Piłkarz roku FIFA: Ronaldo, Zidane lub Henry - a gdzie Pavel
- DeeJay
- Juventino
Dokładnie. Popieram kolege. Wygrałby nie ten który był najlepszy, tylko ten który ma najwięcej kibiców.Chmura pisze:Nie zgodze sie z tobą, gdyż nie wszyscy kibice mogliby brac udział z róznych powodow i byloby to niesprawiedliwe a poza tym wygrywał by zawsze ten który ma najwiecej kibiców niezaleznie od tego jaki miał sezon.juve20 pisze:To nie fair.W tego rodaju plebiscycie powinni brać udział kibice na całym świecie ,oni są miarodajni i docenią prawdziwe gwiazdy.A w tym roku taka była tylko jedna -PAVEL NEDVED
- Peja48
- Juventino
AAAAAAAAAAAAAAA :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: trzymajcie mnie bo jak tam zaraz wpadnę to ich pozabijam wrrrrrrrrrrrrrrr :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: snowu ten Sreal co oni zrobili w tym roku Nic! tylko Ronuś i Zizu najbardziej na to Henry zasługuje ale nawet zamiast niego powinien być Pavel a zamiast np:świstaka Maldini powinni wprowadzić przepisy że jak wprowadzają trójkę to powinien byc tylko jeden piłkarz z każdego klubu :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- Eryk Anonim FCI
- Juventino
Powiem Wam, ze uczciwsze byłoby, gdyby znalazł się tutaj Nedved czy Shevchenko. mimo że jestem z Interu - ci dwaj panowie naprawdę zrobili dużo dla swoich zespołów i zrobili to z klasą godną nominacji. Z kolei Ronaldo to jest już parodia - koleś nie prezentuje ani w połowie tego, co pokazywał w Parmie czy Interze. Po prostu z TAKĄ pomocą jaką mają królewscy wykorzystywanie takich sytuacji to jego obowiązek. Jeśli ktoś śledzi mecze Realu to wie, że z wywalczaniem takich sytuacji nie idzie mu już tak łatwo... chociaż, ta masa...już bardziej obstawiałbym na tym miejscu Raula.
Tak, kibic Interu Mediolan. Tak, na forum Juventusu... spokojnie, bez bluzgów
Mam nadzieję na budujące dyskusje

- juve21
- Juventino
No w sumie masz troche racjiChmura pisze:Nie zgodze sie z tobą, gdyż nie wszyscy kibice mogliby brac udział z róznych powodow i byloby to niesprawiedliwe a poza tym wygrywał by zawsze ten który ma najwiecej kibiców niezaleznie od tego jaki miał sezon.juve20 pisze:To nie fair.W tego rodaju plebiscycie powinni brać udział kibice na całym świecie ,oni są miarodajni i docenią prawdziwe gwiazdy.A w tym roku taka była tylko jedna -PAVEL NEDVED
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- rafiq
- Juventino
Ronaldo chyba dostał nominacje za nadwagę, Zidane z rozpędu, a Henry na otarcie łez po nieudanym sezonie. Skoro mozna robić takie "obiektywne" sondaże to chyba jeden nieobiektywny, gdzie wybierają kibice by nie zaszkodził.[/quote]
- Unknown
- Juventino
- lipa
- Qualità Juventino
- Reggie
- Juventino
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Ja pi****** k**** jego (ronaldo) m** :!: Ne no niemożliwe, jakim cudem znalazł się tam ten idiota Ronaldo, no to jest paranoja :evil:Co takiego zrobił Ronaldo w tym roku? odpowiedź brzmi NIC, oprócz tego że gra w srealu :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Sory Martin że znowu obrażam jakiegoś piłkarza ale musiałem się wyżyć
Sory Martin że znowu obrażam jakiegoś piłkarza ale musiałem się wyżyć
Ostatnio zmieniony 27 listopada 2003, 15:20 przez Reggie, łącznie zmieniany 1 raz.
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Reggie
- Juventino
Zgadzam się, chociaż nie co do zdania o jednym piłkarzu z każdego klubu (przypomina się traktat z NiceiPeja48 pisze:AAAAAAAAAAAAAAA :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: trzymajcie mnie bo jak tam zaraz wpadnę to ich pozabijam wrrrrrrrrrrrrrrr :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: snowu ten Sreal co oni zrobili w tym roku Nic! tylko Ronuś i Zizu najbardziej na to Henry zasługuje ale nawet zamiast niego powinien być Pavel a zamiast np:świstaka Maldini powinni wprowadzić przepisy że jak wprowadzają trójkę to powinien byc tylko jeden piłkarz z każdego klubu :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Gianluigi
- Juventino
To jest skandal :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Niech ktos mie trzyma kto wprowadzil tam Roniego? Za co niby ?Chyba za swoja " piękną bużke' i za ząbki ktorych wogole nie pokazuje :-D . Dlaczego oni na siłe kreują tego Roniego na gwiazde ??. Cały świat widzial kto grał najlepiej w minionym roku PAVEL NEDVED , a nie Ronni , Zidane czy Henry ktory zadnego trofeum nie zdobyl w ostatnim roku . Jeszcze raz sie powtorze TO SKANDAL :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Sempre a Solamente Juventus!!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No...zyskujesz w moich oczachEryk Anonim FCI pisze:Powiem Wam, ze uczciwsze byłoby, gdyby znalazł się tutaj Nedved czy Shevchenko. mimo że jestem z Interu - ci dwaj panowie naprawdę zrobili dużo dla swoich zespołów i zrobili to z klasą godną nominacji.

Skanadal! Staram się nieprzejmmować takimi plebiscytami i niebrać sobie tego do siebie ale ludzie, szlag mnie trafi jak widzę taką żenadę! :evil: :evil: :evil: Ktoś jest niepowazny! Oj szkoda gadać wogule! :evil:
real! Pffff co to jest!

- swiergot
- Juventino
A tu po naszemu:lipa pisze:bardzo ciekawy artykul: http://www.soccerage.com/en/13/r6216.html
http://juventus.soccer.com.pl/articles. ... rticles=44