Inter - Arsenal
- Reggie
 - Juventino

nie mam słów, bo to jest po prostu śmieszne, zwłaszcza po zwycięstwie 3-0 na Highbury, naprawdę współczucia Eryk

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy."  Niccolò Machiavelli
						- Dionizos
 - Juventino

Wstyd i hańba dla Włoskiego futbolu! Jak znam życie jutro Ajax zrobi z Milanu mielonkę. Nic wiecej nie mozna napisac, gorzej byc nie moze 
 . Gdzie są Włosi z poprzedniego sezonu? Honor calcio spoczywa na naszych brakach. Ale jest Pekin 8) .

- MoreLL_FTL
 - Juventino

Oj szkoda mi ich torche... a juz myslalem ze wrocili do formy ale z drugiej strony to dobrze... Mam nadzieje ze nasz KOCHANY JUVENTUS zagra jeszcze lepiej niz Arsenal.

- Dragon
 - Qualità Juventino

- Podziekował: 2 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nie no wynik napewno bardzo zaskakujący. Inter nieźle się ośmieszył przed własną publicznością 8) Jak to mówi juveluck jego takie informacje bardzo cieszą, mnie podobnie 8) No cóż raz Arsenal przegrał u siebie 3-0 to na wyjeździe rozgormił Inter. Nie miałbym nic przeciwko takiemu wynkowi w sobotę, oczywiście na naszą korzyść rzecz jasna 8) 
P.S Szczere współczucia dla was (Interowcy)... ja bym się długo niepozbierał po takim wyniku

P.S Szczere współczucia dla was (Interowcy)... ja bym się długo niepozbierał po takim wyniku

- kouba
 - Qualità Juventino

mnie też ten wynik zaskoczył  :shock: nie sądziłem że wygraja aż tak wysokko, bo że wygraja to byłem pewnien 
 dobrze by było jakby z tej grupy awansowały Lokomotiv i Dynamo 
 Inter będzie miał ogromnie ciężko awansoać, będzie musiał wygrać na wyjeżdzie z Dynamem, juz to widze 
 hehe 
 a bramka dla Interu była picem na wode, większego farta nie widziałem 
 a Henry nieżle tam hasał na lewej stronie  :shock: ale troche egoistycznie, jakby podawał więcej to by było 1-7 :!:

- Eryk Anonim FCI
 - Juventino

Śmiej się śmiej, Walo 
. A Ty Zaccheroni wyciągnij wnioski ze swojej pierwszej wielkiej porażki...

Tak, kibic Interu Mediolan. Tak, na forum Juventusu... spokojnie, bez bluzgów 
 Mam nadzieję na budujące dyskusje