Serie A 25/26 (31): JUVENTUS FC 2-0 Genoa

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
ODPOWIEDZ
dimebag11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 132 razy
Otrzymał podziękowanie: 52 razy

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2026, 21:39

Elohi pisze: 06 kwietnia 2026, 21:33 Spal w drugiej połowie robił wszystko by nie pomóc drużynie. Trzech środkowych pomocników z kartką dograło do końca. Loca kilkukrotnie unikał faulu, bo gral z żółtkiem. Aż prosiło się by wpuścić Bogę za słabego dzisiaj Yildiza. Podejrzewam, że spokojnie zdążyłby wykreować okazję do strzelenia bramki.

Brawa dla DiGre, uratował chłop ten mecz.
I m.in. dlatego ja jestem za tym by się wstrzymać z podpisaniem nowej umowy ze Spallettim, bo gość jest jakiś dziwny i podejmuje sporo nielogicznych decyzji tak jak chociażby te, które opisałeś i odnoszą się do dzisiejszego spotkania. Zakwalifikuje się z Juve do LM, to niech dostanie szansę przez następne 2 sezony, a jak nie to szukać kogoś innego.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
Distant Dreamer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 67 razy
Otrzymał podziękowanie: 288 razy

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2026, 22:58

Podług meczu Napoli-Milan to ten to było jednak widowisko :P
Podzielam opinie poprzedników, gdyby nie podwójna obrona Di Gregorio, to pewnie drużyna by się poskładała i nie dowiozła. Niestety jednak pojedyncze uratowanie punktów nie powinno przysłonić faktu że zbyt wiele meczów już zawalił. W mojej ocenie trzeba szukać jakiegoś frajera, najlepiej w Anglii, gdzie podobno ma zainteresowanie, aby na nim zarobić.

Vlaho i Perin z problemami mięśniowymi, jeszcze nie wiadomo czy (i ewentualnie na ile) będą absencje od gry, jednakże Serb nie powinien już mieć jakiejkolwiek przyszłości w klubie. Nigdy nie dawał gwarancji bramek, a teraz to już nawet zdrowotnie nie daje gwarancji, do pożegnania.
Obrazek
ODPOWIEDZ