Athirson rozstaje się z Juve
- nookie
- Juventino
Jezus...pierwsze slysze...nie wiem czy dobrze czy zle odchodzi..chyba dobrze..
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- ballack13
- Juventino
ja tam o nim słyszałem
ale jakoś sie nie umiał dostać do skałdu(nie trudno sie dziwić dostac sie do składu Juve to graniczy z cudem graja tam najlepsi)
a co do jego odejścia to dobrze bo blokował mijesce dla gracza z poza unii
ale jakoś sie nie umiał dostać do skałdu(nie trudno sie dziwić dostac sie do składu Juve to graniczy z cudem graja tam najlepsi)
a co do jego odejścia to dobrze bo blokował mijesce dla gracza z poza unii
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Słyszeć pierwsze słyszę ale szkoda że odchodzi bo walory wizualne to chłopak miał
Ale faktycznie nigdy go w akcjii nie widziałam

Ale faktycznie nigdy go w akcjii nie widziałam

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja o nim słyszałem, i nie raz mówili fachowcy że to następca R.Carlosa, ale jak widać, Juve jest za dobre dla niego i nie wiem czy mógłby rywalizować z Zambrottą, czy nawet choćby z Pessotto.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- kouba
- Qualità Juventino
zależy u kogo, bo u mnie grał w pierszym składzie juve, ale pewnie nie wszyce dostrzegli jego talent w grachHybryd pisze:no to chociaz tam mial okazje pograc trochekouba pisze:dobry to on jest...ale w CM -ie

- Hybryd
- Juventino
przyznam sie ze gralem duzo w CM 4 ale nigdy nie przyszlo mi do glowy go sciagnackouba pisze:zależy u kogo, bo u mnie grał w pierszym składzie juve, ale pewnie nie wszyce dostrzegli jego talent w grachHybryd pisze:no to chociaz tam mial okazje pograc trochekouba pisze:dobry to on jest...ale w CM -ie
ja na lewej obronie w Juve mialem Juanfrana i Placente
- kouba
- Qualità Juventino
to polecam, bo przynajmnie u mnie grał dosyć dobrze, ale jedna sprawa- to było w CM 3Hybryd pisze:przyznam sie ze gralem duzo w CM 4 ale nigdy nie przyszlo mi do glowy go sciagnackouba pisze:zależy u kogo, bo u mnie grał w pierszym składzie juve, ale pewnie nie wszyce dostrzegli jego talent w grachHybryd pisze:
no to chociaz tam mial okazje pograc troche
ja na lewej obronie w Juve mialem Juanfrana i Placente

- Hybryd
- Juventino
kouba pisze:to polecam, bo przynajmnie u mnie grał dosyć dobrze, ale jedna sprawa- to było w CM 3Hybryd pisze:przyznam sie ze gralem duzo w CM 4 ale nigdy nie przyszlo mi do glowy go sciagnackouba pisze: zależy u kogo, bo u mnie grał w pierszym składzie juve, ale pewnie nie wszyce dostrzegli jego talent w grach
ja na lewej obronie w Juve mialem Juanfrana i Placentenie wiem jak w 4
aha no to moze dlatego!!!!!!!!!!!!!!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Johnny777, hm...wchodzę na temat patrzę, zdjęcia niema :? Dziwne, bo ani to niezaśmieca forum ani to nic złego miejsca też przeicęz dużo niezajmuje :? Czyżby zostało specjalnie usunięte niewiem. Obejrzałem temat do końca, nagle się wyświetliło :? Nierozumiem
Hybryt i kouba o CMI'E jest po 1 oddzielny pokój, nie to, żebym wam coś zarzucał ale po 2 jak Martin zobaczy, że sobie czata robicie to może być nieciekawie

- kouba
- Qualità Juventino
jezu, to co miałem zakładać nowy temat w "gry" poto żeby sobie podyskutować jaki jest w CM-ie :? przecież cały czas była mowa o nim, a nie o innch piłkarzach :!:Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: Hybryt i kouba o CMI'E jest po 1 oddzielny pokój, nie to, żebym wam coś zarzucał ale po 2 jak Martin zobaczy, że sobie czata robicie to może być nieciekawie[/i][/b]
jeżeli to jest niedozwolone to przepraszam, przeciez tylko odpowiadaliśmy sobie na posty...