Narodowy Test Inteligencji 2003
- Peja48
- Juventino
Olszan pisze:No zdarza sie jestem <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>kouba pisze:co Ty Olszan taki niedowiarekRadeKas pisze:
Nie wiem dlaczego mi nie wierzysz :roll: :roll: :roll:. Bo mam wiecej od Ciebie?? Zdarza sie 8) :roll: 8) :roll:![]()
przecież możliwe że taki wynik miał, znam kumpla co też miał dokładnie tak samo czyli 113 pkt.
ja sie nie przejmuje swojim wynikiem, moge być pewny, że teraz jeżeli jest o tym mowa i jak narazie to 3 osoby podały wynik, to reszta jak będzie mieć mniej niż ja to albo ściemni że mieli więcej, albo wogóle nic nie napiszą
8)[/quote
hahaha mało powiedzianeOlszan myśle że znasz się na żartach
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- kouba
- Qualità Juventino
to ja właśnie miałem podobnie, niektóre to mi sie na serio nie wczytywały, a niektóre po kilku sekundach, witaj w klubieYoUri` pisze:Ja mialem 90 ale mniejsza z tym ze wszystkie pytania w ktorych byly jakies obrazki ( diagramy, kwadraciki i obrazki do porownania ) nie wczytywaly mi sie a czas lecial i przynajmniej 15 pytan musialem strzelac calkowicie w ciemno :? :? :?

- RadeKas
- Juventino
Nie jestescie sami. Ja tez mialem z tym problem :?. Ale trzeba zauwazyc ze generalnie ludzie przed kompem mieli mniejsze szanse niz ci przed telewizorem. No ale coz 8). A z przyzadow nie kozystalem choc az korcilo przy niektorych. Na przyklad 2 potega z 55 :shock: :shock:. I bylo na to chyba 20 sekund. Heh. A ty Olszan sie tak nie bulwersuj
. Po prostu nie rozumiem czemu mi nie wierzysz. Nie wiem co by mi dalo gdybym klamal.

srali muszki będzie wiosna
- Yari
- Juventino
Też miałem równe 100 i też zawaliłem kilka banlnie prostychg pytań. W szczególności pamięciowych. Za pół roku miałbym około 125 punktów!!!!!!!!!!!!! Nierozumiem dlaczego do 19 roku życia obniżyli poprzeczke. Ja za pół roku kończe 19 lat. Sie wkurzyłem i to nieźle. Miałem 48 dobrze i 17 źle.matiso pisze:Ja mialem tylko 100 i jestem wkurzony bo zwalilem pare pytan bezsensownie :oops:
- Mnementh
- Juventino
mam 18 lat i mialem 124. w sumie jest mi to obojentne, poniewaz ten test jest tylko orientacyjny. aby znac prawdziwe iq to trzeba isc do psychologa i tam u specjalisty sie to robi. ma to podobnom forme jednak rozni sie, przede wszystkim pytania sa trudniejsze. i pisze sie pod kontrola psychologa. sa to bardziej kompleksowe testy. jak narazie to nie widze zebym madrzal albo glupial. wszystkie moje testy mialy mniej wiecej taki sam wynik. 

- P_I_O_T_R_E_K
- Juventino
Wg mnie te podzialy wiekowe sa bez sensu!!! Ja miałem 46 odpowiedzi dobrych i uzyskalem 95pkt ale za 3 lata mialbym tych punktow duzo wiecej!!! Gdzie tu jest logika? Czy czlowiek ktory jest ode mnie starszy o te pare lat wie duzo mniej ze ma korzystniejsza tabele wynikow? Wg mnie jego wiedza jest wieksza!!! Jedna wielka bzdura!!!(chyba pojde do psychologa)hehe
- Fenrir
Ten w ogóle dziwny był..., w oficjalnych testach osiągam przeważnie ok.120 ty miałem 105 :oops: ,alle miałem analogiczne problemy z obrazkami jak część z was.... ( a gdybym był 2 miesiące starszy to wg tabeli miałbym 120 :evil: )