Zambrotta gotów do gry!!!!!!!!!!!!!!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 grudnia 2003, 15:36

Zambrotta wraca na mecz z Lazio, będzie miał dobrą sposobność aby popisać sie "wejściem smoka". Może strzeli gola, zaasystuje hat-tricka Del Piero, byłoby fajnie :D. A to że przegrali 2 meczyki bez Zambrotty, nie ma związku z jego nieobezcnością, to z Interem i tak by przegrali, a na mecz z Galata nawet nie byłby w składzie wyjściowym, bo grał 2 skład...

darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 11:26

Wreszcie jakas dobra wiadomość. Zambrotta bardzo nam sie przyda juz w najblizszym meczu. Ostatnio gra jako lewy obrońca i mam nadzieję, iz troche poskłada nasza nieco dziurawa obrone.

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 11:38

Jaki kryzys, ludzie? Przegralismy dwa mecze, z tego jeden o nic, a wy juz szukacie jakiejs sensacji :x . Powrot Zambiego to wspaniala wiadomosc. W meczu z Interem mocno bylo widac jego brak. Druzyna stoi w miejscu kiedy nie ma go na lewej stronie. Mam nadzieje, ze skopiemy tylek Lazio, a Zambi bedzie mial przy tym swoj udzial.

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 17:24

Miejmy nadzieje ze wraz z nim wroci dobra forma obrony naszej ktora ostatnio nie grzeszy skutecznoscia :wink:

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
rdk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 17:54

Chłopaki, co wy mi tu próbujecie wcisnąć, że my may jakiś kryzys :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Żaden kryzys, z Interem przegraliśmy bo to był wypadek przy pracy, a z Galatą to był mecz o pietruszkę :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Bardzo cieszę się, że ZAMBRO powraca, mam nadzieję, że wygramy 1-0, bramę strzeli DEL PIERO :D , a asystę zaliczy właśnie ZAMBRO :D :D :D :D :D :D :D :D :D

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jacexx

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 17:58

Powrót Zambrotty = Kolejne zwycięstwa, bo w meczach z nim jeszcze w tym sezonie nie przegraliśmy i mam nadzieje, że tyak zostanie do końca!!!!!!!!!!!

Baszka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 18:32

czy ktos moglby mnie oswiecic, jaka kontuzja wykluczyla mojego ulubienca ze spotkan z interem i galata?

Kiedy już rozszyfrujesz kim są Oni, nie musisz już wydawać na psychiatrę.
Kebab88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2003, 19:50

Baszka pisze:czy ktos moglby mnie oswiecic, jaka kontuzja wykluczyla mojego ulubienca ze spotkan z interem i galata?
Kontuzja mięśni!!!

ADAM
FORZA JUVE, FORZA ALEX, FORZA BENJAMIN!!!
ODPOWIEDZ