Zidane czy Nedved?
- kouba
- Qualità Juventino
Obaj graja na równi, tylko, że Nedved choćby grał super mecze to Go nigdy nie dostrzegą i nie wyróżnią
A Zizu choćby grał słabą piłke to zawsze jest wielki w oczach innych i jest wyróżniany co roku

- Juventinha
- Qualità Juventina
generalnie to ja nie potrafie porownac. jezeli chodzi jednak o subiektywna ocene to wyjdzie na korzysc nedveda:) nie wiem dlaczego ale tak jest. ale to bynajmniej nie znaczy ze nie cenie zidana bo to przeciez klasa swiatowa. nie da sie porownywac tak!!!!!
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Jak to kto jerst lepszy to widome, za kogo JUVE zdobyl wiecej trofeow gral lepiej i dotarl do finalu LM gdzie mial ogromnego pecha. Za Nedveda jak gral zidane to wsytd sie przyznac ale zadkom kiedy wychodzilismy z 2 fazy. Jezeli chodzi o gre terazniejsza to sama zlota pilka moze byc odpowiedz, ktorych z uzytkownikow powieidzal ze zidane jest przereklamowany i z pewnoscia tak jest w JUVE gral lepiej.
Podsumowujac Nedvedlepiej gra w JUVE i lepiej gra teraz niz zidane.
Podsumowujac Nedvedlepiej gra w JUVE i lepiej gra teraz niz zidane.
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Baala
- Juventino
Nie no oczywiscie Nedved aahh ta jego walecznosc i zaciecie do gry!!!!!!
Zidane to swietny technik ale cala druzyna gra na niego no i nie biega tyle na boisku wiec potrzebuje jakiegos 'cienia' co by przejmowal pilki i podawal do niego. Nedved sam wraca do obrony i sam czesto zabiera pilki i wyprowadza nawet kontry spod swej bramki!!
Zidane to swietny technik ale cala druzyna gra na niego no i nie biega tyle na boisku wiec potrzebuje jakiegos 'cienia' co by przejmowal pilki i podawal do niego. Nedved sam wraca do obrony i sam czesto zabiera pilki i wyprowadza nawet kontry spod swej bramki!!
- Pessotto
- Juventino
I Nedved i Zidane są wyśmienitymi piłkarzami. Zidane to wyśmienity technik jakich mało na świecie , zaś Nedved to jeden z waleczniejszych piłkarzy , zawsze wkłada dużo serca w gre. Możemy załować ze Zidane odszedł z Juve bo tak byśmy mieli wspaniały duet w pomocy

- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
No ja też nie wiem który.Powiem że Nedved bo gra teraz w Juve.Ale powiem żę Zizou bo grał kiedyś w Juve.ALe jednak minimalnie lepszy okazuje sie Nedved.Lecz obydwaj dostali nagrody dla najlepszego piłkarza.
- Tarnos15
- Juventino
Za bardzo to nie da się ich porównać. Moim zdaniem każdy jest lepszy w swojej kategorii.
Nedved jest waleczny jak lew i jest wspaniałym piłkarzem
Zidane ma fenomenalną technikę i jest wspaniałym piłkarzem.
Żałuję, że wyminęli się w JUVE i nie pograli razem bo to mogłaby być mieszanka wybuchowa, która niszczyłaby swoich rywali.
Nedved jest waleczny jak lew i jest wspaniałym piłkarzem
Zidane ma fenomenalną technikę i jest wspaniałym piłkarzem.
Żałuję, że wyminęli się w JUVE i nie pograli razem bo to mogłaby być mieszanka wybuchowa, która niszczyłaby swoich rywali.
- Majkel
- Juventino
tez pytanie
dla mnie odpowiedz jest prosta-nEDVED!!!Jest nieocenionym skarbem JUVE a po za tym nie lubie Zidana.,,na zidana sie fajnie patrzy ale z Nedvedem sie fajnie wygrywa....,, nie wiem kto to powiedzial
}}}}}}

- hania
- Juventino
Ja tez uwazam ze Nedved i Zidane to dwaj zupelnie inni zawodnicy. Na szczęscie Nedved jest tak samo pozyteczny (lub jeszcze bardziej) jak Zizou.
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...