Serie A 25/26 (31): JUVENTUS FC 2-0 Genoa
- dimebag11
- Juventino

- Podziekował: 132 razy
- Otrzymał podziękowanie: 52 razy
I m.in. dlatego ja jestem za tym by się wstrzymać z podpisaniem nowej umowy ze Spallettim, bo gość jest jakiś dziwny i podejmuje sporo nielogicznych decyzji tak jak chociażby te, które opisałeś i odnoszą się do dzisiejszego spotkania. Zakwalifikuje się z Juve do LM, to niech dostanie szansę przez następne 2 sezony, a jak nie to szukać kogoś innego.Elohi pisze: ↑06 kwietnia 2026, 21:33 Spal w drugiej połowie robił wszystko by nie pomóc drużynie. Trzech środkowych pomocników z kartką dograło do końca. Loca kilkukrotnie unikał faulu, bo gral z żółtkiem. Aż prosiło się by wpuścić Bogę za słabego dzisiaj Yildiza. Podejrzewam, że spokojnie zdążyłby wykreować okazję do strzelenia bramki.
Brawa dla DiGre, uratował chłop ten mecz.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Distant Dreamer
- Juventino

- Podziekował: 67 razy
- Otrzymał podziękowanie: 288 razy
Podług meczu Napoli-Milan to ten to było jednak widowisko
Podzielam opinie poprzedników, gdyby nie podwójna obrona Di Gregorio, to pewnie drużyna by się poskładała i nie dowiozła. Niestety jednak pojedyncze uratowanie punktów nie powinno przysłonić faktu że zbyt wiele meczów już zawalił. W mojej ocenie trzeba szukać jakiegoś frajera, najlepiej w Anglii, gdzie podobno ma zainteresowanie, aby na nim zarobić.
Vlaho i Perin z problemami mięśniowymi, jeszcze nie wiadomo czy (i ewentualnie na ile) będą absencje od gry, jednakże Serb nie powinien już mieć jakiejkolwiek przyszłości w klubie. Nigdy nie dawał gwarancji bramek, a teraz to już nawet zdrowotnie nie daje gwarancji, do pożegnania.
Podzielam opinie poprzedników, gdyby nie podwójna obrona Di Gregorio, to pewnie drużyna by się poskładała i nie dowiozła. Niestety jednak pojedyncze uratowanie punktów nie powinno przysłonić faktu że zbyt wiele meczów już zawalił. W mojej ocenie trzeba szukać jakiegoś frajera, najlepiej w Anglii, gdzie podobno ma zainteresowanie, aby na nim zarobić.
Vlaho i Perin z problemami mięśniowymi, jeszcze nie wiadomo czy (i ewentualnie na ile) będą absencje od gry, jednakże Serb nie powinien już mieć jakiejkolwiek przyszłości w klubie. Nigdy nie dawał gwarancji bramek, a teraz to już nawet zdrowotnie nie daje gwarancji, do pożegnania.