Operacja Buffonka...NIEEEEEEEE
- darel
- Juventino
Jakoś nie chce mi sie w to za bardzo wierzyc. Ale poczekajmy do dzisiejszego meczu - Buffon jest wymieniany w wyjsciowym skladzie, jesli nie zagra, tzn ze cos jest nie tak
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Boże proszę cie nie to nie będzie prawda.
Oby to była plota.
Oby to była plota.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- azuriana
- Juventino
Po 1 na forum nie jest głośno bo to nowa sprawa :?Tarnos15 pisze:NIE WIEZE BO
Po 1: Było by o tym głośno...przynajmiej by cos wspomnieli na JuvePoland
Po 2: Buffon jest w przewidywanych składach na dzisiejszy mecz
Napewno byśmy cos o tym wiedzieli a moze na tym forum wpisala sie jakas fanka milanu albo jakiegos innego chu.... zeby tylk zasiac troche paniki. Wszystko sie wyjasni dzisiaj na meczu FORZA JUVE!!!!!!!!!!
Po2 nie obrażaj mnie nazywając Fanką Milanu!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
ALEX,GIGI,JUVE PER SEMPRE...
- Reggie
- Juventino
To pewnie kolejna plota rozsiewana przez żądnych sensacji dziennikarzy, jeśli nawet boli go bark, to na pewno nie jest to nic poważnego 8)
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Już możemy być spokojni. W newsie na JP jest wyjaśnione, że to plotka. Fakt, że Buffon narzeka na ból barku ale operacja nie jest wcale konieczna. W LM prawdopobnie będzie bronić Chimenti. Oby zaliczył lepsze występy niż w poprzednim sezonie
3maj się Gigi!

- RadeKas
- Juventino
Nawet gdyby to bylo cos powaznego, to zawsze jest jeszce swietny Fabian Carrini, ktory moglby wrocic i godnie zastepowac Gigiego. Tazke spokojnie, mamy zastepstwo. Ale i tak Gigi the best 8)
srali muszki będzie wiosna
- BIGGI
- Qualità Juventino
No nie....jak Chimenti ma bronić w LM to ja nie wiem :? :?
Mam nadzieje ze to jakoś dobrze zostanie rozwiązane, oby Juventus na tym nie ucierpiał. Ale zdrowie Buffona jest najważniejsze, bo taka kontuzja może sie ciągnąc i ciągnąc jak nie zostanie zaleczona za wczasu.
Mam nadzieje ze to jakoś dobrze zostanie rozwiązane, oby Juventus na tym nie ucierpiał. Ale zdrowie Buffona jest najważniejsze, bo taka kontuzja może sie ciągnąc i ciągnąc jak nie zostanie zaleczona za wczasu.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ufffffffffffffffffff ale ulga myślałem że będę najmłodszym człowiekiem który umrze na serce (mam 16 lat). Ale naszczęście to była zwykła plota.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
- bblackk
- Juventino
Myślę że Tarnos'owi chodziło o to że ty się dowiedziałas tej informacji o Buffon'ie od jakiejś fanki Milanu, a nie że ty jesteś fanką Milanu... ^^'azuriana pisze:Po 1 na forum nie jest głośno bo to nowa sprawa :?Tarnos15 pisze:NIE WIEZE BO
Po 1: Było by o tym głośno...przynajmiej by cos wspomnieli na JuvePoland
Po 2: Buffon jest w przewidywanych składach na dzisiejszy mecz
Napewno byśmy cos o tym wiedzieli a moze na tym forum wpisala sie jakas fanka milanu albo jakiegos innego chu.... zeby tylk zasiac troche paniki. Wszystko sie wyjasni dzisiaj na meczu FORZA JUVE!!!!!!!!!!
Po2 nie obrażaj mnie nazywając Fanką Milanu!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: