadionie w Halembie i zakończył się wynikiem 4:3 dla Grunwaldu... któremu w tym meczu kibicowałem :twisted: Dlatego kibicowałbym drużynie ze swojego miasta jednak... :twisted:

Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 23:53

Jestem z Poznania, kocham Lecha i Warte i bardzo cieszylabym sie z ich zwyciestwa ale jednak bardziej kibicowalabym Juve, bo z zadna druzyna nie jestem tak emocjonalnie zwiazana jak z Bianconeri.
Jednak szkoda ze mecz z Juventusem nie przydarzy nam sie przez conajmniej 10 lat :(

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
adinockm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2003, 17:34

Zawsze bym kibicował Juve, niezważając na sytuacje czy z druzyną z mego miasta czy nie, Juve pozostaje na zawsze w moim sercu :D :D :wink:

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2003, 17:58

Głupie pytanie 8). Jezeli ktos ma sie za fana Juve, to nie powinien sie nawet zastanawiac. Zreszta do takiego mecz w Pruszkowie raczej nie dojdzie. Nie dlatego, że Znicz jest w 3-ej lidze, ale dlatego że nie mamy odpowiedniego stadionu. :D

Łucja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2003, 01:15

Wiekszosć z nas kibicuje nie tylko juve ale i również rerezentacji Włoch (taki pakiet :D ) i dosyc niedawno mielismy mecz PL-ITA przed meczem myślałem długo jakiej drużynie mam kibicować. i stwierdzilem że zobacze podczas meczu... kiedy Polacy zdobywali gole cieszyłem się kiedy wlosi zdobyli gola czułem się trochę dziwnie...
Ale oczywiscie gdyby juve gralo z widzewem nie mialbym zadnych skropulow zeby przejsc na loze na której miejsca zajeliby fani juve. To był by zaszczyt i tylko czekam na mecz juve gdzies w polsce na pewno pojade 8) FORZA JUVE
P.S. 8 lat temu kiedy zaczalem kibicowac starej damie, myślałem czy dałbym sobie obciąć ręke za to żeby juve istniało (tak wogóle) i stwierdziłem że tak ale zeby nie bolało :D pamietajcie mialem wtedy 7 latek

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2003, 15:24

Hehe, co za pytanie 8) Odpowiedź może być tylko 1. Za JUVENTUSEM :!: Ja idę przez życie i tylko widzę JUVE :) na wszystko inne patrzę przez palce 8) no chyba, że w lecie na ulicy jakaś pani przechodzi... :D

Lublinianka i JUVE hehe, jakbym grał w tym meczu przeciw JUVE, to po 1, byłbym za nimi a po 2 stzreliłbym niechcący ze 3 samobóje :D Może po tym meczu wzieliby mnie na testy 8) :)

Obrazek
Majkel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 grudnia 2003, 20:39

NIEDORZECZNOSC TEZ PYTANIE !!!!!!!!!!!!!!! NEDVED I EKIPA SORRY GORNIK! 8) 8) :D :D

ODPOWIEDZ