Zambrotta gotów do gry!!!!!!!!!!!!!!!
- bblackk
- Juventino
Zambrotta wraca na mecz z Lazio, będzie miał dobrą sposobność aby popisać sie "wejściem smoka". Może strzeli gola, zaasystuje hat-tricka Del Piero, byłoby fajnie :D. A to że przegrali 2 meczyki bez Zambrotty, nie ma związku z jego nieobezcnością, to z Interem i tak by przegrali, a na mecz z Galata nawet nie byłby w składzie wyjściowym, bo grał 2 skład...
- darel
- Juventino
Wreszcie jakas dobra wiadomość. Zambrotta bardzo nam sie przyda juz w najblizszym meczu. Ostatnio gra jako lewy obrońca i mam nadzieję, iz troche poskłada nasza nieco dziurawa obrone.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- Dionizos
- Juventino
Jaki kryzys, ludzie? Przegralismy dwa mecze, z tego jeden o nic, a wy juz szukacie jakiejs sensacji :x . Powrot Zambiego to wspaniala wiadomosc. W meczu z Interem mocno bylo widac jego brak. Druzyna stoi w miejscu kiedy nie ma go na lewej stronie. Mam nadzieje, ze skopiemy tylek Lazio, a Zambi bedzie mial przy tym swoj udzial.
- nookie
- Juventino
Miejmy nadzieje ze wraz z nim wroci dobra forma obrony naszej ktora ostatnio nie grzeszy skutecznoscia 
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- rdk
- Juventino
Chłopaki, co wy mi tu próbujecie wcisnąć, że my may jakiś kryzys
Żaden kryzys, z Interem przegraliśmy bo to był wypadek przy pracy, a z Galatą to był mecz o pietruszkę :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Bardzo cieszę się, że ZAMBRO powraca, mam nadzieję, że wygramy 1-0, bramę strzeli DEL PIERO
, a asystę zaliczy właśnie ZAMBRO

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!