Siena - Juventus
- Dionizos
- Juventino
2 Ciro FERRARA
5 Igor TUDOR
6 Salvatore FRESI
7 Gianluca PESSOTTO
8 Antonio CONTE
9 Fabrizio MICCOLI
12 Antonio CHIMENTI
14 Enzo MARESCA
15 Alessandro BIRINDELLI
18 Stephen APPIAH
22 Antonio MIRANTE
24 Ruben OLIVERA
25 Marcelo ZALAYETA
26 Edgar DAVIDS
41 Benjamin ONWUACHI
42 Giovanni BARTOLUCCI
43 Abduoulay KONKO
44 Andrea MASIELLO
Oto i caly sklad zawodnikow powolanych na spotkanie ze Siena. Jest i on, tak dlugo oczekiwany w pierwszej druzynie Benjamin. Zobaczymy co nam zaprezentuje. Mam tez nadzieje, że swoja szanse dostanie senior Olivera. Ci zawodnicy naprawde moga okazac sie przydatni w drugiej czesci sezonu.
5 Igor TUDOR
6 Salvatore FRESI
7 Gianluca PESSOTTO
8 Antonio CONTE
9 Fabrizio MICCOLI
12 Antonio CHIMENTI
14 Enzo MARESCA
15 Alessandro BIRINDELLI
18 Stephen APPIAH
22 Antonio MIRANTE
24 Ruben OLIVERA
25 Marcelo ZALAYETA
26 Edgar DAVIDS
41 Benjamin ONWUACHI
42 Giovanni BARTOLUCCI
43 Abduoulay KONKO
44 Andrea MASIELLO
Oto i caly sklad zawodnikow powolanych na spotkanie ze Siena. Jest i on, tak dlugo oczekiwany w pierwszej druzynie Benjamin. Zobaczymy co nam zaprezentuje. Mam tez nadzieje, że swoja szanse dostanie senior Olivera. Ci zawodnicy naprawde moga okazac sie przydatni w drugiej czesci sezonu.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Wow! Wiem, że zawsze w PW grają rezerwy ale tak ,,dalekich rezerw'' nie wystawialiśmy już dawno
Aż 4 graczy z Primavery. No proszę. Skład naprawdę rezerwowy no ale jak się ma najmocniejszy team w histori to trzeba dawać szansę nawet zawodnikom z Primavery
Ciekawe czy zagra Benjamin.
Mam nadzieje, że całym zespołem pokieruje doświadczony weteran E.Davids a pomagać mu będzie Appiah. Oni muszą wziąć grę na własne barki.
Niemożemy tego meczu przegrać, fatalnie by było w takim spotkaniu przerwać naszą wspaniałą passę 8) :twisted:
Forza JUVENTUS! :twisted:

Mam nadzieje, że całym zespołem pokieruje doświadczony weteran E.Davids a pomagać mu będzie Appiah. Oni muszą wziąć grę na własne barki.
Niemożemy tego meczu przegrać, fatalnie by było w takim spotkaniu przerwać naszą wspaniałą passę 8) :twisted:
Forza JUVENTUS! :twisted:

- Wojtom
- Juventino
no no ....sklad taki sobie , ale zobaczymy co nam młodziaki pokażą
!! szkoda ze nie gra Buffon i Del Piero ....mysle ze bedzie 1:2 lub 1:3 8) !! a i wie ktos czy bedzie ten meczyk leciał na Rai Uno , Due albo Tre ????
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Myślę żę Siena będzie walczyć i wgramy jakieś 3-2
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- DeeJay
- Juventino
To że wyjdą zawodnicy którzy mniej grywają było pewne. Ale nie przypuszczałem, że skład będzie aż tak rezerwowy! W takim przypadku może być ciężej niż przypuszczałem. Teraz jedyne co można, to czekać na decyzję, w sprawie pierwszej jedenastki Sieny. Wszyscy najmocniejsi są powołani. Pytanie tylko, czy wszyscy wystąpią? Tak jak przypuszczałem, kontuzja wyeliminowała Chiese.
1 Generoso ROSSI
2 Leandro CUFRE
4 Michele MIGNANI
5 Bruno CIRILLO
8 Stefano ARGILLI
9 Tore Andre FLO
11 Nikola LAZETIC
12 Carlos Andres ARANO
14 Marco FORTIN
19 Antonio MORELLO
21 Rodrigo TADDEI
23 Roberto D'AVERSA
25 Nicola VENTOLA
28 Gianni GUIGOU
30 Alessandro CUCCIARI
31 Raffaele RUBINO
32 Daniele DELLI CARRI
33 Fernando MENEGAZZO
80 Simone BONOMI
W Juve w ataku chętnie zobaczyłbym Miccoliego z Benjaminem. Jednak sądze, że zamiast Benjamina od pierwszych minut wybiegnie Zalayeta. Może Davids w końcu zagra. Licze także, iż Oliveira i Maresca pokażą się z jak najlepszej strony.
1 Generoso ROSSI
2 Leandro CUFRE
4 Michele MIGNANI
5 Bruno CIRILLO
8 Stefano ARGILLI
9 Tore Andre FLO
11 Nikola LAZETIC
12 Carlos Andres ARANO
14 Marco FORTIN
19 Antonio MORELLO
21 Rodrigo TADDEI
23 Roberto D'AVERSA
25 Nicola VENTOLA
28 Gianni GUIGOU
30 Alessandro CUCCIARI
31 Raffaele RUBINO
32 Daniele DELLI CARRI
33 Fernando MENEGAZZO
80 Simone BONOMI
W Juve w ataku chętnie zobaczyłbym Miccoliego z Benjaminem. Jednak sądze, że zamiast Benjamina od pierwszych minut wybiegnie Zalayeta. Może Davids w końcu zagra. Licze także, iż Oliveira i Maresca pokażą się z jak najlepszej strony.
- Dionizos
- Juventino
Mimo, że ten mecz jest wielka okazja dla Benjiego, to nie sadze abysmy mogli radowac
sie jego gra od poczatku meczu. Lippi raczej ryzykowac nie bedzie. Przy tak rezerwowym skladzie kolejne zmiany wyszlyby nam tylko na złe.