za słaba obrona???????

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2003, 16:57

NO własnie dziwna sytuacja, ale damy radę, niech tylko Thuram sie troche przyzwyczaji do nowego ustawienia!

Obrazek
Mnich87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2003, 17:36

NIewiem, niewiem, co myśleć.Po mojemu to pierwsze śliwki robaczywki i będzie lepiej.Chociaz niektóre zachowania naszych obrońców są nie przemyślane.

Now known as DonMenello
Juventinha

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2003, 20:40

oczywiscie ze liczylam tylko serie a. liga mistrzow to zupelnie inna bajka, tez mam nadzieje ze to przejdzie, aczkolwiek jezeli beda wygrywac to moga tracic po dwie bramki na mecz:P

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2003, 18:48

Jeszcze chciałem napisać kilka słów o naszej obronie. Trudno zarzucać coś drużynie która w pierwszych 7 meczach sezonu nie przegrała żadnego spotkania. Ba! tylko jeden zremisowała! Jednak jak napomniałem wcześniej, znowu straciliśmy bramkę. Jak narazie na 7 meczy jakie Juventus rozegrał w tym sezonie, tylko w jednym meczu nie straciliśmy bramki (Reggina - Juve 0-2). Nie można mieć raczej nic do zarzucenia Buffonowi, czego nie można powiedzieć o obronie.

Chciałbym opisać przede wszystkim przypadek Lagrottaglie. niby gra dobrze, wszyscy się zachwycają, jednak popełnia jeszcze sporo kosztownych błędów. Karny w dzisiejszym meczu był drugim spowodowanym przez Lagro (po tym z meczu z Barcą). W meczu z Olympiakosem to on nie zdołał upilnować Stolidisa.

Teraz nastepuje 2 tygodniowa przerwa, jesli można to tak nazwać... Większość piłkarzy Juventusu wyjedzie na zgrupowanie kadry narodowej. Cośby Lippi mógł pomyśleć nad tą grą obrony!

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 05 października 2003, 18:54

Mnich87 pisze:Po mojemu to pierwsze śliwki robaczywki
albo pierwsze koty za płoty :!:

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2003, 19:21

Nie przejmujcie się ty, ja też bym wolał żeby mniej tracili bramek w serie A, najlepiej żeby skończyli go z zerowym dorobkiem straconych goli ale najważniejsze jest scudetto.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 05 października 2003, 19:25

Juventinho pisze: Chciałbym opisać przede wszystkim przypadek Lagrottaglie. niby gra dobrze, wszyscy się zachwycają, jednak popełnia jeszcze sporo kosztownych błędów. Karny w dzisiejszym meczu był drugim spowodowanym przez Lagro (po tym z meczu z Barcą). W meczu z Olympiakosem to on nie zdołał upilnować Stolidisa.
Zgodzę się z Tobą. Legrottaglie to świetny i solidny obrońca niemniej jednak jak na piłkarza naszego JUVE zdarza mu się zbyt wile głupich błędów. Niewiem co jest tego przyczyną ale Lgro rzeczywiściwe chyba niezłapał jeszcze takiego rytmu gry, jakiego on i my byśmy chcieli. Myślę, że Nicola też niedokońca wkomponował się w grę JUVE. Wkońcu Chievo i JUVE to róznica. Trzeba też dać mu czas na zgranie z obrońcami, wkońcu razem zagrali niewiele meczy. Niektórzy potrzebują więcej czasu, żeby wkomponować isę w zespół niektórzy mniej.
Podsumowując i tak uważam, że Nicola powinien mieć miejsce w 1 ,,11'', naprawdę zasługuje na to, tylko oby mniej wpadek z więcej bramek ale' Chievo, mmmmm :twisted:

Obrazek
juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2003, 19:55

Ja się tam nie przejmuje.Ważne że strzelamy więcej bramek,a że je tracimy? No cóż tak się płaci za ofensywny styl gry :)[/list]

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2003, 22:49

A nie ma co rozpaczać wiem że trochę faktycznie tracimy tych bramek ale jeszcze będzie OK. Jak już było pierwsze koty za płoty :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2003, 22:57

Powody do zmartwienia to ma Real...a nie my...heh.... :wink:

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 09:22

No w sumie nie jest tak wspaniale jak w tamtym sezonie ale je nierobilbym z tego takiej wielkiej afery..to jest tylko chwilowa obnizka formy..poczekajmy jeszcze ze 2 3 mecze i wszystko powinno wrocic do normy :twisted: :twisted: :twisted:

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 10:57

Nie ma co się z gory zamartwiać. W końcu w poprzednim sezonie też traciliśmy bramki i się nic nie stało. A eż często traciliśmy jedną w meczu, ale zazwyczaj wygrywaliśmy. Obrona ma jeszcze czas na zgranie, nie ma co na nich wywierac presji... Ponieważ nrazie wygrywamy, a jak sie do końca zgrają to nie będziemy tracic bramek i będziemy nadal wygrywać :D

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 11:22

Wiekszy byłby to problem gdybyśmy przegrywali mecze a tak to się nie ma co martwić na zapas. Całe szczęście że okres zgrywania obrony przypadł na mecze ze słabszymi drużynami (poza Romą) i obyło się bez konsekwencji w postaci porażki.. :wink:

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 14:09

Nei jest to oczywiscie tragedia. Ale jest nieciekawie liczylem na szybka poprawe narazie jej nie ma. Tracimy bramke w kazdym meczu :!: Nie poznaje naszej obrony. Zawsze byla jedna z najlepszych a teraz. Nie pozostaje mi nic innego jak wierzyc ze niedlugo juz pilka do naszej bramki nie bedzie wpadac, lub ze zawsze strzelimy wiecej niz przeciwnik. Ale to podejscie takie realowe troche mi nie odpowiada

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Pedro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 15:04

NO €ce ma wełu mnie słaą obrone przydał by się ktoś dobry :!: :!: NA przykład Carlos Nesta i paru innych :!: :!: :D

Nigdy nie trać wiary !!!
Niema sytuacji bez wyjścia !!!
ODPOWIEDZ