Milan - Juventus w TV !!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ja również nie mam żadnego z wymienionych programów
Ale na mecz prawdopodobnie wybiorę się do baru. Tylko, że jutro święto i jest czynne tylko do 22.00 :? No nic jak wyciągnę ojca to pójdę
Mecz mi kumpel nagra więc i tak jeszcze obejrzę sobie na spokojnie.
Łukasz.juventinho, weź TY czytaj co inni piszą bo bycie na forum niep olega tylko na pisaniu wypowiedzi a olewaniu tego co piszą inni :evil: Prawie w kążdym temacie jest Twój post, typu, że niegdy niczego niewiesz, a o co chodzi, a 1 czy 2 posty wcześniej wszystko było dokładnie napisane :? To jest irytujące, naprawdę, zastanów się nad tym.

Łukasz.juventinho, weź TY czytaj co inni piszą bo bycie na forum niep olega tylko na pisaniu wypowiedzi a olewaniu tego co piszą inni :evil: Prawie w kążdym temacie jest Twój post, typu, że niegdy niczego niewiesz, a o co chodzi, a 1 czy 2 posty wcześniej wszystko było dokładnie napisane :? To jest irytujące, naprawdę, zastanów się nad tym.

- BIGGI
- Qualità Juventino
On i tak już tu nie zajrzyTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Ja również nie mam żadnego z wymienionych programówAle na mecz prawdopodobnie wybiorę się do baru. Tylko, że jutro święto i jest czynne tylko do 22.00 :? No nic jak wyciągnę ojca to pójdę
Mecz mi kumpel nagra więc i tak jeszcze obejrzę sobie na spokojnie.

- 3d_man
- Juventino
Eurosport brytyjski to nie ten sam co my odbieramykrzyzu pisze:Hmmm , cos mis ie nie widzi z tymi stacjami , widze ze czesc jest kodowana , pozatym Eurosport? Na eurosporcie nie ma nawet skrotow z Serie A , jezeli jzu z tych bardziej dostepnych to conajwyzej na DSF na Laoli beda skroty .... Ale Live to mi sie widzi ze nie poogladam.....
a co do meczu to radze przegladnac programy ukrainskie/bialoruskie/itp bo niekiedy mozna trafic na mecz, ktory wczesniej nie byl wcale zapowiedziany...
la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
- krzyzu
- Juventino
No coz , skoro go nie odbieramy to przez net na pewno nie nadje.
ALe kurcze szkoda ze nie ma u nas systemu pay per view , place pare groszy i mam jeden meczyk odkodowany , mozna by sie nawet w pare osob zebrac , jedna oplata, wyszlo by grosze , a jaka przyjemnosc , ja niestety nie znam osobisice zadnego zagorzalego fana biano nerrich , ale i tak samemu bylo by spoko , eghhhh , kiedy my sie doczekamy cywilizacji......
ALe kurcze szkoda ze nie ma u nas systemu pay per view , place pare groszy i mam jeden meczyk odkodowany , mozna by sie nawet w pare osob zebrac , jedna oplata, wyszlo by grosze , a jaka przyjemnosc , ja niestety nie znam osobisice zadnego zagorzalego fana biano nerrich , ale i tak samemu bylo by spoko , eghhhh , kiedy my sie doczekamy cywilizacji......
Forza Italia !
- Korot
- Juventino
hahahaha loooooolMane pisze:Nie wierz w cuda, syste SECA2 nie zostal zlamany i nie zanosi sie aby nastapilo to w najblizszym czasie:)
jak masz aster city albo upc, to rozkodujesz szit, bo oni daja sygnał analogowy. w astercity - syster/nagra, a w upc cablecrypt. seca 2 to zupelnie inna bajka (cyfra).
w astercity jest super jakosc obrazu i dzwiek. w upc (ktory mam ja) nie jest juz tak super - nie ma dzwieku i obraz jest taki sobie, ale za darmo. dam to jutro na projektor i bede mial juve na calej scianie:)
to jest tez oodpowiedz na pytanie xmena 15.
-poprosze pire ze smalcem
-nie ma ze smalcem. z dżemem są pire.
-nie ma ze smalcem. z dżemem są pire.
- Wojtom
- Juventino
musisz miec zainstalowany realplayer i tam masz do wyboru programy ktore mozna ogladac przez internet !! i wybierasz sport i szukasz programu na ktorym bedzie leciał meczyk Juve !! 8) n.p eurosport,bbcsport,itp.są tam !!
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.