"Odchudzone" Delle Alpi

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2003, 16:44

Dobrze że go zmniejszają
Bo przecież te pustki były żenujące mnie było bardzo wstyd za kiboli we Włoszech..........

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
krzyzu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2003, 19:43

$0 tys wystarczy w zupelnosci , ale jest tez inna kwestia , Delle jest troche za daleko od serca Turynu i dlatego , szczegolnie w tygodniu jak jest LM ludzim nie chce sie dralowac taki kawal , byla propozycja zeby Stadio Comunale wyburzyc i postawic nowe , i wtedy TOrino i Juve Graloby na jednym tak jak jest na San Siro czy Stadio Olimpico , w Turynie duzo kibicow , kluby dziela sie kasa za utrzymanie obiektu , luzik by byl , ale i tka dobrze ze cos robia z tym klocem bo masakra bylana meczeach

Forza Italia !
Shadow_Alex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2003, 19:50

Teraz bedziemy mieli cacy stadionik:)

Cekawe kiedy w polsce cos zrobimy, przeciez chcemy organizowac EURO 2012 z Ukraina... Chyba na stadionie X-lecia BUAHAHAAHAHAHA

Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2003, 20:01

Qrde, ja bym wolał żeby stadion był w centrum miasta. Mam nadzieję, że po przebudowie ludzie zacznął walić na DELLE ALPI drzwiami i drzwiami :D

x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2003, 20:05

Cieszy mnie wiadomość że stadion będzie zmniejszony , chociaż liczyłem że zostawią 50 tys miejsce. Ale te 41 tys wystarczy bo skoro 28 tys ma karnety no to ile przyjdzie na mecz ze zwykłymi biletami , no góra 15 tys . Jak zlikwidują bieżnie stadion wcale nie będzie wydawał się mały , a na pewno po zlikwidowaniu bierzni Dalla Alpi będzie wyglądało <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.. .
Czy widział ktoś jakieś zdjęcia (projekty) nowego stadionu ?

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2003, 22:42

No i to bardzo dobrze. Na stadionie powinny świecić jupitery, a nie pustki...
Taki klub jak Juve zasługuje na stadion z prawdziwego zdarzenia. Sam Del Piero mówił kiedyś, że Juve zdobywałoby o 4-5 pkt. więcej na sezon przy lepszym stadionie. Nie ma co się oszukiwać - stadion Juve jest fatalny.

Z drugiej strony minimalnie mogłoby być więcej tych miejsc niż 41 000. Wg. mnie to 45-50 tyś. byłoby w sam raz. Zresztą sami kibice stowarzyszonych grup Juve wysłali petycję o wybudowanie większej ilości miejsc. Moggi powinien na tą petycję zwrócić uwagę.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 30 października 2003, 15:02

HEhe mówicie, że 40,45 tys. to mało, zgadzam się. A wiecie, że początkowo pojawiły sie spekulacje , że będzie 30 lub 35 :shock: Naszczeście szybko zmieniono zdanie :wink: Już ile by niebyłó tych miejsc, oby na stadionie był komplet i wspaniała atmosfera :twisted: :wink:

Obrazek
Baala

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2003, 15:13

41 tys. to w sam raz po co wiecej w końcu to będzie jakoś wyglądać bo jak oglądam Juve w TV to zawsze mi się wydaje że prawie nikogo nie ma na stadionie dopiero gdy pokazują widok z góry to można ich zobaczyć.

Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2003, 18:31

Zrobili 41 tys bo tyle srednio przychodzi.Lepiej było by gdyby zaokraglili to do liczby 50 ty. Takiej jest moje zdanie

Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2003, 18:14

Też myślę o 50 tys.Taka liczba byłaby najlepsza.Szkoda że Delle Alpi nie wybudowano w centrum Turynu.

Witunc

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 listopada 2003, 17:43

Cieszcie się, ze go zmieniają. Nie bedzie biezni= lepsza akustyka, kibice blizej boiska, komplet na meczach, centrum handlowe itd.

Mille bandiere bianconere intorno a noi,
Ci fan sentire in campo undici eroi....
bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 listopada 2003, 18:45

Nie no szkoda ... :( Najpierw odwalja cud-miód nowy stadion potem go zmniejszają... Niech sie zdecydują, SUPER KLUB=SUPER STADION, tera nie bedzie taki super, ale jak ma im to wyjść na dobre to niech zmniejszają,ale siem nie zgadzam ... Mnie o zdanie nie pytali :P Łaj ?!...

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 listopada 2003, 18:46

Zapomniałem dodać... Zamiast go zmniejszać lepiej Delle Alpi rozbudować :) HEJ !

Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2003, 08:20

bblackk pisze:Nie no szkoda ... :( Najpierw odwalja cud-miód nowy stadion potem go zmniejszają... Niech sie zdecydują, SUPER KLUB=SUPER STADION, tera nie bedzie taki super, ale jak ma im to wyjść na dobre to niech zmniejszają,ale siem nie zgadzam ... Mnie o zdanie nie pytali :P Łaj ?!...Zapomniałem dodać... Zamiast go zmniejszać lepiej Delle Alpi rozbudować :) HEJ !
Człowieku, nie widziałeś co było np. na ostatnim meczu z realem sociedad, pusty stadion. A ty mówisz żeby go powiększali, przecież, jak może najlepszy klub na świecie mieć na meczu pusty stadion, to jest niewyobrażalne i smutne.

x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2003, 22:53

bblackk pisze:Nie no szkoda ... :( Najpierw odwalja cud-miód nowy stadion potem go zmniejszają... Niech sie zdecydują, SUPER KLUB=SUPER STADION, tera nie bedzie taki super, ale jak ma im to wyjść na dobre to niech zmniejszają,ale siem nie zgadzam ... Mnie o zdanie nie pytali :P Łaj ?!...
Dlaczego uważasz że nowy stadion nie będzie super , przecież to że będzie mniejszy nie znaczy że będzie brzydszy o terażniejszego Dalla Alpi , poprostu nie opłacało się utrzymywać takiego dużego stadinu , który i tak nigdy się nie zapełniał . Mogli go zmniejszyć do 50 tys , ale 41 tys też jest dobrze .

ODPOWIEDZ