Siena - Juventus
- DeeJay
- Juventino
Już w najbliższy wtorek Juventus pojedzie do Sieny, gdzie na Artemio Franchi zmierzy się z tamtejszą drużyną.
Jak wiadomo Puchar Włoch nie cieszy się zbyt wielkim zainteresowaniem i zazwyczaj drużyny z wyższej pułki takie mecze odpuszczają. Lippi już zapowiedział, że w tym meczu zagrają Ci, którzy nie grali z Modeną. A więc na pewno zobaczymy Miccoliego i pewnie Zalayete (As Coppa Italia
). Myśle, że Lippi da też odpocząć Buffonowi czy Nedvedowi.
Siena radzi sobie w tym sezonie bardzo dobrze. Najlepiej chyba prezentuje się w linii ataku gdzie prym wiedzie FLO i CHIESA (5 bramek w Serie A) na których trzeba będzie uważać.
Ogólnie rzecz biorąc spotkanie będzie ciężką przeprawą dla Juve. Jednak wierze, że i w tym przypadku system rotacji się sprawdzi i nie przegramy tego wyjazdowego spotkania.
A wy co sądzicie o tym meczu?
Ja stawiam 1-1
Jak wiadomo Puchar Włoch nie cieszy się zbyt wielkim zainteresowaniem i zazwyczaj drużyny z wyższej pułki takie mecze odpuszczają. Lippi już zapowiedział, że w tym meczu zagrają Ci, którzy nie grali z Modeną. A więc na pewno zobaczymy Miccoliego i pewnie Zalayete (As Coppa Italia
Siena radzi sobie w tym sezonie bardzo dobrze. Najlepiej chyba prezentuje się w linii ataku gdzie prym wiedzie FLO i CHIESA (5 bramek w Serie A) na których trzeba będzie uważać.
Ogólnie rzecz biorąc spotkanie będzie ciężką przeprawą dla Juve. Jednak wierze, że i w tym przypadku system rotacji się sprawdzi i nie przegramy tego wyjazdowego spotkania.
A wy co sądzicie o tym meczu?
Ja stawiam 1-1
Ostatnio zmieniony 23 listopada 2003, 13:38 przez DeeJay, łącznie zmieniany 1 raz.
- Seiru
- Juventino
Nie no ja licze na wygraną.....Flo i Chiesa mogą być naprawde groźni, ale nawet jakby sprawili niespodzianke w pierwszym meczu to w drugim juz Lippi postara się o wygraną....
A czy aby na pewno Siena bedize tez grała najsilniejszym składem?
A czy aby na pewno Siena bedize tez grała najsilniejszym składem?
non mollare mai
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Pojedynek zapowiada sie naprawdę bardzo emocjonująco. Nasze rezery, wielkie rezerwy 8) vs nieobliczalna Siena. Jak już wielokrotnie podkreslałem, w tym seoznie mamy tak silne rezerwy, że jesteśmy w stanie zdobyć wkońcu 10 PW. Dodam , że ostanio dokonaliśmy tego w ...1995r. pokonują Parmę.
Sienie niep omogą ,,nasze'' dawne stoje
:twisted: Naprawdę zależy mi , żeby wkońcu wygrać PW. Stawiam 0-2 :twisted: Miccoli i Di Vaio
Sienie niep omogą ,,nasze'' dawne stoje

- DeeJay
- Juventino
Siena zremisowała dziś z Udinese na Stadio Friuli 1-1. Ogólnie mówiąc rozegrała dosyć słabe spotkanie. Udinese cały mecz przeważało, jednak udało im się to udokumentować zaledwie jedną bramką. Bramka zdobyta przez Tore Andre Flo 12 minut przed końcem dała Sienie remis.
Jednak nie to jest najważniejsze. W 20 minucie z powodu urazu mięśnia nogi z boiska zszedł Chiesa, którego zastąpił Ventola. Nie wiadomo na ile kontuzja ta jest poważna, ale w meczu Sieny z Juve, który odbędzie się już za dwa dni niemal na pewno go nie zobaczymy.
PS. Mecz będzie transmitowany przez stację RAIDUE. Jednak możemy się troche przeliczyc, gdyż niemal zawsze mecze te są kodowane.
Jednak nie to jest najważniejsze. W 20 minucie z powodu urazu mięśnia nogi z boiska zszedł Chiesa, którego zastąpił Ventola. Nie wiadomo na ile kontuzja ta jest poważna, ale w meczu Sieny z Juve, który odbędzie się już za dwa dni niemal na pewno go nie zobaczymy.
PS. Mecz będzie transmitowany przez stację RAIDUE. Jednak możemy się troche przeliczyc, gdyż niemal zawsze mecze te są kodowane.
- Dionizos
- Juventino
Papa Chimenti w bramce 8) ? Może byc co najmniej ciekawie. Mam tylko nadzieje, że Juve utrzyma swietna passe bez porazki. Mniejsza juz o sam wynik. A czemu by tak nie sprobowac wreszcie tego, calego Benjamina? Chyba nikt od tego nie zachoruje. A jezeli Nigeryjczyk sie sprawdzi, to nie bede juz zmuszony do ogladania Zalayety :? .