Szewczenko: Trafię po raz setny!
- x_men_1988
- Juventino
FORZA MILAN pisze:Chłopcy ja jestem fanem Shevy od 6 lat!!! Zapewniam was ze nie tylko strzeli swoja 100 bramke lecz takze 101.Wasza obrona do najsilniejszych nie nalezy wiec dla Shevy to bedzie pestka.Co prawda bramkarz dobry ale musi peknac przed najlepszym piłkarzem Świata.
HaHaHaHaHaHaHaHaHa . Kto ma słabą obronę to ma , Sheva o mjanie najlepszego piłkarza świata może pomażyć . Milan przegra z kretesem tak jak to było przed sezonem .
- Johnny777
- Juventino
Tylko się nie udław od tej "pestki".... :twisted: Wy za to macie "genialną" obronę... co żaden klub ich nie przejdzie...poza Brugią - najsilniejszym klubem świata...co? :twisted:FORZA MILAN pisze:Chłopcy ja jestem fanem Shevy od 6 lat!!! Zapewniam was ze nie tylko strzeli swoja 100 bramke lecz takze 101.Wasza obrona do najsilniejszych nie nalezy wiec dla Shevy to bedzie pestka.Co prawda bramkarz dobry ale musi peknac przed najlepszym piłkarzem Świata.

- Nero
- Juventino
Szewczenko jest groźnym napastnikiem i może strzelić bramkę.
Możę też nie strzelić, a dodatkowo zmarnować dogodną sytuację. Taki fach, a Szewa wcale nie wyróżnia się wysoką skutecznością. Zdarza mu się knocić zanim coś strzeli. To nie jest strzelec.
Możę też nie strzelić, a dodatkowo zmarnować dogodną sytuację. Taki fach, a Szewa wcale nie wyróżnia się wysoką skutecznością. Zdarza mu się knocić zanim coś strzeli. To nie jest strzelec.
- FORZA MILAN
- Milanista
Zgadzam sie w tamtym sezonie mieliscie bardzo dobra obrone ale w tym jest łatwa do przejscia.Wogole wasi obroncy lubia faulowac blisko pola karnego co moze sie dla was skonczyc nie najlepiej.Sheva rzuty wolne tez umie strzelac co udowodnil juz w tym sezonie.A na dodatek jest jeszcze Pirlo,Rui Costa,Kaka a nawet Rivaldo<o ile zagra>.BIGGI pisze:Co ty powiesz ?? Tylko że ta NIENAJSILNIEJSZA obrona puściła w zeszłym sezonie najmniej bramek w lidze :lol:FORZA MILAN pisze:Chłopcy ja jestem fanem Shevy od 6 lat!!! Zapewniam was ze nie tylko strzeli swoja 100 bramke lecz takze 101.Wasza obrona do najsilniejszych nie nalezy wiec dla Shevy to bedzie pestka.Co prawda bramkarz dobry ale musi peknac przed najlepszym piłkarzem Świata.
A najlepszym piłkarzem jest PAVALEK NEDVED
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Zgadza się, każdy ma chwilę słabościGianluigi pisze:Nawet najlepsi mają chwile słabosciTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Azadobry :twisted:
A co do tego jego gols co opisywał. Mam go na kopie, cały czas jak go oglądam to mi szczęka opada :? ZAstanawiem sie tylko jak Buffon mógł dać sobie tak strzelić....![]()
. Ten gol wtedy zostal chyba nawet wybranym najwazniejszym golem sezonu.
Ten gol najwążniejszym w sezonie? :shock: Co oni gadają, gol zdobyty w 14 kolejce i najważniejszy :? Najładniejszy to może, owszem ale najważniejszy to odpada
FORZA MILAN, wiesz, że pewność siebie bardzo często potrafi zgubi człowieka? Pozatym nie mów, że Szeva jest najlepszym piłkarzem na Świecie, może dla Ciebie tak ale ogółnie niewiem nawet czy jest brany pod uwagę w plebiscycie France Footaball.

- RuTeK
- Juventino
Osr...... sie a nie strzeli
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Łukasz.juventihno
- Juventino
napewno do swojej bramy trafi bo buffonowi to nie napewno nie.
forza juve forza zks stal rz-ow
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
- FORZA MILAN
- Milanista
Zobaczymy kto bedzie mial racje.Co do plebiscytu France Football jest nominowany.2 lata temu byl numerem 3 tuz za Zidanem i Figo.Ale w tym roku juz spokojnie bedzie numerem 1.Wtedy sukcesow nie odnosil a teraz bedzie ich troche.
- Gianluigi
- Juventino
Sorry miałem na myśli najładniejszy , byłem pewien ,ze tak napisałem, :oops: . Przeciez najwazniejsze gole strzela tylko JuveTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Zgadza się, każdy ma chwilę słabościGianluigi pisze:Nawet najlepsi mają chwile słabosciTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Azadobry :twisted:
A co do tego jego gols co opisywał. Mam go na kopie, cały czas jak go oglądam to mi szczęka opada :? ZAstanawiem sie tylko jak Buffon mógł dać sobie tak strzelić....![]()
. Ten gol wtedy zostal chyba nawet wybranym najwazniejszym golem sezonu.
![]()
Ten gol najwążniejszym w sezonie? :shock: Co oni gadają, gol zdobyty w 14 kolejce i najważniejszy :? Najładniejszy to może, owszem ale najważniejszy to odpada![]()
FORZA MILAN, wiesz, że pewność siebie bardzo często potrafi zgubi człowieka? Pozatym nie mów, że Szeva jest najlepszym piłkarzem na Świecie, może dla Ciebie tak ale ogółnie niewiem nawet czy jest brany pod uwagę w plebiscycie France Footaball.

Sempre a Solamente Juventus!!!