"Odchudzone" Delle Alpi
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Dobrze że go zmniejszają
Bo przecież te pustki były żenujące mnie było bardzo wstyd za kiboli we Włoszech..........
Bo przecież te pustki były żenujące mnie było bardzo wstyd za kiboli we Włoszech..........
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- krzyzu
- Juventino
$0 tys wystarczy w zupelnosci , ale jest tez inna kwestia , Delle jest troche za daleko od serca Turynu i dlatego , szczegolnie w tygodniu jak jest LM ludzim nie chce sie dralowac taki kawal , byla propozycja zeby Stadio Comunale wyburzyc i postawic nowe , i wtedy TOrino i Juve Graloby na jednym tak jak jest na San Siro czy Stadio Olimpico , w Turynie duzo kibicow , kluby dziela sie kasa za utrzymanie obiektu , luzik by byl , ale i tka dobrze ze cos robia z tym klocem bo masakra bylana meczeach
Forza Italia !
- Shadow_Alex
- Juventino
Teraz bedziemy mieli cacy stadionik:)
Cekawe kiedy w polsce cos zrobimy, przeciez chcemy organizowac EURO 2012 z Ukraina... Chyba na stadionie X-lecia BUAHAHAAHAHAHA
Cekawe kiedy w polsce cos zrobimy, przeciez chcemy organizowac EURO 2012 z Ukraina... Chyba na stadionie X-lecia BUAHAHAAHAHAHA
- x_men_1988
- Juventino
Cieszy mnie wiadomość że stadion będzie zmniejszony , chociaż liczyłem że zostawią 50 tys miejsce. Ale te 41 tys wystarczy bo skoro 28 tys ma karnety no to ile przyjdzie na mecz ze zwykłymi biletami , no góra 15 tys . Jak zlikwidują bieżnie stadion wcale nie będzie wydawał się mały , a na pewno po zlikwidowaniu bierzni Dalla Alpi będzie wyglądało <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.. .
Czy widział ktoś jakieś zdjęcia (projekty) nowego stadionu ?
Czy widział ktoś jakieś zdjęcia (projekty) nowego stadionu ?
- DeeJay
- Juventino
No i to bardzo dobrze. Na stadionie powinny świecić jupitery, a nie pustki...
Taki klub jak Juve zasługuje na stadion z prawdziwego zdarzenia. Sam Del Piero mówił kiedyś, że Juve zdobywałoby o 4-5 pkt. więcej na sezon przy lepszym stadionie. Nie ma co się oszukiwać - stadion Juve jest fatalny.
Z drugiej strony minimalnie mogłoby być więcej tych miejsc niż 41 000. Wg. mnie to 45-50 tyś. byłoby w sam raz. Zresztą sami kibice stowarzyszonych grup Juve wysłali petycję o wybudowanie większej ilości miejsc. Moggi powinien na tą petycję zwrócić uwagę.
Taki klub jak Juve zasługuje na stadion z prawdziwego zdarzenia. Sam Del Piero mówił kiedyś, że Juve zdobywałoby o 4-5 pkt. więcej na sezon przy lepszym stadionie. Nie ma co się oszukiwać - stadion Juve jest fatalny.
Z drugiej strony minimalnie mogłoby być więcej tych miejsc niż 41 000. Wg. mnie to 45-50 tyś. byłoby w sam raz. Zresztą sami kibice stowarzyszonych grup Juve wysłali petycję o wybudowanie większej ilości miejsc. Moggi powinien na tą petycję zwrócić uwagę.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
HEhe mówicie, że 40,45 tys. to mało, zgadzam się. A wiecie, że początkowo pojawiły sie spekulacje , że będzie 30 lub 35 :shock: Naszczeście szybko zmieniono zdanie
Już ile by niebyłó tych miejsc, oby na stadionie był komplet i wspaniała atmosfera :twisted:

- Baala
- Juventino
41 tys. to w sam raz po co wiecej w końcu to będzie jakoś wyglądać bo jak oglądam Juve w TV to zawsze mi się wydaje że prawie nikogo nie ma na stadionie dopiero gdy pokazują widok z góry to można ich zobaczyć.
- Witunc
- Juventino
Cieszcie się, ze go zmieniają. Nie bedzie biezni= lepsza akustyka, kibice blizej boiska, komplet na meczach, centrum handlowe itd.
Mille bandiere bianconere intorno a noi,
Ci fan sentire in campo undici eroi....
Ci fan sentire in campo undici eroi....
- bblackk
- Juventino
Nie no szkoda ... :( Najpierw odwalja cud-miód nowy stadion potem go zmniejszają... Niech sie zdecydują, SUPER KLUB=SUPER STADION, tera nie bedzie taki super, ale jak ma im to wyjść na dobre to niech zmniejszają,ale siem nie zgadzam ... Mnie o zdanie nie pytali :P Łaj ?!...
- Ironek
- Juventino
Człowieku, nie widziałeś co było np. na ostatnim meczu z realem sociedad, pusty stadion. A ty mówisz żeby go powiększali, przecież, jak może najlepszy klub na świecie mieć na meczu pusty stadion, to jest niewyobrażalne i smutne.bblackk pisze:Nie no szkoda ...Najpierw odwalja cud-miód nowy stadion potem go zmniejszają... Niech sie zdecydują, SUPER KLUB=SUPER STADION, tera nie bedzie taki super, ale jak ma im to wyjść na dobre to niech zmniejszają,ale siem nie zgadzam ... Mnie o zdanie nie pytali
Łaj ?!...Zapomniałem dodać... Zamiast go zmniejszać lepiej Delle Alpi rozbudować
HEJ !
- x_men_1988
- Juventino
Dlaczego uważasz że nowy stadion nie będzie super , przecież to że będzie mniejszy nie znaczy że będzie brzydszy o terażniejszego Dalla Alpi , poprostu nie opłacało się utrzymywać takiego dużego stadinu , który i tak nigdy się nie zapełniał . Mogli go zmniejszyć do 50 tys , ale 41 tys też jest dobrze .bblackk pisze:Nie no szkoda ...Najpierw odwalja cud-miód nowy stadion potem go zmniejszają... Niech sie zdecydują, SUPER KLUB=SUPER STADION, tera nie bedzie taki super, ale jak ma im to wyjść na dobre to niech zmniejszają,ale siem nie zgadzam ... Mnie o zdanie nie pytali
Łaj ?!...