Milan-Lazio 1-0

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2003, 14:13

To co wyprawail sedzia w tym meczy(bodajze Racalbuto) to poprostu skandal. Mecz zakonczyl by sie zupelnie innym wynikeim jak by nie jesto skandaliczne sedziowanie. Nie uznal bramki dla Lazio i nie podyktowal przynajmniej jednego ewidentnego karnego. Bledy byly widoczne jak na dloni. Nikt temu nie moze zaprzeczyc

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Gianluigi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2003, 15:41

juveluck pisze:To co wyprawail sedzia w tym meczy(bodajze Racalbuto) to poprostu skandal. Mecz zakonczyl by sie zupelnie innym wynikeim jak by nie jesto skandaliczne sedziowanie. Nie uznal bramki dla Lazio i nie podyktowal przynajmniej jednego ewidentnego karnego. Bledy byly widoczne jak na dloni. Nikt temu nie moze zaprzeczyc
Ja mogę to potwierdzic :D . To jest skandal nie uznal prawidlowego gola chyba Stankovica , nie podyktowal karnego po zagraniu ręką Cafu . Wogole to zawiodlo Lazio , a szczegolnie pomocnicy jedynie Dabo cos tam gral i obrona dobrze .Natomiast w Milanie szaleje Kaka ,nie dziwie sie ze Rui Costa siedzi na rezerwie . Ten Brazylijczyk jest znakomitym pilkarzem . Mam nadzieje ze za tydzien Samdoria odbierze punkty Milanowi :twisted: , bo narazie idą z nami " łeb w łeb" .

Sempre a Solamente Juventus!!!
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2003, 15:50

No szkoda. Milan wygrał drugi bardzo ważny mecz z rzędu i rośnie w siłe. Jednak ogólnie rzecz biorąc, pokonali Inter - który bez wątpienia ma problemy, no i Lazio - które nie gra aż tak rewelacyjnie. Jednak mimo to, takie mecze rządzą się swoimi prawami a Milan w nich zwyciężył. Zapowiada się fascynująca walka o scudetto.

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2003, 16:31

Niedobrze..Milan naprawde gra dobrze..bedzie bardzo trudno ich pokonac na ich stadionie...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2003, 16:41

nookie pisze:Niedobrze..Milan naprawde gra dobrze..bedzie bardzo trudno ich pokonac na ich stadionie...
Chciec to moc :-D

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 20 października 2003, 17:43

No szkoda takiego rezultatu no ale cóż. Dużo powiedzieć nie mogę bo meczu nie widziałem. Jedynie z wypowiedzi kolegów można wywnioskować, że Lazio zostało pokrzywdzone :?
Milan kolejny raz wygrywa, z bardzo silnym rywalem i .bez utraty gola...

Obrazek
FORZA MILAN

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 20 października 2003, 17:49

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:No szkoda takiego rezultatu no ale cóż. Dużo powiedzieć nie mogę bo meczu nie widziałem. Jedynie z wypowiedzi kolegów można wywnioskować, że Lazio zostało pokrzywdzone :?
Milan kolejny raz wygrywa, z bardzo silnym rywalem i .bez utraty gola...
No własnie Milan traci jedna bramke na dwa mecze.Jesli straci cos z Sampdorią to wy nie strzelicie natomiast znajac wasza obrone to wy tracicie nawet z Anconą dwie bramki cheche.Ale mecz meczowi nie rowny natomiast nie liczyl bym na waszey miejscu na zwyciestwo bo to nie realne!! Macie szanse na remis ale tez nie za duze! Pozdrawiam

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2003, 19:14

Tak, trzeba przyznać Milan ma bardzo dobrą passę, ale Juve lubi przerywać takie passy, pamiętacie 1\4 LM ??? Przerwaliśmy passę Barcy.
Więc... Milan będzie gorzko płakał :twisted:

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2003, 19:42

Milanowi pomogl sedzia, a sedziowie zazwyczaj pomagaja faworytom
Juventusowi tez - taka prawda...

mazi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 października 2003, 19:47

choc wygrywaja warzne mecze to i tak to nie jest ten milan jaki powinien byc!!!! poczekajmy na mecz milanu z JUVE to im pokarzemy kto tak na prawde rzadzi we wloskiej pilce i swiatowej. (dostanom jak przed sezonem!!!!!) FORZA JUVENTUS!!!!!!!!!!!!!!

mazi
3d_man

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2003, 22:50

Peja48 pisze:ah szkoda bo przy remisie Juve by miało 2 pkt nad Romą i Milanem

PS niewie ktoś czy bracia Inzaghi oddali strzał na bramkę??
hehehe z tego co pamietam to chyba zaden z nich nie oddal ani jednego strzalu :lol: :o

co do meczu to coz moge powiedziec - Lazio po straconej bramce sie podlamalo i dopiero w koncowce zawodnicy sie ozywili i "rzucali sie" na kazda pilke.
co do sedziowania - przedstawie tylko jeden fakt - dzisiaj zostal zawieszony sedzia liniowy z tego spotkania (zapomnialem nazwiska) na 3 kolejki - potem bedzie sedziowal przez pewien czas mecze serie B...

la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 21 października 2003, 00:09

ech, szkoda, myślałem że bedzie remis, ale 1-0 to małą wygrana i myśle że na juve ta forma milanu nie wystarczy

Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 października 2003, 16:00

Skandal :!: :!: :!: Sędzia linowy z meczu Milan - Lazio , przez którego nie został uznany gol dla Lazio został zawieszony na 3 mecze. Jak się okzało jest on kibicem Milanu :!: A ciekawostką jest to, ze kiedy on śedziował Milan nigdy nie przegrał.

Źrodło: telewizja Eurosport

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 października 2003, 16:28

Alexxxxx pisze:Skandal :!: :!: :!: Sędzia linowy z meczu Milan - Lazio , przez którego nie został uznany gol dla Lazio został zawieszony na 3 mecze. Jak się okzało jest on kibicem Milanu :!: A ciekawostką jest to, ze kiedy on śedziował Milan nigdy nie przegrał.

Wow! Ciekawie sie zrobilo!

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 25 października 2003, 17:32

Alexxxxx pisze:Skandal :!: :!: :!: Sędzia linowy z meczu Milan - Lazio , przez którego nie został uznany gol dla Lazio został zawieszony na 3 mecze. Jak się okzało jest on kibicem Milanu :!: A ciekawostką jest to, ze kiedy on śedziował Milan nigdy nie przegrał.

ale jeżeli to jest prawda to to juz jest skandal tak jak z Tigerem :!: żeby takich przekrętów jak w polskiej lidze, to ja sie nie spodziewałem :!: jestem wkurzony :!: milan zawsze ma farta

ODPOWIEDZ