Niesamowity Nedved!
- kouba
- Qualità Juventino
bo Beks był troche zdenerwowany tym co sie stało i podobno obrazili jego matke :!:wojtom11 pisze:ale nie rozumiem dlaczego turcy go chcieli bic jak nie wykorzystal karnego ???!! :?

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Nedved pokazał klasę, pokazał jak się gra, jak nie dostanie złotej piłki to będzie najwiękrza niesprawiedliwość, ale Trezeguet tez pokazał klasę strzelił bramkę czyli zrobił to co do niego należy.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Ironek
- Juventino
No nasz PAVELEK znowu pokazuje jak wielkim jest piłkarzem musi dostać złotą piłkę. Bardzo dobrze, że TREZE strzelił, teraz musi z Sociedad 2 strzelić i będzie ql.
A co do karnego tej malowanej laleczki z realu, to myślałem, że niewyrobie ze śmiechu(patrze karny, o nie juz głupia anglia będzie wygrywała, a tu........... podchodzi lala, strzela, patrze gała z 10 m. nad bramką, jak ryknołem śmiechem to szok, jak sobie to przypominam to dalej się śmieje.
A co do karnego tej malowanej laleczki z realu, to myślałem, że niewyrobie ze śmiechu(patrze karny, o nie juz głupia anglia będzie wygrywała, a tu........... podchodzi lala, strzela, patrze gała z 10 m. nad bramką, jak ryknołem śmiechem to szok, jak sobie to przypominam to dalej się śmieje.
- nookie
- Juventino
ej ludzie..dajcie linka do Beckhama..proszeeeeee...ja nie wydymam jak go zobacze :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- swiergot
- Juventino
Nie widziałem tego jeszcze w sieci, ale np. na Eurosporcie pokazują ten mecz dosyć często.nookie pisze:ej ludzie..dajcie linka do Beckhama..proszeeeeee...ja nie wydymam jak go zobacze :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Rzeczywiscie ten karny to było kupa śmiechu
Tak perfidnie isę pośznął, potem wstał i przypalił głupa
A widzieliście jak Rustu wyszedł prawie na połowę boiska i wyskoczył w powietrze by wykopać piłkę ale ciosem karate poturbował Anglika? Piłka w powierzu a Rustu jeszcze ją z przewrotki
Ale gdzieś na aut mu zeszła.
Mecz bez goli a ciekawych sytuacji nie brakowało... 8)

A widzieliście jak Rustu wyszedł prawie na połowę boiska i wyskoczył w powietrze by wykopać piłkę ale ciosem karate poturbował Anglika? Piłka w powierzu a Rustu jeszcze ją z przewrotki

- kouba
- Qualità Juventino
nie słyszałem o tym :? mozesz napisać cos więcej o tymTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Rzeczywiscie ten karny to było kupa śmiechuTak perfidnie isę pośznął, potem wstał i przypalił głupa
![]()
A widzieliście jak Rustu wyszedł prawie na połowę boiska i wyskoczył w powietrze by wykopać piłkę ale ciosem karate poturbował Anglika? Piłka w powierzu a Rustu jeszcze ją z przewrotkiAle gdzieś na aut mu zeszła.

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Zdaje się, że napisałem wszystko co pokazali na Eurosporcie. Rustu kopną z wyskoku chyba w okolice klatki piersiowej zdaje się Dayera. Ten upadł zaczą zwijać się z bólu, Rustu tego niewidział i jak piłka spadal z góry, wykopał ją przewrotkąkouba pisze:nie słyszałem o tym :? mozesz napisać cos więcej o tymTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Rzeczywiscie ten karny to było kupa śmiechuTak perfidnie isę pośznął, potem wstał i przypalił głupa
![]()
A widzieliście jak Rustu wyszedł prawie na połowę boiska i wyskoczył w powietrze by wykopać piłkę ale ciosem karate poturbował Anglika? Piłka w powierzu a Rustu jeszcze ją z przewrotkiAle gdzieś na aut mu zeszła.
Mecz bez goli a ciekawych sytuacji nie brakowało... 8)![]()

Aha jeszcze najważniejsze! Rustu został za to zagranie jedynie.... żóltą kartkę! I to od...Colliny! To dziwna sytuacja. Nie to ,że faul na czerwo to jeszcze od Colliny, żeby za takie coś żóltą tylko dostać. Jak wiemy Collina slynie z tego, że szybko rozdaje czerwone kartki 8)

- Reggie
- Juventino
Chociaż nie widziałem tych bramek to i tak asysty musiały być piękne i błyskotliwe jak i sam Pavel. 8)
A co do karnego Becksa to nareszcie zaprezentował swoją klasę

A co do karnego Becksa to nareszcie zaprezentował swoją klasę

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Juventinha
- Qualità Juventina
no i byle tak dalej:) tym razem w juve