Reggina Calcio - Juventus Torino
- Dionizos
- Juventino
Mnie zadowoli w tym meczu tylko wysokie zwyciestwo, bez straty bramki. Licze na dobry mecz Miccoliego i jakies bramki Treza. Bo jezeli David bedzie gral jak ostatnio...no to marnie to widze. Miejmy nadzieje, że i Davids cos pokaże.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
stawiam na 3-0 gole Trezeguet,Nedved,Di Vaio
i myślę że Lippi powinien dać odpocząć paru podstawowym zawodnikom.
i myślę że Lippi powinien dać odpocząć paru podstawowym zawodnikom.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Ja też innego wyniku jak 3-0 nie przyjmuję do wiadomości chyba że wyższy

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No tak mecz z drużyną z dołu tabeli z przecieną Regginą. A my obecni mistrzowie Włoch więc jaki wynik może być? Tylko wysokie nasze zwycięstwo wchodzi w grę. Gramy niestety bez Del Piera co jest ogromną stratą
. Mam nadziję, że JUVE zdenerowne po remisie straconym w 88,min. będą chcieli pokazać, że to wypadek przy pracy. Liczę na bardo pewne zwycięsto ...bez straty gola!

- Martin
- Juventino
JA uwazam ze wymeczymy zwyciestwo i na pewno nie wiecej jak dwoma bramkami.
Zadowoli mnie kazde zwyciestwo, bo to bedie oznaczac trzy punkty, a czy stracimy bramke czy tez nie to juz szczegol.
Zadowoli mnie kazde zwyciestwo, bo to bedie oznaczac trzy punkty, a czy stracimy bramke czy tez nie to juz szczegol.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Juventinha
- Qualità Juventina
no juve musi wygrac, bo to wazne 3 punkty:) a porazke w zeszlym sezonie potraktujmy jako wypadek przy pracy w nic nie znaczacym meczu, chcialoby sie jak najwyzej:)
- Reggie
- Juventino
Ja postawił bym za Alexa Di Vaio, przed sezonem siał brameczki jedna za drugą, podobnie było z Romą. Dał bym odpocząć Tachinardiemu i wystawił Edgara, jeśli ma już odejść niech przynajmniej zagra trochę.
Buffon też by mógł odpocząć przez 1 lub 2 połowę.
Ale pomimo bramu alexa stawiam na 3:0 Nedved, Di Vaio i Treze.

Buffon też by mógł odpocząć przez 1 lub 2 połowę.
Ale pomimo bramu alexa stawiam na 3:0 Nedved, Di Vaio i Treze.
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Jaro
- Juventino
Mój scenariusz jest następujący:3-4 brameczki w bramce Regginy Buffon zachowuje czyste konto.Treze gra do końca meczu i końcówce zdobywa dwie bramki po asystach Di Vaio i Nedveda.Ci dwaj ostatni wpisują się na listę strzelców na początku spotkania.
- 3andit
- Juventino
Może i takie rozwiązanie było by najlepsze, siły trzeba oszczedzać bo to dopiero poczatek sezonupajzano pisze:ale nie zdziwi mnie wymęczone zwycięstwo 1-0, zdobyte jak najmniejszym nakładem sil.

< Dziękujmy BOGU za to, że stworzył dla nas JUVE i Kobiety >