Milan - Juventus w TV !!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2003, 17:47

x_men_15 pisze:
Korot pisze:dobrze ze sobie rozkodowałem c+
hehe

Korot ja to samo :D :D :D :D :D

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2003, 17:56

Chyba na cyfrze jest abu dhabi. Tylko nie wiem po co mi ta informacj, skoro na cyfrze jest tez Canal niebieski

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 31 października 2003, 17:59

Ja również nie mam żadnego z wymienionych programów :( Ale na mecz prawdopodobnie wybiorę się do baru. Tylko, że jutro święto i jest czynne tylko do 22.00 :? No nic jak wyciągnę ojca to pójdę :) Mecz mi kumpel nagra więc i tak jeszcze obejrzę sobie na spokojnie.
Łukasz.juventinho, weź TY czytaj co inni piszą bo bycie na forum niep olega tylko na pisaniu wypowiedzi a olewaniu tego co piszą inni :evil: Prawie w kążdym temacie jest Twój post, typu, że niegdy niczego niewiesz, a o co chodzi, a 1 czy 2 posty wcześniej wszystko było dokładnie napisane :? To jest irytujące, naprawdę, zastanów się nad tym.

Obrazek
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2003, 18:02

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Ja również nie mam żadnego z wymienionych programów :( Ale na mecz prawdopodobnie wybiorę się do baru. Tylko, że jutro święto i jest czynne tylko do 22.00 :? No nic jak wyciągnę ojca to pójdę :) Mecz mi kumpel nagra więc i tak jeszcze obejrzę sobie na spokojnie.
Łukasz.juventinho, weź TY czytaj co inni piszą bo bycie na forum niep olega tylko na pisaniu wypowiedzi a olewaniu tego co piszą inni :evil: Prawie w kążdym temacie jest Twój post, typu, że niegdy niczego niewiesz, a o co chodzi, a 1 czy 2 posty wcześniej wszystko było dokładnie napisane :? To jest irytujące, naprawdę, zastanów się nad tym.
On i tak już tu nie zajrzy :D :D Trzeba by mu na priva wyslać :D

krzyzu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2003, 20:56

No coz , ale czy ktoras ze stacji nadaje przez net? ktos moze wie , i zebym mogl sobie chociaz na Real Playerze looknac......

Forza Italia !
Mane

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 października 2003, 21:52

Kolega za bardzo sie rozmarzyl, teraz takie czasy, ze jak nie zaplacisz to porzadnego meczu nie obejrzysz.

3d_man

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2003, 22:03

krzyzu pisze:Hmmm , cos mis ie nie widzi z tymi stacjami , widze ze czesc jest kodowana , pozatym Eurosport? Na eurosporcie nie ma nawet skrotow z Serie A , jezeli jzu z tych bardziej dostepnych to conajwyzej na DSF na Laoli beda skroty .... Ale Live to mi sie widzi ze nie poogladam.....
Eurosport brytyjski to nie ten sam co my odbieramy :wink:

a co do meczu to radze przegladnac programy ukrainskie/bialoruskie/itp bo niekiedy mozna trafic na mecz, ktory wczesniej nie byl wcale zapowiedziany...

la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
krzyzu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2003, 22:07

No coz , skoro go nie odbieramy to przez net na pewno nie nadje.

ALe kurcze szkoda ze nie ma u nas systemu pay per view , place pare groszy i mam jeden meczyk odkodowany , mozna by sie nawet w pare osob zebrac , jedna oplata, wyszlo by grosze , a jaka przyjemnosc , ja niestety nie znam osobisice zadnego zagorzalego fana biano nerrich , ale i tak samemu bylo by spoko , eghhhh , kiedy my sie doczekamy cywilizacji......

Forza Italia !
Korot

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 października 2003, 22:11

Mane pisze:Nie wierz w cuda, syste SECA2 nie zostal zlamany i nie zanosi sie aby nastapilo to w najblizszym czasie:)
hahahaha looooool
jak masz aster city albo upc, to rozkodujesz szit, bo oni daja sygnał analogowy. w astercity - syster/nagra, a w upc cablecrypt. seca 2 to zupelnie inna bajka (cyfra).
w astercity jest super jakosc obrazu i dzwiek. w upc (ktory mam ja) nie jest juz tak super - nie ma dzwieku i obraz jest taki sobie, ale za darmo. dam to jutro na projektor i bede mial juve na calej scianie:)

to jest tez oodpowiedz na pytanie xmena 15.

-poprosze pire ze smalcem
-nie ma ze smalcem. z dżemem są pire.
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2003, 22:16

nie wiem czy to wypali , ale chyba mozna ogladac ten mecz przez Real Playera na necie, bo tam jest program ESPN !!! jesli tak to spoko :D 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Mane

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 października 2003, 22:18

Mozesz napisac jak to odpalic ?

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2003, 22:42

musisz miec zainstalowany realplayer i tam masz do wyboru programy ktore mozna ogladac przez internet !! i wybierasz sport i szukasz programu na ktorym bedzie leciał meczyk Juve !! 8) n.p eurosport,bbcsport,itp.są tam !!

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 31 października 2003, 23:50

wojtom11 pisze:musisz miec zainstalowany realplayer
a skad go sciągnąć :?: a może ktoś może nam go przesłać :?:

Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 listopada 2003, 11:47

ja tam mam kartę piracką do cyfry wszystkie programy rozkodowane :D spoko tylko kanał + mi się do 5 minut wyłancza na jakieś 15 sek. dlatego wolę oglądnąć na Sport + 8)

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 listopada 2003, 12:04

Canal + mógłby zrobić niespodziankę jak kiedyś odkodował na mecz Roma - Lazio to teraz mogli by zrobić to samo na mecz Milan - Juventus.

ODPOWIEDZ