za słaba obrona???????
- Juverulez!
- Juventino
- Juventinha
- Qualità Juventina
oczywiscie ze liczylam tylko serie a. liga mistrzow to zupelnie inna bajka, tez mam nadzieje ze to przejdzie, aczkolwiek jezeli beda wygrywac to moga tracic po dwie bramki na mecz:P
- DeeJay
- Juventino
Jeszcze chciałem napisać kilka słów o naszej obronie. Trudno zarzucać coś drużynie która w pierwszych 7 meczach sezonu nie przegrała żadnego spotkania. Ba! tylko jeden zremisowała! Jednak jak napomniałem wcześniej, znowu straciliśmy bramkę. Jak narazie na 7 meczy jakie Juventus rozegrał w tym sezonie, tylko w jednym meczu nie straciliśmy bramki (Reggina - Juve 0-2). Nie można mieć raczej nic do zarzucenia Buffonowi, czego nie można powiedzieć o obronie.
Chciałbym opisać przede wszystkim przypadek Lagrottaglie. niby gra dobrze, wszyscy się zachwycają, jednak popełnia jeszcze sporo kosztownych błędów. Karny w dzisiejszym meczu był drugim spowodowanym przez Lagro (po tym z meczu z Barcą). W meczu z Olympiakosem to on nie zdołał upilnować Stolidisa.
Teraz nastepuje 2 tygodniowa przerwa, jesli można to tak nazwać... Większość piłkarzy Juventusu wyjedzie na zgrupowanie kadry narodowej. Cośby Lippi mógł pomyśleć nad tą grą obrony!
Chciałbym opisać przede wszystkim przypadek Lagrottaglie. niby gra dobrze, wszyscy się zachwycają, jednak popełnia jeszcze sporo kosztownych błędów. Karny w dzisiejszym meczu był drugim spowodowanym przez Lagro (po tym z meczu z Barcą). W meczu z Olympiakosem to on nie zdołał upilnować Stolidisa.
Teraz nastepuje 2 tygodniowa przerwa, jesli można to tak nazwać... Większość piłkarzy Juventusu wyjedzie na zgrupowanie kadry narodowej. Cośby Lippi mógł pomyśleć nad tą grą obrony!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Nie przejmujcie się ty, ja też bym wolał żeby mniej tracili bramek w serie A, najlepiej żeby skończyli go z zerowym dorobkiem straconych goli ale najważniejsze jest scudetto.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Zgodzę się z Tobą. Legrottaglie to świetny i solidny obrońca niemniej jednak jak na piłkarza naszego JUVE zdarza mu się zbyt wile głupich błędów. Niewiem co jest tego przyczyną ale Lgro rzeczywiściwe chyba niezłapał jeszcze takiego rytmu gry, jakiego on i my byśmy chcieli. Myślę, że Nicola też niedokońca wkomponował się w grę JUVE. Wkońcu Chievo i JUVE to róznica. Trzeba też dać mu czas na zgranie z obrońcami, wkońcu razem zagrali niewiele meczy. Niektórzy potrzebują więcej czasu, żeby wkomponować isę w zespół niektórzy mniej.Juventinho pisze: Chciałbym opisać przede wszystkim przypadek Lagrottaglie. niby gra dobrze, wszyscy się zachwycają, jednak popełnia jeszcze sporo kosztownych błędów. Karny w dzisiejszym meczu był drugim spowodowanym przez Lagro (po tym z meczu z Barcą). W meczu z Olympiakosem to on nie zdołał upilnować Stolidisa.
Podsumowując i tak uważam, że Nicola powinien mieć miejsce w 1 ,,11'', naprawdę zasługuje na to, tylko oby mniej wpadek z więcej bramek ale' Chievo, mmmmm :twisted:

- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
A nie ma co rozpaczać wiem że trochę faktycznie tracimy tych bramek ale jeszcze będzie OK. Jak już było pierwsze koty za płoty 

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- nookie
- Juventino
No w sumie nie jest tak wspaniale jak w tamtym sezonie ale je nierobilbym z tego takiej wielkiej afery..to jest tylko chwilowa obnizka formy..poczekajmy jeszcze ze 2 3 mecze i wszystko powinno wrocic do normy :twisted: :twisted: :twisted:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Alexxxxx
- Juventino
Nie ma co się z gory zamartwiać. W końcu w poprzednim sezonie też traciliśmy bramki i się nic nie stało. A eż często traciliśmy jedną w meczu, ale zazwyczaj wygrywaliśmy. Obrona ma jeszcze czas na zgranie, nie ma co na nich wywierac presji... Ponieważ nrazie wygrywamy, a jak sie do końca zgrają to nie będziemy tracic bramek i będziemy nadal wygrywać 

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Johnny777
- Juventino
Wiekszy byłby to problem gdybyśmy przegrywali mecze a tak to się nie ma co martwić na zapas. Całe szczęście że okres zgrywania obrony przypadł na mecze ze słabszymi drużynami (poza Romą) i obyło się bez konsekwencji w postaci porażki.. 
- juveluck
- Juventino
Nei jest to oczywiscie tragedia. Ale jest nieciekawie liczylem na szybka poprawe narazie jej nie ma. Tracimy bramke w kazdym meczu :!: Nie poznaje naszej obrony. Zawsze byla jedna z najlepszych a teraz. Nie pozostaje mi nic innego jak wierzyc ze niedlugo juz pilka do naszej bramki nie bedzie wpadac, lub ze zawsze strzelimy wiecej niz przeciwnik. Ale to podejscie takie realowe troche mi nie odpowiada

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!