Davids - Appiah??

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2003, 16:31

Przy obeznym stanie rzeczy, oczywiste, ze lepszy jest Appiah. Forme Davidsa pozostawie bez komentarza. A Appiah w meczach ktore widzialem gral bardzo dobrze. Za dwa lata to bedzie czolowka swiatowa.

srali muszki będzie wiosna
MoreLL_FTL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2003, 16:36

Davids zawsze będzie dla mnie "wojownikiem" Juve. Zawsze grał dobrze i pokazywał że jest dobrym piłkarzem ale także bardzo często zachowywał się zbyt porywczo. Dostawał żółte kartki i osłabiał skład. Teraz już chyba jego czas minął odejdzie z Juve i chyba już nigdy nie będzie tak dobry jak w Juve. Jednak brawa dla niego za całokształt. A co do Appiah jest młodym dobrym i bardzo utalentowanym zawodnikiem. Pewny następca Davidsa. Pokazał nieraz już co potrafi i ja stawiam na niego. Niestety obaj piłkarze nie mogą grać jednocześnie i chociaz ciezko mi to przechodzi przez gradło musze przyznac ze nadzszedł czas by zastąpić Edgara... Appiah jest wyśmienity. A dla Davidsa serdeczne słowa uznania za to co zrobił dla Juve i dla nas. Brawa!

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2003, 16:38

tutaj trzeba patrzec w dwoch kategoriach..poczatku wystepow w JUVE oraz tego sezonu...jesli od poczatku wystepow to wiadomo ze Edgar bije Appiaha na glowe..ale w tym sezonie jest slaby wiec Appiah tutaj kroluje..

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2003, 17:11

Moim zdaniem Apiah jest nie wiele ale jednak gorszy od Davidsa . Davids jest świetnym technikiem i ma duszę wojownika . Apiah może nie jest tak dobrze wyszkolony technicznie , ale gra bardzo dobrze i ie popełnia błędów . Ja osobiście wolę Davidsa , ale on niestety ma odejść z Juve , więc może lepiej żeby Apiah szybciej znalazł swoie miejsce w drużynie .

Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 listopada 2003, 17:23

Ja sądze ze powinien grać Appiah jest młodszy bardziej perspektywiczny tak bym to określił najlepiej by było aby teraz Chelsea zaproponowało za Davidsa ze 25 milionów i go sprzedać albo niech podpisze nowy kontrakt i gra kapitalnei jak zawsze z resztą 8)

Zawsze Wierni ! ! !
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 14 listopada 2003, 17:37

Ten temat był już poruszany wiele razy i zawsze były mieszane uczucia. Ja sam niewiem kto powienin grać. Jednak z davidsem jestem bardzo związany i póki go mamy powinniśmy to wykorzystywać a nie, że Edgar całe mecze siedzi na ławce :? Appiah u nas się jeszcze dłuuugo nagra. Ale Appiah prezentuje się naprawdę dobrze. razem jak grają też to wygląda dobrze. Niech się dzieje wola Lippiego.

A co do szkoły. Ja dziś byłem, wysiedziałem całe 8 godzin :) Za to jutro mamy odrabiać poniedziałek i iść do szkoły...dla mie sobota zawsze była dniem wolnym.. 8) :D

Obrazek
Mario_166

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2003, 18:33

Lubie Apoiaha ale dlamnie Edgar jets duzo lepszy mam nadzieje ze zostanie :)

Villya

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2003, 21:06

Davids niespełne 4 miesiące temu był nie do zastąpienie w obecnej chwili przechodzi jakiś kryzys czy poważny???? Jest to taki zawodnik , który w każdej chwili może ją odzyskać......więc ucieszyłabym się gdyby został w Juve ale nic na siłę...jak na razie Appiah gra bardzo dobrze i widać , żę się dobrze czuje na boisku...więc na razie Edgar ma barzdo małe szanse na podstawową jedenastkę :?

Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
Pawel29

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2003, 21:37

Niewątpliwie Davids jest zawodnikiem,który ma już pewną pozycję wyrobioną na arenie międzynarodowej.A Appiah dopiero się uczy,ale chyba nikt nie zaprzeczy,że to jest ogromny talent.I w przyszłości ma szansę uzyskać taki poziom jak Edgar.Obawiam się jednak,że ten temat będzie wkrótce nieaktualny.Raczej Edgar po tym sezonie odejdzie :( <oby nie> :!: :!:

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2003, 12:36

Z pewnością Lippi wie więcej od nas. On stawia częściej na Appiaha, więc pewnie on znajduje się w lepszej dyspozycji. Różnie można to interpretować. Z jednej strony może nie stawiać na Davidsa, gdyż odchodzi z klubu i Appiah powinien jak najszybciej się zaaklimatyzować. Z drugiej strony, powinno się wykożystać cały potencjał Davidsa póki gra dla Juve. Ciężko cokolwiek powiedzieć. Jeno jest pewne - Lippi wie co robi.

Gofer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2003, 21:41

juve20 pisze:Dla mnie Davids jesdt bezkonkurencyjny.Oglądałem Appiacha w kilku meczach i niczym mnie nie zachwycił ,a technicznie to ustępuje wiele Davidsowi.
BRAVO!
DOKŁADNIE TAK SAMO UWAŻAM!!!

.::WWW.JUVENTUSTURYN.COM::. - POLSKI SERWIS STAREJ DAMY
bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2003, 22:36

Wogóle jak dla mnie nie ma co porównywać... Davids to dla mnie podpora pomocy, jego doswiadcznie, ogranie, technika, i wogóle jego faule ;) Appiah ma jeszcze czas wiele sie od Davidsa nauczy, ale narazie powinien wystepować Davids, Appiah jest mlody zdązy się nagrać. A tak wogóle to jeszcze nie pokazuje tego czym zachwycał w swoim poprzednim klubie.

KSG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 listopada 2003, 00:29

Davids jest lepszy :roll:

Górnik ZABRZE mistrzem Polski- Wloch-JUVE
Gofer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2003, 08:19

ADAMJUVENTUSPL pisze:
Marcin-IRONEK pisze:
Yari pisze: kto z Was sobie zrobił dziś dzień wolny od szkoły?:):). Czasami cza sobie ,,wypocząć":) :D :D :D :D :D
Ja. Miałem 2 pierwsze w-f i po drodze z w-f "zabłądziłem" :D
A co do tematu, to dla mnie powinien grać APPIAH bo DAVIDS widocznie nie chce u nas grać, skoro kontraktu nie podpisał.
To nie Edgar nie chce z nami przedłużyć kontraktu, tylko Moggi z Davidsem nie chce.
dokładnie!

.::WWW.JUVENTUSTURYN.COM::. - POLSKI SERWIS STAREJ DAMY
Shakal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 listopada 2003, 16:25

Myśle że Appiah jest lepszy. Jeste młody i wydaje mi się że pełen ochoty do gry, w davidsie już to wygasło :D

Pozdrawiam

Shakal - FORZA JUVE!!!!!!!!!!
ODPOWIEDZ