Milan-Lazio 1-0
- juveluck
- Juventino
To co wyprawail sedzia w tym meczy(bodajze Racalbuto) to poprostu skandal. Mecz zakonczyl by sie zupelnie innym wynikeim jak by nie jesto skandaliczne sedziowanie. Nie uznal bramki dla Lazio i nie podyktowal przynajmniej jednego ewidentnego karnego. Bledy byly widoczne jak na dloni. Nikt temu nie moze zaprzeczyc

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Gianluigi
- Juventino
Ja mogę to potwierdzicjuveluck pisze:To co wyprawail sedzia w tym meczy(bodajze Racalbuto) to poprostu skandal. Mecz zakonczyl by sie zupelnie innym wynikeim jak by nie jesto skandaliczne sedziowanie. Nie uznal bramki dla Lazio i nie podyktowal przynajmniej jednego ewidentnego karnego. Bledy byly widoczne jak na dloni. Nikt temu nie moze zaprzeczyc

Sempre a Solamente Juventus!!!
- DeeJay
- Juventino
No szkoda. Milan wygrał drugi bardzo ważny mecz z rzędu i rośnie w siłe. Jednak ogólnie rzecz biorąc, pokonali Inter - który bez wątpienia ma problemy, no i Lazio - które nie gra aż tak rewelacyjnie. Jednak mimo to, takie mecze rządzą się swoimi prawami a Milan w nich zwyciężył. Zapowiada się fascynująca walka o scudetto.
- nookie
- Juventino
Niedobrze..Milan naprawde gra dobrze..bedzie bardzo trudno ich pokonac na ich stadionie...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Chciec to moc :-Dnookie pisze:Niedobrze..Milan naprawde gra dobrze..bedzie bardzo trudno ich pokonac na ich stadionie...
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No szkoda takiego rezultatu no ale cóż. Dużo powiedzieć nie mogę bo meczu nie widziałem. Jedynie z wypowiedzi kolegów można wywnioskować, że Lazio zostało pokrzywdzone :?
Milan kolejny raz wygrywa, z bardzo silnym rywalem i .bez utraty gola...

- FORZA MILAN
- Milanista
No własnie Milan traci jedna bramke na dwa mecze.Jesli straci cos z Sampdorią to wy nie strzelicie natomiast znajac wasza obrone to wy tracicie nawet z Anconą dwie bramki cheche.Ale mecz meczowi nie rowny natomiast nie liczyl bym na waszey miejscu na zwyciestwo bo to nie realne!! Macie szanse na remis ale tez nie za duze! PozdrawiamTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:No szkoda takiego rezultatu no ale cóż. Dużo powiedzieć nie mogę bo meczu nie widziałem. Jedynie z wypowiedzi kolegów można wywnioskować, że Lazio zostało pokrzywdzone :?
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Tak, trzeba przyznać Milan ma bardzo dobrą passę, ale Juve lubi przerywać takie passy, pamiętacie 1\4 LM ??? Przerwaliśmy passę Barcy.
Więc... Milan będzie gorzko płakał :twisted:
Więc... Milan będzie gorzko płakał :twisted:
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Milanowi pomogl sedzia, a sedziowie zazwyczaj pomagaja faworytom
Juventusowi tez - taka prawda...
Juventusowi tez - taka prawda...
- mazi
- Juventino
choc wygrywaja warzne mecze to i tak to nie jest ten milan jaki powinien byc!!!! poczekajmy na mecz milanu z JUVE to im pokarzemy kto tak na prawde rzadzi we wloskiej pilce i swiatowej. (dostanom jak przed sezonem!!!!!) FORZA JUVENTUS!!!!!!!!!!!!!!
mazi
- 3d_man
- Juventino
hehehe z tego co pamietam to chyba zaden z nich nie oddal ani jednego strzalu :lol: :oPeja48 pisze:ah szkoda bo przy remisie Juve by miało 2 pkt nad Romą i Milanem
PS niewie ktoś czy bracia Inzaghi oddali strzał na bramkę??
co do meczu to coz moge powiedziec - Lazio po straconej bramce sie podlamalo i dopiero w koncowce zawodnicy sie ozywili i "rzucali sie" na kazda pilke.
co do sedziowania - przedstawie tylko jeden fakt - dzisiaj zostal zawieszony sedzia liniowy z tego spotkania (zapomnialem nazwiska) na 3 kolejki - potem bedzie sedziowal przez pewien czas mecze serie B...
la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
- Alexxxxx
- Juventino
Skandal :!: :!: :!: Sędzia linowy z meczu Milan - Lazio , przez którego nie został uznany gol dla Lazio został zawieszony na 3 mecze. Jak się okzało jest on kibicem Milanu :!: A ciekawostką jest to, ze kiedy on śedziował Milan nigdy nie przegrał.
Źrodło: telewizja Eurosport
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Wow! Ciekawie sie zrobilo!Alexxxxx pisze:Skandal :!: :!: :!: Sędzia linowy z meczu Milan - Lazio , przez którego nie został uznany gol dla Lazio został zawieszony na 3 mecze. Jak się okzało jest on kibicem Milanu :!: A ciekawostką jest to, ze kiedy on śedziował Milan nigdy nie przegrał.
- kouba
- Qualità Juventino
ale jeżeli to jest prawda to to juz jest skandal tak jak z Tigerem :!: żeby takich przekrętów jak w polskiej lidze, to ja sie nie spodziewałem :!: jestem wkurzony :!: milan zawsze ma fartaAlexxxxx pisze:Skandal :!: :!: :!: Sędzia linowy z meczu Milan - Lazio , przez którego nie został uznany gol dla Lazio został zawieszony na 3 mecze. Jak się okzało jest on kibicem Milanu :!: A ciekawostką jest to, ze kiedy on śedziował Milan nigdy nie przegrał.