Szewczenko: Trafię po raz setny!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2003, 21:29

FORZA MILAN pisze:Chłopcy ja jestem fanem Shevy od 6 lat!!! Zapewniam was ze nie tylko strzeli swoja 100 bramke lecz takze 101.Wasza obrona do najsilniejszych nie nalezy wiec dla Shevy to bedzie pestka.Co prawda bramkarz dobry ale musi peknac przed najlepszym piłkarzem Świata.

HaHaHaHaHaHaHaHaHa . Kto ma słabą obronę to ma , Sheva o mjanie najlepszego piłkarza świata może pomażyć . Milan przegra z kretesem tak jak to było przed sezonem .

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2003, 23:04

FORZA MILAN pisze:Chłopcy ja jestem fanem Shevy od 6 lat!!! Zapewniam was ze nie tylko strzeli swoja 100 bramke lecz takze 101.Wasza obrona do najsilniejszych nie nalezy wiec dla Shevy to bedzie pestka.Co prawda bramkarz dobry ale musi peknac przed najlepszym piłkarzem Świata.
Tylko się nie udław od tej "pestki".... :twisted: Wy za to macie "genialną" obronę... co żaden klub ich nie przejdzie...poza Brugią - najsilniejszym klubem świata...co? :twisted: :D Śmieszny jesteś... :D :twisted:

Nero

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 października 2003, 09:15

Szewczenko jest groźnym napastnikiem i może strzelić bramkę.
Możę też nie strzelić, a dodatkowo zmarnować dogodną sytuację. Taki fach, a Szewa wcale nie wyróżnia się wysoką skutecznością. Zdarza mu się knocić zanim coś strzeli. To nie jest strzelec.

Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2003, 14:07

Myśle że nie da rady strzelić 100 gola w tej kolejce ale zobaczymy

K@A

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2003, 14:09

Dobre może sobie pomażyć nie pozwolom mu na to nasi świetni obrońcy :D

JUVE KING :] !!! FORZA LA JUVE LA JUVE LA JUVE ALE
FORZA MILAN

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 30 października 2003, 14:27

BIGGI pisze:
Co ty powiesz ?? Tylko że ta NIENAJSILNIEJSZA obrona puściła w zeszłym sezonie najmniej bramek w lidze :lol:

A najlepszym piłkarzem jest PAVALEK NEDVED
Zgadzam sie w tamtym sezonie mieliscie bardzo dobra obrone ale w tym jest łatwa do przejscia.Wogole wasi obroncy lubia faulowac blisko pola karnego co moze sie dla was skonczyc nie najlepiej.Sheva rzuty wolne tez umie strzelac co udowodnil juz w tym sezonie.A na dodatek jest jeszcze Pirlo,Rui Costa,Kaka a nawet Rivaldo<o ile zagra>.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 30 października 2003, 14:54

Gianluigi pisze:
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Azadobry :twisted:
A co do tego jego gols co opisywał. Mam go na kopie, cały czas jak go oglądam to mi szczęka opada :? ZAstanawiem sie tylko jak Buffon mógł dać sobie tak strzelić.... :wink:
Nawet najlepsi mają chwile słabosci :wink: . Ten gol wtedy zostal chyba nawet wybranym najwazniejszym golem sezonu.
Zgadza się, każdy ma chwilę słabości :wink:
Ten gol najwążniejszym w sezonie? :shock: Co oni gadają, gol zdobyty w 14 kolejce i najważniejszy :? Najładniejszy to może, owszem ale najważniejszy to odpada :wink:

FORZA MILAN, wiesz, że pewność siebie bardzo często potrafi zgubi człowieka? Pozatym nie mów, że Szeva jest najlepszym piłkarzem na Świecie, może dla Ciebie tak ale ogółnie niewiem nawet czy jest brany pod uwagę w plebiscycie France Footaball.

Obrazek
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2003, 15:23

Osr...... sie a nie strzeli

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 października 2003, 15:37

Pożyjemy zobaczymy

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
Noodels

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 października 2003, 15:56

Forza Milan Idz Do Psychologa I Powiedz Że Masz Problem zbyt bujna wyobraźnia i naucz sie liczyc 100, 101, a co następne to juz niewiesz idz stąd kim ty wogóle jestes zeby wchodzic na tą strone pajacu

Łukasz.juventihno

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 października 2003, 16:15

napewno do swojej bramy trafi bo buffonowi to nie napewno nie.

forza juve forza zks stal rz-ow
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
Łyko

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2003, 16:46

Chłopak raz dobrze kopnął i od razu sensacja ........... :D

juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2003, 16:50

Sheva bramkę moze strzelic ,mam nawet filmik jak strzela Juve gola z ponad 30 metrow.Ale i tak będzie remis :D

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
FORZA MILAN

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 30 października 2003, 17:06

Zobaczymy kto bedzie mial racje.Co do plebiscytu France Football jest nominowany.2 lata temu byl numerem 3 tuz za Zidanem i Figo.Ale w tym roku juz spokojnie bedzie numerem 1.Wtedy sukcesow nie odnosil a teraz bedzie ich troche.

Gianluigi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2003, 18:36

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
Gianluigi pisze:
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Azadobry :twisted:
A co do tego jego gols co opisywał. Mam go na kopie, cały czas jak go oglądam to mi szczęka opada :? ZAstanawiem sie tylko jak Buffon mógł dać sobie tak strzelić.... :wink:
Nawet najlepsi mają chwile słabosci :wink: . Ten gol wtedy zostal chyba nawet wybranym najwazniejszym golem sezonu.
Zgadza się, każdy ma chwilę słabości :wink:
Ten gol najwążniejszym w sezonie? :shock: Co oni gadają, gol zdobyty w 14 kolejce i najważniejszy :? Najładniejszy to może, owszem ale najważniejszy to odpada :wink:

FORZA MILAN, wiesz, że pewność siebie bardzo często potrafi zgubi człowieka? Pozatym nie mów, że Szeva jest najlepszym piłkarzem na Świecie, może dla Ciebie tak ale ogółnie niewiem nawet czy jest brany pod uwagę w plebiscycie France Footaball.
Sorry miałem na myśli najładniejszy , byłem pewien ,ze tak napisałem, :oops: . Przeciez najwazniejsze gole strzela tylko Juve :) .

Sempre a Solamente Juventus!!!
ODPOWIEDZ