Niesamowity Nedved!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 12 października 2003, 22:12

wojtom11 pisze:ale nie rozumiem dlaczego turcy go chcieli bic jak nie wykorzystal karnego ???!! :?
bo Beks był troche zdenerwowany tym co sie stało i podobno obrazili jego matke :!: :D wypowiadał sie o tym :D

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 października 2003, 22:59

Nedved pokazał klasę, pokazał jak się gra, jak nie dostanie złotej piłki to będzie najwiękrza niesprawiedliwość, ale Trezeguet tez pokazał klasę strzelił bramkę czyli zrobił to co do niego należy.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 09:14

No nasz PAVELEK znowu pokazuje jak wielkim jest piłkarzem musi dostać złotą piłkę. Bardzo dobrze, że TREZE strzelił, teraz musi z Sociedad 2 strzelić i będzie ql.
A co do karnego tej malowanej laleczki z realu, to myślałem, że niewyrobie ze śmiechu(patrze karny, o nie juz głupia anglia będzie wygrywała, a tu........... podchodzi lala, strzela, patrze gała z 10 m. nad bramką, jak ryknołem śmiechem to szok, jak sobie to przypominam to dalej się śmieje.

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 11:04

ej ludzie..dajcie linka do Beckhama..proszeeeeee...ja nie wydymam jak go zobacze :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 15:45

nookie pisze:ej ludzie..dajcie linka do Beckhama..proszeeeeee...ja nie wydymam jak go zobacze :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Nie widziałem tego jeszcze w sieci, ale np. na Eurosporcie pokazują ten mecz dosyć często.

Obrazek
Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 23:48

Pavel jest królem naprawde zagrał po mistrzowsku
a co do karnego ja tez nie mogłem wytrzymać jak to zobaczyłem

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 14 października 2003, 10:00

Rzeczywiscie ten karny to było kupa śmiechu :) Tak perfidnie isę pośznął, potem wstał i przypalił głupa :D
A widzieliście jak Rustu wyszedł prawie na połowę boiska i wyskoczył w powietrze by wykopać piłkę ale ciosem karate poturbował Anglika? Piłka w powierzu a Rustu jeszcze ją z przewrotki :D Ale gdzieś na aut mu zeszła.
Mecz bez goli a ciekawych sytuacji nie brakowało... 8)

Obrazek
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 14 października 2003, 11:59

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Rzeczywiscie ten karny to było kupa śmiechu :) Tak perfidnie isę pośznął, potem wstał i przypalił głupa :D
A widzieliście jak Rustu wyszedł prawie na połowę boiska i wyskoczył w powietrze by wykopać piłkę ale ciosem karate poturbował Anglika? Piłka w powierzu a Rustu jeszcze ją z przewrotki :D Ale gdzieś na aut mu zeszła.
nie słyszałem o tym :? mozesz napisać cos więcej o tym :?: :D

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 14 października 2003, 16:05

kouba pisze:
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Rzeczywiscie ten karny to było kupa śmiechu :) Tak perfidnie isę pośznął, potem wstał i przypalił głupa :D
nie słyszałem o tym :? mozesz napisać cos więcej o tym :?: :D
Zdaje się, że napisałem wszystko co pokazali na Eurosporcie. Rustu kopną z wyskoku chyba w okolice klatki piersiowej zdaje się Dayera. Ten upadł zaczą zwijać się z bólu, Rustu tego niewidział i jak piłka spadal z góry, wykopał ją przewrotką :D Trzeba przyznać, że przewrotka efektowna ale gdzieś mu w aut poszła :D
Aha jeszcze najważniejsze! Rustu został za to zagranie jedynie.... żóltą kartkę! I to od...Colliny! To dziwna sytuacja. Nie to ,że faul na czerwo to jeszcze od Colliny, żeby za takie coś żóltą tylko dostać. Jak wiemy Collina slynie z tego, że szybko rozdaje czerwone kartki 8)

Obrazek
Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2003, 18:25

Chociaż nie widziałem tych bramek to i tak asysty musiały być piękne i błyskotliwe jak i sam Pavel. 8)
A co do karnego Becksa to nareszcie zaprezentował swoją klasę :D :D

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 października 2003, 18:30

haha on jest mistrzem asyst

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
Juventinha

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 14:29

no i byle tak dalej:) tym razem w juve :)

ODPOWIEDZ