Piłkarz roku FIFA: Ronaldo, Zidane lub Henry - a gdzie Pavel

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2003, 20:08

Chmura pisze:
juve20 pisze:To nie fair.W tego rodaju plebiscycie powinni brać udział kibice na całym świecie ,oni są miarodajni i docenią prawdziwe gwiazdy.A w tym roku taka była tylko jedna -PAVEL NEDVED
Nie zgodze sie z tobą, gdyż nie wszyscy kibice mogliby brac udział z róznych powodow i byloby to niesprawiedliwe a poza tym wygrywał by zawsze ten który ma najwiecej kibiców niezaleznie od tego jaki miał sezon.
Dokładnie. Popieram kolege. Wygrałby nie ten który był najlepszy, tylko ten który ma najwięcej kibiców.

Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 listopada 2003, 20:15

AAAAAAAAAAAAAAA :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: trzymajcie mnie bo jak tam zaraz wpadnę to ich pozabijam wrrrrrrrrrrrrrrr :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: snowu ten Sreal co oni zrobili w tym roku Nic! tylko Ronuś i Zizu najbardziej na to Henry zasługuje ale nawet zamiast niego powinien być Pavel a zamiast np:świstaka Maldini powinni wprowadzić przepisy że jak wprowadzają trójkę to powinien byc tylko jeden piłkarz z każdego klubu :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
Eryk Anonim FCI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2003, 20:39

Powiem Wam, ze uczciwsze byłoby, gdyby znalazł się tutaj Nedved czy Shevchenko. mimo że jestem z Interu - ci dwaj panowie naprawdę zrobili dużo dla swoich zespołów i zrobili to z klasą godną nominacji. Z kolei Ronaldo to jest już parodia - koleś nie prezentuje ani w połowie tego, co pokazywał w Parmie czy Interze. Po prostu z TAKĄ pomocą jaką mają królewscy wykorzystywanie takich sytuacji to jego obowiązek. Jeśli ktoś śledzi mecze Realu to wie, że z wywalczaniem takich sytuacji nie idzie mu już tak łatwo... chociaż, ta masa...już bardziej obstawiałbym na tym miejscu Raula.

Tak, kibic Interu Mediolan. Tak, na forum Juventusu... spokojnie, bez bluzgów :) Mam nadzieję na budujące dyskusje
lukasz-12

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 listopada 2003, 21:35

To że ,,Polscy sędziowie to qrwy sprzedawczykowie" to ja wiedziałem , ale żeby też Fifa? No nie znowu się zawodłem na fifie ( ale nie na grze 2004 :D )

lipa

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2003, 21:42

skandal :evil:

brak nedveda nawet wsrod nominowanych jest dla mnie niezrozumialy.
to jest kolejny dowod na to ze te rankingi i plebiscyty fifa sa g**no warte.

forza nedved!

juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 listopada 2003, 08:21

Chmura pisze:
juve20 pisze:To nie fair.W tego rodaju plebiscycie powinni brać udział kibice na całym świecie ,oni są miarodajni i docenią prawdziwe gwiazdy.A w tym roku taka była tylko jedna -PAVEL NEDVED
Nie zgodze sie z tobą, gdyż nie wszyscy kibice mogliby brac udział z róznych powodow i byloby to niesprawiedliwe a poza tym wygrywał by zawsze ten który ma najwiecej kibiców niezaleznie od tego jaki miał sezon.
No w sumie masz troche racji :wink: Ale patrząc zazwyczaj na sondaże w różnych ligach gdzie najlepszego pilkarza Ligii wybieraja kibice to są oni obiektywni.Mozna kochać kogoś ,ale zazwyczaj się docenia pracę innego.

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
rafiq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 listopada 2003, 11:05

Ronaldo chyba dostał nominacje za nadwagę, Zidane z rozpędu, a Henry na otarcie łez po nieudanym sezonie. Skoro mozna robić takie "obiektywne" sondaże to chyba jeden nieobiektywny, gdzie wybierają kibice by nie zaszkodził.[/quote]

Unknown

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 listopada 2003, 11:34

[b]http://sascripts.rete.it/Poll.asp[/b] Glosujcie wszystcY!! ;)

Browaks

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 listopada 2003, 12:47

NIE NAWIDZĘ REALU!!!!!!!!!!

lipa

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 listopada 2003, 13:30

Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 listopada 2003, 14:12

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Ja pi****** k**** jego (ronaldo) m** :!: Ne no niemożliwe, jakim cudem znalazł się tam ten idiota Ronaldo, no to jest paranoja :evil:Co takiego zrobił Ronaldo w tym roku? odpowiedź brzmi NIC, oprócz tego że gra w srealu :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Sory Martin że znowu obrażam jakiegoś piłkarza ale musiałem się wyżyć
Ostatnio zmieniony 27 listopada 2003, 15:20 przez Reggie, łącznie zmieniany 1 raz.

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 listopada 2003, 14:21

Peja48 pisze:AAAAAAAAAAAAAAA :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: trzymajcie mnie bo jak tam zaraz wpadnę to ich pozabijam wrrrrrrrrrrrrrrr :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: snowu ten Sreal co oni zrobili w tym roku Nic! tylko Ronuś i Zizu najbardziej na to Henry zasługuje ale nawet zamiast niego powinien być Pavel a zamiast np:świstaka Maldini powinni wprowadzić przepisy że jak wprowadzają trójkę to powinien byc tylko jeden piłkarz z każdego klubu :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Zgadzam się, chociaż nie co do zdania o jednym piłkarzu z każdego klubu (przypomina się traktat z Nicei :D )

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
Gianluigi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 listopada 2003, 14:33

To jest skandal :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Niech ktos mie trzyma kto wprowadzil tam Roniego? Za co niby ?Chyba za swoja " piękną bużke' i za ząbki ktorych wogole nie pokazuje :-D . Dlaczego oni na siłe kreują tego Roniego na gwiazde ??. Cały świat widzial kto grał najlepiej w minionym roku PAVEL NEDVED , a nie Ronni , Zidane czy Henry ktory zadnego trofeum nie zdobyl w ostatnim roku . Jeszcze raz sie powtorze TO SKANDAL :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Sempre a Solamente Juventus!!!
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 27 listopada 2003, 15:04

Eryk Anonim FCI pisze:Powiem Wam, ze uczciwsze byłoby, gdyby znalazł się tutaj Nedved czy Shevchenko. mimo że jestem z Interu - ci dwaj panowie naprawdę zrobili dużo dla swoich zespołów i zrobili to z klasą godną nominacji.
No...zyskujesz w moich oczach :)

Skanadal! Staram się nieprzejmmować takimi plebiscytami i niebrać sobie tego do siebie ale ludzie, szlag mnie trafi jak widzę taką żenadę! :evil: :evil: :evil: Ktoś jest niepowazny! Oj szkoda gadać wogule! :evil:
real! Pffff co to jest! :?:

Obrazek
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 listopada 2003, 16:39

Obrazek
ODPOWIEDZ