Kogo Juve może sie obawiać w LM?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 19:03

Hmm... kogo się obawiać...? Z jednej strony MU, ale oni tak ostatnio nie najlepiej - porażka ze Stuttgartem w LM, wtopa z Fulham w lidze... no nie wiem... :? A Gardłowi :wink: .... teoretycznie owszem, bo niby na razie idą łeb w łeb z nami jeśli chodzi o zwycięstwa w tegorocznej LM, w lidze hiszpańskiej też nieźle mimo wcześniejszej porażki z Valencią.... ale... jakoś skład niby gwiaździsty ale... Z mojej strony to obawiałbym się chyba bardziej Chelsea (zakładając że ta drużyna "zaskoczy" a nie będzie grać w kratkę jak teraz) albo "niespodzianki" w stylu Sociedad czy Vfb Stuttgart... 8)

rdk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 19:04

Dla mnie największmi rywalami są:
-Real Madryt-po tym jak zakupili Beckhama mają chrapkę na ten puchar :?
-ManU-no iwcie styl angielski :?
-Bayern M.-po zakupie Makaya kto wie :?:
:?
-Ale ja wierzę że JUVE pokaże na co ich stać :D :D

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 19:06

Jak chcemy wygrać LM to nie możemy sie obawiać kogokolwiek

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 19:56

Po tym jak Milan przegrał z Bruggią u siebie to nie trzeba się kogo kolwiek obawiać tylko trzeba szanować przeciwnika, Milan Belgów według mnie nie szanował, no i ich pokarało.
My też w sezonie 2000/2001 nie szanowaliśmy naszych grupowych rywali i... zakończyliśmy grę w LM na ostatnim miejscu :evil:

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 20:15

BIGGI pisze:Jak chcemy wygrać LM to nie możemy sie obawiać kogokolwiek
Hehe, bardzo sprytnie. Madra mysl :wink: Popieram.

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 20:29

Jak na moj gust to nie ma co sie obawiac MnU ale za to mozemy sie objawiac Realu MAdryt. Ten zespół mówią ze przereklamowany ze mają duzo gwiazd i nic ale ja uwazam ze ten zespol jest coraz lepszy i coraz bardziej zgrany! I to wlasnie Real sni mi sie po nocach 8) 8) 8) 8)

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 21:00

Ja się boje Milanu. Przegrali ostatnio w LM ,ale mają bardzo silny skład i są w stanie pokonać każdego.Nie grają tak chimerycznego futbolu jak MU oraz mają silniejszą obrone niż Real.Oj cięzko będzie z nimi :wink:

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 21:19

1 Real
2 ..... nie ma takiej drużyny ktora moze zagrozić Juve MU nie ma szans moim zdaniem z tym skłądem i z taką formą jaką zaoprezentowali z Fulhamem Milan też nie nie wiem czemu ale wątpie w ich możliwości Kto jeszcze Inter napewno nie no chyba Chelsea oni będą się rozkręcali z meczu na mecz i mogą zagrozić Juve nei wiem kto jeszcze nikt chyba
Myśle że Juve wygra

Zawsze Wierni ! ! !
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2003, 20:47

Mnie się wydaje że MUuuuuuuuuuuuu nie ma co się obawiać (no tyle co innych) po sprzedaży Bechama to oni nic specjalnego tak na prawdę nie pokazuja powaga.........
No (s) Realskich może ale też ile można grać ławą pomocników.......
Milańskich dla zasady.............
A innych przeciwników chyba nie ma tak mocnych jak Juve :D
A zapomniałam o FC Brugge :D :D :D :D :D :D :D
(Jak Milańskim dokopali na wyjeździe to kto wie:) :D )

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2003, 01:41

Najgrożniejszy jest chyba żeczywiście MU.
Co do Chelsea to myśle że w pierwszym sezonie po tych wzmocnieniach mistrzostwo Anglii to max co mogą osiągnąć.
Nie można lekceważyć też Realu i Deportivo, a także Milanu.
Myśle że kandydatów do zwycięstwa jest wielu nie można też wykluczać że pojawi się jakiś "czarny koń"

Hotbe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2003, 10:48

Poprzedni sezon stworzył pewną regułę. Biorąc pod uwagę wyniki powstał klucz. Tak oto: angielskie zespoły pokonują włoskie, włoskie pokonują hiszpańskie a hiszpańskie, angielskie. Co prawda są wyjątki ale gdy ścierają sie style gry Serie A, Premiership i Primera Division to tak to właśnie wygląda. Dlatego największe zagrożenie powinniśmy odczuwać od strony zespołów angielskich z Man Utd na czele.

We play together, we die together. Juventus for life.
Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2003, 18:42

Nie można zapominać o Deportivo, które jest bardzo silnym zespołem ale według mnie najgroźniejszy będzie manchester chyba że będziemy mieli tyle szczęścia co w poprzedniej LM i ManU trafi na Real Madryt, który ich rozniesie, a my potem rozniesiemy Real! W tym sezonie musi się udać!

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
Sadam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2003, 20:06

[quote="montero"]W tym sezonie Champions League moze wygrac ( oprócz Juve oczywiście ) Milan, Real Madryt, a czarnym koniem bedzie Chelsea i Real Sociedad... :D :D :D[/quote]

Real Sociedad?? W tym sezonie to oni nieposzarpią... :D Grają słabiutko i w lidze i w CL więc niesądze by odegrali jakąkolwiek role w walce o to trofeum. Co do rywali JUVE najbardzij obawiam sie Milanu ale naprawde ciężko sie wypowiadać w tej fazie rozgrywek. W sumie nawet Lokomotiv Moskwa wygrał wysoko z Interem wiec wszystko jest możliwe :D Cekawie zapowiadają sie takie zespoły jak Ajax czy Stuggart czy jak to sie tam pisze :D Real jak co roku gra piękną piłke wiec to chyba Real, Milan i MU są faworytami tej edycji...

by SADAM
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2003, 20:15

czarnym koniem bedzie Lokomotiv i Sparta Praga !!! :D :D :D LOL !! ale mysle że w tym sezonie Man Utd. nam nie zagrozi bo gra słabiej.....( w premiership ) chociaz.......i moze Real.....ale nie :D Juve wygra !! 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Villya

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2003, 20:20

kogo mamy się obawiać ???? ........czuć respekt na pewno przed takimi klubami jak Manchester, Real.......to chyba główni nasi rywale do zdobycia Lm......aaaaaa i jeszce Milan w tym roku trzeba zdeklasować.... :twisted:

Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
ODPOWIEDZ